Parfumer fra Juliette has a Gun

Juliette has a Gun - mærket med det prægnante navn blander klassisk med rock 'n' roll, Shakespeare m… Læs mere
17
5/5 baseret på alle bedømmelser

Juliette has a Gun Parfumer

Juliette has a Gun - mærket med det prægnante navn blander klassisk med rock 'n' roll, Shakespeare med Woodstock og vilde tilbøjeligheder med fornem tilbageholdenhed. Siden grundlæggelsen i år 2005 er det lykkedes Juliette has a Gun-duftene at etablere sig fast på markedet for krævende kvinder og som det sidste nye også som unisex-variation. En parfume fra kult-mærket må meget gerne betegnes som innovativ, en smule vild, måske endda noget tilbageholdende, men i hvert fald som absolut unik. Dette sørger erfarne parfumører og klare duftbilleder for, og de bliver til en fast bestanddel af den individuelle style - og dermed bliver ægte highlights! At en Juliette has a Gun-parfume dufter forrygende kan næppe undre, når man kaster et blik på mærkets grundlægger Romano Ricci.

Når talentet allerede er givet i vuggegave

Romano Ricci lægger ansigt til og er den, der har banet vejen for Juliette has a Gun. Oldebarnet af den verdenskendte Nina Ricci er samtidig også barnebarn af den international anerkendte parfumør Robert Ricci. Han fik altså så at sige allerede den nødvendige fornemmelse for spændende og respektfulde kreationer i vuggegave. Hvad han har fået ud af det, kan beundres i mere end et dusin forskellige kreationer, som på grund af deres unikke duftbilleder for længst er avanceret både til kult og insidertips. I en parfume af dette mærke kan du forvente såvel spændende kombinationer og kontraster som en passende brise af karakter. Parret med en artistisk flakon, der garanteret vil blive et blikfang på det hjemlige badeværelse, garanterer Romano Ricci via sine kreationer mere end blot en duft - nemlig en livsfølelse!

Vidste du at Indhold

Juliette-has-a-Gun – en hyldest til kvinden

Juliette-has-a-Gun er et meget ungt label, der i lang tid allerede har stået for eksklusive dufte til kvinder, som kombinerer klassisk romantik i forgangne tider og vild ungdom i vore dage. Grundlæggeren Romano Ricci fortolker kærligheden i en duft og kvindens facetter i alle sine parfume-kreationer på en helt speciel og usædvanlig måde. Det afspejles også i de fortryllende parfume flakoner , der er designet med stor opmærksomhed til de små detaljer.

De runde flakoner er kendetegnet ved påfaldende rød, uskyldig hvid og hemmelighedsfulde mørke farver – påtrykte, blomster ornamenter og et påfaldende logo fra Juliette-has-a-Gun giver parfumen dens fuldendte kvindelighed.

De unge dufte fra „Gun Juliette“ fås med 50 ml og 100 ml eau de parfum spray i tolv forskellige duftnuancer i øjeblikket. I vores Parfumdreams online shop tilbyder vi mærkeparfumer til behagelige priser inklusive moms- og forsendelsesomkostninger. Efter ønske pakker vi også dinJuliette-has-a-Gun-bestilling ind som gave. Det koster ikke ekstra.

Juliette edp: Opsigtsvækkende navne – opsigtsvækkende dufte

Allerede duftkompositionernes navne virker hemmelighedsfulde og gør brugerne nysgerrige for at komme til at kende hver af duftene. Parfumerne fra brandet Juliette-has-a-Gun hedder blandt andet:

  • Lady Vengeance
  • Mad Madame
  • Miss Charming
  • Citizen Queen
  • Romantina

Navnet på flakonen er rent faktisk også beskrivende for duften. Det betyder at duften Romantina er tilført blomsterholdige duftnoter, der fremhæver en kvindes feminine side optimalt. Parfumen står for romantisk tosomhed og kvindelig naturlighed.

Modstykket til romantiske duftnoter udgør nuancerne i Citizen Queen parfumen, der står for eventyrlyst og fleksibilitet. Den selvbevidste kvindes personlighed understøttes olfaktorisk i denne parfume spray med basisnoten „harpiks“ samt hjertenoten „iris, læder og rose“.

Mad Madame og Miss Charming er to duftkreationer, der virker pirrende, frække og en smule provokerende. Alt i alt skabte Romano Ricci med sin Juliette-has-a-Gun parfume en helt individuel duftoplevelse til enhver stemning og enhver kvinde.

Gentlewomen, den perfekte forretningsduft

En træholdig grundkarakter, orangeblomst og et strøg af neroli gør denne duft hverken er for feminin eller for maskulin – og dermed er den perfekt velegnet som forretningsparfume til vore dages moderne kvinde.

Gentlewomen er en slags statement til den mandlige forretningspartner, en forførende duft, der ikke virker påtrængende og som besidder et klart duftbillede, der understreger styrke og intelligens.  Duftoplevelsen er ikke kun velegnet til arbejdshverdagen for Gentlewomen kan også bæres til alle andre lejligheder både til hverdagen og det er også den perfekte parfume til helt specielle lejligheder.

Luxury Collection fra Romano Riccis Juliette-has-a-Gun

Alle hans parfumer er enestående og uforlignelige og fortolker vore dages kvinde som noget helt særligt. Det afspejles ikke alene i den elegante flakon, men også i den eksklusive pris for den eksklusive vare.

Romano Ricci kan også være endnu mere eksklusiv – og skabte Luxury Collection for Juliette-has-a-Gun; to parfumer, der udgør en slags krone på værket for brandets duftkollektionen.

Oil Fiction

Varm, feminin med orientalsk note tilfører duften en magisk,

hemmelighedsfuld note, gør bæreren uimodståelig,

og intensiv i hendes tilstedeværelse.

Moon Dance

Duften minder om månen og dens sølvfarvede lys og forfører med

spor fra rose, violer og moskus. En usædvanlig duft

med magnetisk tiltrækningskraft.

Begge de to elegante parfumer er påfyldt iøjnefaldende flakoner, hvis kraft genkendes ved de dybdegående farveaccenter – gulbrun og mørkelilla. De luksuriøse dufte er fyldige og beholder sin duftnote også lang tid efter du har påført dig parfumen.

 

Juliette-has-a-Gun: Innovative dufte med personlighed

Duftserien som har eksisteret siden 2005 udgør en helt ny måde at forevige kvinden i en parfume.

Romano Ricci er lykkedes med at omsætte den kvindelige karakters forskellige facetter og egenskaber i dufte. Hvad end du leder efter en duft, der er selvsikker, fræk, fantasifuld eller romantisk, retskaffen og tilbageholdende – Juliette-has-a-Gun kan tilbyde den helt rigtige aromanote til enhver personlighed.

Du kan også lade dig inspirere og finde den duftkollektion fra „Juliette“ der afspejler din individuelle personlighed. Du finder alle dufte hos Parfumdreams.de i mærkekategorien.

Gå på opdagelse i nyhederne fra mærket eller den mest købte parfume fra Juliette-has-a-Gun og lad din nye duft sende hjem til dig indenfor bare få dage.