Pleje fra LAB Series

Mænd har i masser af år stolet på Lab Series: Opskrifter, der er baseret på den nyeste teknologi, un… Læs mere

LAB Series Pleje

Mænd har i masser af år stolet på Lab Series: Opskrifter, der er baseret på den nyeste teknologi, understøttet af de nyeste forskningsresultater og bekræftet af årelang succes inden for den prestigefyldte pleje til mænd. Vores unikke rensnings-barberings-pleje-system hjælper dig til at lære vores produkter at kende og opnå optimale resultater. Hår- og kropsplejeserien, der baserer på innovative teksturer, fuldender produktserien og passer optimalt til enhver livsstil. Hightech-produkterne gør det muligt for enhver mand at yde toppræstationer i livet.

Vidste du at Indhold

Lab Series - specielt til mænd

Mens et stort antal kosmetikserier henvendt til kvinder har etableret sig de seneste år er udvalget til mænd, der gerne vil pleje sit udseende fortsat meget begrænset. Ofte begrænser tilbuddet sig til enkelte produkter i en reol bagerst i parfumeriet. Denne nische på markedet er målet for Lab Series fra Estee Lauder Companies. Estee Lauder var datter af europæiske indvandrere og grundlagde i 1946 sin kosmetikvirksomhed. De første år koncentrerede hun sig om produkter til kvinder.. Det var først i 1987, at hun med Lab Series som en af de første store koncerner skabte en serie, der udelukkende blev udviklet og markedsført henvendt til mænd. Serien indeholder produkter til rensning af huden, barbering og hudpleje. I den sammenhæng er det værd at bemærke, at der har været fokus på mænds særlige krav og ønsker da produktet blev udviklet. Dels har mænds hud på grund af skægvæksten og den derfor nødvendige og regelmæssige barbering helt specielle behov. Dels ønsker mænd som regel andre dufte end kvinder. Ofte foretrækker mændene friske, stærke aromaer, der understreger den maskuline type. Dertil kommer at kosmetik for mænd skal være ukompliceret og hurtige at anvende. Det bliver også værdsat hvis produkterne har en let tekstur så man ikke kan se dem på huden. Det skyldes, at der stadig i dag er mange fordomme overfor kosmetik til mænd, hvorfor det værdsættes hvis produkterne ikke er iøjnefaldende.

Køb Lab Series hos Parfumdreams.de

Eftersom vi er overbevidste om produkterne fra Estee Lauders høje kvalitet tilbyder vi også denne kosmetik. Lab Series er en vigtig bestanddel af vores sortiment fordi den afdækker pleje til mænd, der ellers er notorisk underrepræsenteret. En særlig fordel ved Lab Series er, at den afdækker hele spektret. Produktudbuddet begynder med læbebalsam, der forsyner læberne med fugtighed og netop om vinteren beskytter imod skørhed og revner. Også forskellige ansigtscremer og ansigtslotions er bestanddel af vores tilbud. Et eksempel er Max LS Age-Less Pover V Lifting Cream. De forsyner ikke kun huden med fugtighed, men understøtter også udviklingen af kollagen så huden i ansigtet forbliver stram og sørger for at huden ser jævn ud. Hvis du er interesseret i et produkt med solbeskyttelsesfaktor kunne få stor glæde af Daily Moisture Defense Lotion SPF 15. Denne lette lotion sørger for UV-beskyttelse uden at klæbe og fedte huden unødigt som mange solcremer gør. Dertil kommer, at den tilfører huden fugtighed og nyt liv. Ud over den plejende virkning renser produktet også huden. Uren hud har ikke alene tendens til at producere flere bumser, men føles også tit anspændt og irriteret. Lab Series indeholder også forskellige rensende produkter. Det anbefales at bruge Max LS Daily Renewing cleaner som basis for rensning af huden. Den fjerner fedt og døde hudceller skånsomt. Hvis du har tendens til fedtholdig hud er Oil Control Face Wash meget velegnet. Det renser huden og hjælper til at normalisere hudens egen fedt produktion. Mange mænd sætter også pris på en peeling. Også hertil finder du den rigtige artikel fra Lab Series. Invigorating Face scrub fjerner de døde celler skånsomt og grundigt.

Barbering – den vigtigste bestanddel af en mands pleje

Den vigtigste bestanddel af en mands pleje er barberingen. Også til det formål tilbyder Lab Serie flere produkter, som vi har i vores sortiment. Til mænd der foretrækker vådbarbering er Maximum Comfort Shave Gel velegnet. Efter du har påført den forvandler den sig til luftigt skum, der gør skæghåret blødt og dermed muliggør en jævn og skånende barbering. Hvis du foretrækker en vådbarbering kan det anbefales at teste Electric Shave Solution. Det får skæghårene til at stritte og gør dem klar til at blive barberet ved at glatte hudoverfladen. Uanset hvordan du barberer dig er det vigtigt at behandle huden efter barberingen for at beskytte den imod skader og irritation. Her er det ideelle produkt Lab Series Razor Burn Relief Ultra. Denne aftershave beroliger ikke kun og tilfører fugtighed