Dufte fra La Martina

La Martinas lidenskab er polo. Mærket La Martina, der er grundlagt af Lando Simonetti, har allerede … Læs mere

La Martina Dufte

La Martinas lidenskab er polo. Mærket La Martina, der er grundlagt af Lando Simonetti, har allerede i årtier været Argentinas polo-symbol og er således blevet kendt som verdens bedste polomærke. Den frie natur, atletisk fuldkommenhed og desuden mod - det er, hvad mærket gengiver. Latinamerikas fair play og egocentriske karakter er forenet i firmaets emblem og vækker i dag begejstring på utallige produkter. Mærkets succes ligger uden tvivl i den perfekte innovation mellem "gammelt" og "nyt", i elegancen og tillige i perfektionen. Duftserien er den succesrige fortsættelse og opfyldelse af en drøm, Lando Simonetti havde om at skabe sin egen duftserie, og han er i øvrigt stadig aktiv for sin virksomhed.

Vidste du at Indhold

La Martina indeholder oprindelige argentinske lidenskab

Oprindeligt producerede Lando Simonetti ridesadler før han i 1936 grundlagde den argentinske polo-virksomhed „La Martina“. I Argentina er mærket symbolet på polosport. „La Martina“ fik sit navn efter en berømt polospillers mor. Siden grundlæggelsen i 80´erne føres virksomheden af grundlæggeren Lando Simonetti og hans søn. Ikke kun i grundlæggelsens land nyder mærket „La Martina“ stor berømmelse, også i resten af verden værdsættes både det særprægede design og de lidenskabelige argentinske dufte.  Mærket står for den rene og frie natur, den sportslige og atletiske fuldkommenhed og uovervindeligt mod. Hemmeligheden bag mærkets succes ligger i forbindelsen imellem „nyt“ og „gammelt“ samt i blandingen af elegance og perfektion.   Med opbygningen af mærket „La Martina“ indenfor parfumeområdet integrerede parfumeproducenten endnu et mode element og imponerede kunderne med temperamentfulde dufte.

„La Martina“: Duftverdener fulde af variation

„La Martina“´s fantastiske duftverden sørger for tilstrækkelig mange muligheder for at understrege den individuelle identitet.  Stærke og lidenskabelige kvinder og elegante og diskrete kvinder finder den perfekte duft hos La Martina, der understreger deres vidunderlige personlighed. Sportslige mænd kommer godt til sin ret med friske, maskuline dufte, hvoraf en af dem har kølende egenskaber ved varmt vejr. Fra eau de toilette til brusegel og aftershave tilbyder „La Martina“ et omfangsrigt sortiment af forrygende dufte og eksklusivt design med umiskendelig genkendelsesværdi. Således er flakonerne til dufte som „La Martina Cuero Man“ eller „La Martina Mujer Woman“ indfattet i elegant læder, der er pyntet med broderier i kanten.  „La Martina“ lægger med sine flakoner stor vægt på forbindelsen til mærkets oprindelse, til polospillet. Således minder læderelementerne om læderet på en saddel. Hver af duftene fra „La Martina“- parfumesortimentet befinder sig i en fantasifuldt formgivet flaske, der understreger det enestående og temperamentfulde ved hver af duftene.

Dufte med karakter til enhver kvinde

Den meget sanselige duft til kvinder „La Martina Sueño Mujer“, en elegant kreation, der understreger kvinders ynde og som bibeholder dens forførende note via fin bergamot og sorte ribs. Et strøg af rose og iris smyger sig omkring huden og sørger for lange duftoplevelser. En parfume, hvis bærer befinder sig blandt de raffinerede og feminine kvinder i vore dage. Ud over eau de toiletten fås den fascinerende duft „La Martina Sueño Mujer“ også som vitaliserende brusegel. Endnu en duft til kvinder fra „La Martina“- parfume-kollektionen er „Adios Pampamia Mujer“. Det er den kvindelige udgave af „La Martina Pampamia“, der repræsenterer den argentinske pampas typiske duft. Parfumen til kvinder egner sig til enhver lejlighed og omgiver bæreren med en sprudlende, forførende note. Det optimale supplement er „Adios Pampamia Mujer“-kropslotion fra „La Martina“. Den plejer brugerens hud med en righoldig formel og forskønner den samtidig med en sanselig duft.

„La Martina“-parfume til mænd med identitet

„Sueño Hombre“ er en duft til den dynamiske mand, der udstråler elegant afslappethed og overbeviser med sprudlende sicilianske citrusfrugter, varmen fra egemos og en brise af tonkabønner. For at understrege duftoplevelsen og lade plejen fra de værdifulde indholdsstoffer folde sig ud fås „Sueño Hombre“ også som beroligende og stimulerende aftershave. Også den maskuline duft „Tierra del Fuego“ fra „La Martina“ tilfører brugeren en omfattende dufteoplevelse. Frugtholdig og aromatisk note kombineret med sorte ribs, æble, ananas og bergamot forædles af en sanselig, maskulin og træholdig accent. For at intensivere det frugtholdige og aromatiske duftspil fra Tierra del Fuego fås en dertil passende rensende brusegel til den normale mandehud.

„La Martina“-fra sports- til modemærke

Det omfattende duftsortiment tilbyder den rigtige duftkomposition til enhver type og vækker med sin frie og atletiske karakter nysgerrighed og mod til at prøve nye dufte.  De eksklusive produkter fra sport-fashion segmentet har længe være eftertragtede også udenfor banen og betragtes som et af markedets luksusprodukter. „La Martina“ er et mærke med personlighed og styrke hvorved den udfolder sig i fuldt flor hos brugerne.