Pleje fra Johanna Straub Cosmetics

Johanna Straub Cosmetics er en serien inden for den store Straub Group, som blandt andet udvikler og… Læs mere

Johanna Straub Cosmetics Pleje

Johanna Straub Cosmetics er en serien inden for den store Straub Group, som blandt andet udvikler og sælger mærkerne John Player Special, Puramed og Bettina Barty. Den nye serie tager sig på økologisk basis af kropspleje ogmarkedsfører naturrene produkter, der også er velegnede til fok med ømfindtlig hud. Wellness-produkterne lader sig meget nemt tilpasse den enkelte hudtype og modtager forskellige botaniske substanser, som en naturlig måde skal bevirke en forbedring af hudbilledet. Dertil anvendes særligt udviklede opskrifter, der er fri for silikone og parabener.

Økologisk kosmetik med wellness-effekt

Produkterne fra serien Johanna Straub Cosmetics forener en behagelig plejevirkning med en endnu mere behagelig wellness-effekt. Produkterne skal revitalisere kroppen og give den ny energi, de sørger tillige for en smidigere hud og en behagelig følelse på huden - også på den kolde årstid. Dertil anvendes blandt andet naturlige substanser, som for eksempel honning. Yderligere føres under mærket Johanna Straub Cosmetics også gavesæt, som egner sig perfekt som en lille opmærksomhed og sørger for en løssluppet følelse på ens eget badeværelse.

Vidste du at Indhold

Johanna Straub Cosmetics

Johanna Straub Cosmetics er en særdeles succesrig serie fra Straub Group, der har stået for førsteklasses pleje- og skønhedsprodukter i over 60 år. I 1949 tog alting sin begyndelse da Adolf Straub grundlagde Straub Chemie i Wertheim am Main. Den uddannede materialist, der var afgået fra drogist-akademiet i Braunschweig fik hurtigt succes. Især Straub hjemmepermanent, der blev udviklet i 1958, gav Straub et navn og verdenssucces.

Under navnet Johanna Straub Cosmetics sælges blandt andet også følgende kendte serier Bettina Barty, John Player Special, Bellvita eller Herbaflor og producentens omfangsrige program kan primært inddeles i fire områder. Under navnet Straub Cosmetics tilbyder gruppen sine produkter til materialister og Straub Beaute Selective er mærkenavnet i parfumerierne. Bellmira/Private labelen er en del af handelsmærket og med Straub Pharma sælges produkter til apotekerne.

De forskellige produkter fra Johanna Straub Cosmetics udmærker sig dels ved en særdeles høj kvalitet og dels ved et rimeligt forhold imellem pris og kvalitet! Jelto Hendiok og Markus Hendriok fører den succesfulde virksomhed i tredje generation og Johanna Straub Cosmetics paletten indeholder blandt andet over 500 forskellige kosmetikprodukter.

High Quality – Made in Germany!

Straub Group garanterer at produkterne indeholder de bedst tænkelige stoffer og også i forbindelse med fremstilling af cremer, shampoos og hudpleje-produkter forfølges højeste standarder. Med de overbevisende plejeprodukter på højeste kvalitetsniveau vil Straub sikre sig tro og tilfredse kunder – hvilket også lykkedes på fremragende vis.

For at overholde disse standarder stiller virksomheden høje krav til leverandørerne men også til medarbejderne. Dertil kommer, at Straub lægger stor vægt på en respektfuld omgang med de ansatte. Denne balance skaber produkter af højeste kvalitet og takket være den gennemgribende miljøtanke tænker virksomheden innovativt og skåner værdifulde ressourcer!

Johanna Straub Cosmetics - producent af naturprodukter!

Johanna Straub Cosmetics er producentens nye serie, der lægger særlig stor vægt på den naturlige pleje af kroppen. Indenfor denne serie sælges rene naturprodukter, der også glæder meget følsom hud. Wellness-plejeprodukterne fremstilles af botaniske substanser og der anvendes ingen silikone eller parabener under produktionen. Straub-gruppen er lykkedes med denne produktion takket være en specielt udviklet formel, der ikke alene skåner huden, men også forbedrer hudens udseende på en helt naturlig måde.

Især om vinteren sørger produkterne for en smidig hud og en behagelig hudfølelse fordi artiklerne ikke kun har en plejende virkning, men samtidig også forkæler huden med dens wellness-effekt. De vegetabilske og naturlige indholdsstoffer som for eksempel honning, bidrager desuden til, at Johanna Straub Cosmetics-produkter forfrisker og revitaliserer huden!

Vores Johanna Straub Cosmetics-anbefalinger til dig:

  • Johanna Straub Cosmetics Pure Wellness Refreshing Body Lotion 400 ml – med naturlige og frugtholdige ekstrakter forfrisker huden og sørger for en god fugtbalance og understøtter huden når den regenerer. Beriget med salvie, grapefrugt og grøn te egner denne lotion sig specielt til tør hud og den kolde årstid. Cremen trækker hurtigt ind mens den behagelige duft forbliver præsent!
  • Johanna Straub Cosmetics Pure Wellness Refreshing Shower Gel 400 ml – Fantastisk brusegel med ekstrakter fra granatæbler. Huden vitaliseres, renses og føles efter anvendelsen dejligt smidig og blød. Wellness for krop og sjæl!
  • Johanna Straub Cosmetics Pure Wellness Energizing Body Lotion 400 ml – vitaliserende kropscreme med hvide blomster, mandarin og vandmelon. Enestående duft af sommer og frihed, der forbliver præsent dagen lang!
  • Johanna Straub Cosmetics Pure Wellness Stimulating Shower Gel 400 ml – hudens porer renses i dybden og plejes samtidig helt naturligt. Krop og sjæl plejes med den stimulerende virkning – en usammenlignelig bruseoplevelse!
  • Johanna Straub Cosmetics Pure Wellness Stimulating Body Lotion 400 ml – fugtgivende kropspleje med beroligende essenser. Hudirritation forhindres og hudens urenheder mindskes samtidig med at huden plejes. Ideel til anvendelse om morgenen, hvorefter duften forbliver præsent dagen lang og huden revitaliseres dagen lang!

Særligt Johanna Straub Cosmetics-sæt kan anbefales. De består som regel af en brusegel og en dertil passende bodylotion. Produkterne er perfekt afstemt efter hinanden og supplerer således på bedst tænkelig vis hinanden. Med brusegelen renses huden på optimal vis og bodylotionen forkæler efterfølgende huden med righoldige indholdsstoffer. På den måde forebygges udtørring af huden, hvilket ikke kun er vigtigt i den kolde årstid, men også om sommeren når sol, hav og vind udtørrer huden!