Kosmetik fra KOH

Den japanske befolkning har i århundreder plejet en fascinerende livsstil, som først i forrige århun… Læs mere
2
3/5 baseret på alle bedømmelser

KOH Kosmetik

Den japanske befolkning har i århundreder plejet en fascinerende livsstil, som først i forrige århundrede blev opdaget af den vestlige civilisation. I den japanske livsstil står harmonien mellem krop og ånd samt respekten for naturen i centrum. KOH Cosmetics har ladet sig inspirere af den utrolige rigdom i de japanske renselsesritualer. Produkterne fra KOH Cosmetics er udviklet gennem et mangeårigt, intensivt samarbejde med japanske specialister. Disse forskere har udviklet en række yderst avancerede produkter med en høj koncentration af virksomme stoffer, der betyder et gennembrud på området for hånd- og neglepleje.

Vidste du at Indhold

KOH pleje og kosmetik

Hænder og negle viser mennesket optisk udadtil

Sprækket og tørre hud, skøre negle - et velplejet ydre er utroligt vigtigt for at kunne fremstå på den helt rigtige måde på jobbet men også i privatlivet. Det drejer sig i den forbindelse ikke udelukkende om at eksperimentere med kosmetik. Det drejer sig i langt højere grad om ren hudpleje. Om vinteren når det er koldt udenfor bliver hænderne kolde og huden revner. Om sommeren kommer du til at svede, hvilket også kan have smertende konsekvenser. Derfor bør enhver – afstemt efter din egen hudtype – give sine hænder, men især også neglene, den helt rigtige hånd- og neglepleje med neglelak og velvalgte plejeprodukter. Fordi: fra naturens side har de færreste mennesker en perfekt hud.

Hudpleje, peeling og håndcreme, der passer til årstiden

Tør luft fra radiatoren trækker fugtigheden ud af vores hud. Det betyder også, at hændernes beskyttende fedtlag ødelægges af hyppig håndvask. Det har til følge, at hænderne bliver tørre og skøre. Derfor bør man særligt om vinteren være meget opmærksom på at bruge den helt rigtige creme og lotion for at skabe balance i hudens fugtighed.

Koh cosmetics tilbyder i den sammenhæng det helt rigtige produkt og substanser, oftest i størrelser med 10 ml-, 50 ml- og 100 ml. For at styrke virkningen fra brug af cremer, lotion og håndpeeling anbefales det om vinteren at bruge lune handsker for at beskytte hænderne imod at tørre ud. Håndpeeling sørger for eksempel for, at de døde hudceller bliver fjernet og hænderne blive blødere.

Et tip: det er en god idé at bruge sæbe med neutral pH-værdi. Årsagen er, at hændernes beskyttende fedtlag ikke angribes så voldsomt og huden beskyttes bedre og, at Koh-kosmetikprodukterne, som du finder på www.parfumdreams.de/KOH finder bedre og mere effektiv anvendelse.

Pas godt på dine negle med den rigtige ernæring og kosmetik

Hænder og negle er det første, man lægger mærke til ved et menneske. Også velplejede fingernegle er meget vigtigt. Det er nemlig sådan, at hvis neglene ikke er velplejede så ser hele hånden uplejet ud. Uplejede fingernegle kan også føre til sygdomme og mangeårige inflammationer. Sunde negle er sunde fordi plejes med neglefilen, cremer eller lak. KOH tilbyder i den sammenhæng følgende produkter

  • Love-Story-Collections neglelak
  • Neon-Collections neglelak
  • French-Manicure-Basis-Set
  • Anti-Aging-Spot-Serum
  • Calcium Nail Whitener
  • Crystal Nail File
  • Nail Pusher

Anvendes produkterne korrekt sørger Koh-produkterne ikke kun for smukke fingernegle men også for sunde negle. Et vigtigt tip for sundt udseende negle: klip aldrig neglene men fil dem med en professionel neglefil. Det er også vigtigt aldrig at file neglene for korte eller for runde. For så er det lettere at beskadige neglelejet. Der kan også føre til en risiko for nedgroede negle, hvilket ikke alene ikke ser pænt ud, men også gør ondt. For selv at sørge for den kontinuerlige neglepleje skal du i hvert fald lægge vægt på, at fingernegle skal indcremes regelmæssigt og neglene ikke blive for lange. Hvis du lakkerer fingerneglene for ofte vil neglene få en gullig farve. Det kan anbefales at bruge et gennemsigtig, beskyttende underlag under den egentlige neglelak, hvilket også sørger for at fingerneglene ser smukke ud. Den rigtige kosmetiske pleje understøttes naturligt af en god og afbalanceret ernæring, der indeholder de rigtige vitaminer og mineraler.

Neglepleje – tips og tricks under brug

Negle består af keratin, protein som horn, og vokser cirka 1 mm i ugen. Derfor tager det imellem tre til seks uger inden en negl har fornyet sig selv fuldstændig. Hvis du plejer neglene rigtigt kan ydre skader på neglene for det meste forhindres. Sygdomme og ændringer af neglene kan også have organiske årsager. Især ændringer i mineral-, vitamin- og hormonhusholdningen påvirker negle, hud og hårs sundhed.

KOH kosmetik er inspireret af japanske elementer – den såkaldte japanske livsstil og ritualer. Hudens og neglenes skønhed er et harmonisk samspil imellem krop og følelse. I forbindelse med negleplejen, for eksempel, gælder det derfor om at være sig bevidst om at størstedelen af neglene består af keratin - altså af protein med form som horn. Som regel vokser fingerneglene omkring 1 mm i ugen. Fingerneglene vokser langt hurtigere end neglene på tæerne. Det tilrådes at klippe tåneglene lige over mens det er tilrådeligt at klippe neglene runde. Neglebåndene skal ikke klippes – hvis de skal behandles på nogen måde så kun efter et varmt bad, hvor de kan skubes ned med en træpind.