Dufte fra Kiton

Kiton er et af de mest ansete og velrenommerede mærker for håndsyet målkonfektion. Det står for luk… Læs mere

Kiton Dufte

Kiton er et af de mest ansete og velrenommerede mærker for håndsyet målkonfektion. Det står for luksus og elegance og repræsenterer traditionen for fint, italiensk skrædderhåndværk. Fremstillingen af et målsyet jakkesæt er en kærlighedserklæring fra de få skræddere, der har det nødvendige talent, fagkundskab og erfaring.

Vidste du at Indhold

Kiton – en duft til herrer med stil og elegance

Kiton Men – er indbegrebet for konfektion efter mål til mænd, der stiller høje krav. Duften personificerer en klassisk-elegant stil og afspejles i den følsomme og krævende karakter i samtlige Kiton-kreationer.

Hvad står mærket Kiton for?

Kiton står for høj kvalitet og klasse Den italienske virksomhed blev grundlagt i modesektoren af Ciro Parone i Neapel i 1968. Virksomhedens fokus lå dengang overvejende på produktionen af lommetørklæder og jakkesæt. Det eneste mode højdepunkt bestod i jakkesættet K 50, som blev fremstillet på 50 arbejdstimer. De samlede omkostninger for produktet beløb sig på 50.000 dollars. Det trendy mærke tilbyder utallige jakkesæt og sportstøj, der er fremstillet af materialer af høj kvalitet. En optimal pasform og høj komfort sikres dermed. Hvis mænd ikke lige ved, hvad de skal tage på finder de stilfuld elegance hos Kiton. Takket være Kiton ved mænd altid, hvordan de vælger det rigtige når de er ude efter en charmerende stil og særlig høj kvalitet.

Køb Kitons parfumer til mænd til fordelagtige priser i Parfumdreams´online shop

Kiton er en italiensk modevirksomhed, der særligt på grund af sin produktion af enestående jakkesæt har skabt sig et helt utroligt godt ry. Ud over jakkesæt til mænd producerer Kiton også sko, sportstøj og ikke mindst fortryllende parfumer til herrer. Også den meget værdsatte kollektion til kvinder fra Kitos skal her nævnes. I vore dage betragtes Kiton som en af de mest kendte og værdsatte virksomheder indenfor modeindustrien til selvbevidste herrer. Ud over deres store succes indenfor mode opnåede mærket Kiton hovedsagligt stor popularitet på grund af deres meget succesrige dame- og herredufte.

En herreduft som ubetinget skal fremhæves fra Kiton er Kiton Black. Kiton herreparfumen overbeviser med sin fortryllende duft med en duftnote, der indeholder violblade, rødbede, citron og bergamot. Hjertenoten er sammensat af duftnoterne ceder, alpeviol, viol samt kardemomme. I basisnoten kan du glæde dig til duftene vetiver, ambra, tonkabønnne og læder. Den enestående herreduft fra Kiton overbeviser især med et uforligneligt duftbillede. Derudover har denne herreduft meget lang holdbarhed.

Du kan også lade dig begejstre af Kitons eau de toilette spray indeholdende 75 ml eller 125 ml, der også er kendetegnet ved høj kvalitet, hvilket også gælder for Kiton-moden. Til at begynde med bemærkes en blanding af friskheden fra citrus med let lavendelduft og sarte grønne nuancer fra brasiliansk tropisk træ og krydderier fra Provence. Dertil kommer de frugtholdige, friske citrusnoter, sart duftende roser, der forenes med varmen fra lindeblomster samt korianderblade fra Marokko og sandeltræ til en harmonisk enhed. Perfekt kombineret med hinanden skabes en perfekt bukket af en helt specielt raffineret chypre-duft, der flot genspejler den typiske, elegante stil og indlevelsesrige maskulinitet i Kiton.

Kiton brusegel kan erhverves i Parfumdreams´online shop til helt særligt gode priser. I en praktisk størrelse på 150 ml fjerner den bløde peeling-creme de døde hudceller, renser teinten og sørger for, at den stråler. Den enestående kombination af aloe og honning har en

  • opbyggende
  • fugtighedsgivende
  • udglattende

virkning af mænds hud. Dermed er anvendelsen af Kiton brusegel meget enkel. Du fordeler helt enkelt en lille smule på hænderne, som du i forvejen har fugtet, og efterfølgende fordeles det på ansigtshuden.

I Parfumdreams´online shop finder du desuden også den hudberoligende after shave fra Kiton med 75 ml. After shaven er særligt velegnet til medtaget hud, og kan have en positiv effekt på små rifter opstået under barberingen. Derudover bidrager after shaven fra Kiton til friskhed, afkøling og pleje af huden efter barbering. Desuden indeholder after shaven fra Kitos næsten ingen parfume mens dens duft holder længe.

Hvis du først har lært duftene fra Kitos til mænd at kende vil du ikke være så interesseret i at gå på udkig efter en ny duft igen.