Pleje fra KYLIE SKIN

Min mission er at bringe min personlige hudplejerutine tættere på mine fans med overkommelige, sikre… Læs mere

KYLIE SKIN Pleje

Min mission er at bringe min personlige hudplejerutine tættere på mine fans med overkommelige, sikre, milde og effektive produkter, der kan anvendes af kvinder og mænd i alle aldre. Jeg håber, at min hudplejeserie bliver en del af dit daglige liv, lige som den er en del at mit. Xo Kylie - Kylie Skin er imod dyreforsøg og er vegansk, glutenfri og dermatologisk testet.

KYLIE SKIN – daglig pleje til strålende smuk hud

I sin nye Skincare-serie deler Kylie Jenner sine skønhedshemmeligheder med dig. Oplev produkter, der renser din hud skånsomt og plejer den effektivt hver dag. Formlerne med milde indholdsstoffer fra naturen egner sig til alle hudtyper. Samtidig er de et perfekt supplement til topmodellens glamourøse makeup-serie. Parfumdreams præsenterer med KYLIE SKIN-sortimentet et trendy mærke, der erobrer kosmetikbranchen. Se produkterne i vores shop!

Din plejerutine med KYLIE SKIN

Din hudpleje er særlig effektiv, hvis alle trin er tilpasset hinanden. Som med produkterne fra KYLIE SKIN. Din daglige rutine begynder med en blid rensning af huden. I to trin fjernes urenheder og døde hudpartikler skånsomt. Derefter sørger fugtgivende plejeprodukter for en fin teint, der stråler.

  • Foaming Face Wash: En blid og grundig renselotion. Den fjerner overskydende olie og makeuprester fuldstændigt. Samtidig forebygger plejende kiwifrøolie og vitamin C og E, at huden udtørres. Denne vaskelotion tilfører således huden fugt allerede, når den renses og forbedrer spændstigheden.
  • Walnut Face Scrub: En ansigtspeeling med fintmalede valnøddeskaller, som søger for en perfekt teint. Dens antiinflammatoriske indholdsstoffer og værdifulde frugtekstrakter renser porerne i dybden, mens den blide eksfoliering frisker huden op.
  • Vanilla Milk Toner: Kombinationen af avocadoolie, kiwifrøolie og æbleekstrakt beroliger og hydrerer huden efter rensningen. Teinten virker finere, og din hud er klar til næste trin i Skincare-rutinen: plejen. Highlightet er den milde vaniljeduft, som dette trin i plejen efterlader.
  • Face Moisturizer: KYLIE SKIN ansigtscreme er perfekt til alle, som ønsker sig intensiv fugtighed, uden at virke tung. Den lette formel af havre, appelsinskalekstrakt og sheabutter får omgående din hud til at føles blød og plejer langvarigt. Dens udglattende indholdsstoffer forbereder samtidig huden perfekt til påføring af foundation & co.
  • Eye Cream: Det følsomme øjenparti kræver en helt særlig pleje. KYLIE SKIN øjencreme med grøn te, vitamin E og granatæbleekstrakt giver din hud denne særlige pleje. Den tilfører huden intensiv fugt og reducerer mørke rande og fine linjer. En øjencreme, som beroliger det følsomme øjenparti, og som ikke indeholder duftstoffer.
  • Vitamin C Serum: Et nærende serum, der giver huden en fortryllende glød. Antioxidanter giver huden et ekstra friskt kick og får den til at stråle. Samtidig understøtter de værdifulde indholdsstoffer cellebeskyttelsen og afrunder plejerutinen optimalt.

Vegansk pleje til alle hudtyper

Produkterne fra KYLIE SKIN imponerer med en behagelig let tekstur, som forsyner din hud med fugt hele dagen. Kylies mission er at understrege din naturlige skønhed. I hendes produktserie anvender hun derfor hudvenlige olier og planteekstrakter, der opfrisker huden og giver den næring. For at du kan føle dig godt tilpas med din hudrutine, er produkterne 100 % veganske. Kylie Skin er desuden imod dyreforsøg.

Bestil KYLIE SKIN online nu hos parfumdreams

Tilfør din teint fugt, beskyttelse og glød med de effektive produkter fra KYLIE SKIN. Test dem selv og oplev den vægtløse plejeseries stimulerende effekt til alle hudtyper!