Ingrid Millet Kosmetik og Pleje

Navnet Ingrid Millet har i mange år stået for førsteklasses produkter til den daglige krops- og ansigtspleje. Allerede i år 1959 opdagede den franske kosmetiker de regenererende kræfter fra plantecelleekstrakter, der bidrager til foryngelse af huden. De vegetabilske indholdsstoffer, der anvendes i recepterne, samt tilsætningen af kvalitetskaviar førte til skabelsen af højaktive plejeprodukter med en revolutionær succes. Plejeserien til ansigts- og kropspleje er kendt verden over og eksporteres i dag til mere end 50 lande.

Ansigts- og kropsplejeprodukter med naturlige indholdsstoffer og kaviar

Under inddragelse af havbiologien og den store viden om hudens egenskaber har Ingrid Millet opstillet nye normer inden for beauty-branchen. Talrige udmærkelser dokumenterer kvaliteten af krops- og ansigtsplejeprodukterne. Produkterne til daglig krops- og ansigtspleje lever op til det 21. århundredes krav og er præcist tilpasset den moderne kvindes behov. Foruden produktserien til daglig kropspleje tilbyder Institut Ingrid Millet innovative kropsbehandlinger og specielle makeup-serier til den moderne kvinde..

Kosmetik- & Pleje-Produkter fra Ingrid Millet

Ingrid Millet - Source Pure - Foaming Cleanser Gel
 

Ingrid MilletSource PureFoaming Cleanser Gel

Shop pris 336 kr*
320 kr / 100 ml
BP: 320 kr* / 100 ml
Ingrid Millet - Perle de Caviar - Aqua Perle
 

Ingrid MilletPerle de CaviarAqua Perle

Shop pris 336 kr*
320 kr / 200 ml
BP: 160 kr* / 100 ml
Ingrid Millet - Perle de Caviar - NutriSupreme Rich Anti-Wrinkle Cream
 

Ingrid MilletPerle de CaviarNutriSupreme Rich Anti-Wrinkle Cream

Shop pris 1.134 kr*
1.078 kr / 50 ml
BP: 2.156 kr* / 100 ml
Ingrid Millet - Perle de Caviar - Concentrè Hydratant
 

Ingrid MilletPerle de CaviarConcentrè Hydratant

Shop pris 563 kr*
535 kr / 15 ml
BP: 3.567 kr* / 100 ml
Ingrid Millet - Bio-Elita - Fresh Cils Eye Make-up Remover
 

Ingrid MilletBio-ElitaFresh Cils Eye Make-up Remover

Shop pris 282 kr*
268 kr / 125 ml
BP: 214 kr* / 100 ml
Ingrid Millet - Bio-Elita - Pretty Skin Anti-Ageing Perfecting Serum
 

Ingrid MilletBio-ElitaPretty SkinAnti-Ageing Perfecting Serum

Shop pris 735 kr*
699 kr / 40 ml
BP: 1.748 kr* / 100 ml
Ingrid Millet - Source Pure - Magnolis Aroma Creme
 

Ingrid MilletSource PureMagnolis Aroma Creme

Shop pris 665 kr*
632 kr / 50 ml
BP: 1.264 kr* / 100 ml
Ingrid Millet - Source Pure - Equilibrium Restoring Cream
 

Ingrid MilletSource PureEquilibrium Restoring Cream

Shop pris 563 kr*
535 kr / 50 ml
BP: 1.070 kr* / 100 ml
Ingrid Millet - Source Pure - Aromafleur Concentrate
 

Ingrid MilletSource PureAromafleur Concentrate

Shop pris 548 kr*
520 kr / 30 ml
BP: 1.733 kr* / 100 ml
Ingrid Millet - Source Pure - Lait Démaquillante Oxygene
 

Ingrid MilletSource PureLait Démaquillante Oxygene

Shop pris 336 kr*
320 kr / 400 ml
BP: 80 kr* / 100 ml
Ingrid Millet - Source Pure - Lactalys
 

Ingrid MilletSource PureLactalys

Shop pris 336 kr*
320 kr / 400 ml
BP: 80 kr* / 100 ml
Ingrid Millet - Source Pure - Aroma Exfoliating Peeling Gel
 

Ingrid MilletSource PureAroma Exfoliating Peeling Gel

Shop pris 415 kr*
394 kr / 100 ml
BP: 394 kr* / 100 ml
Ingrid Millet - Perfection Corps - High-Performance Body-Contouring Concentrate
 

Ingrid MilletPerfection CorpsHigh-Performance Body-Contouring Concentrate

Shop pris 540 kr*
513 kr / 200 ml
BP: 256 kr* / 100 ml
Ingrid Millet - Øjne - Emblematic Volume Mascara
 

Ingrid MilletØjneEmblematic Volume Mascara

Shop pris 250 kr*
238 kr / 9 ml
Ingrid Millet - Teint - Long Lasting Bronzing Powder
 

Ingrid MilletTeintLong Lasting Bronzing Powder

Shop pris 383 kr*
364 kr / 20 g
BP: 1.820 kr* / 100 g

Vidste du at Indhold

Ingrid Millet – det eksklusive mærke for skøn hud og perfekt udstråling!

Den unge franskmand Ingrid Millet brød i 1957 op for at erobre verden. Hun flyttede til USA, hvor hun begyndte at arbejde i den velansete skønhedssalon Saks på Fifth Avenue. Ingrid Millet uddannede sig løbende og udviklede snart egne opskrifter, der havde til formål at bibeholde al skønhed. Kort tid efter vendte hun tilbage til Frankrig og begyndte at lave skønhedsbehandlinger i sin lejlighed i hjertet af Paris. 

 

Ingrid Millet har giver alderen kamp til stregen og gør brug af specielle, innovative essenser for at forebygge rynker og træthedstegn. Med sine moderne skønhedsbehandlinger stødte Ingrid Millet på stor interesse og mode- og lifestyle magasinerne Elle og Vogue tilegnede hende i 1961 hver to komplette sider, hvor den unge kunstner kunne præsentere sit enestående produkt.

Kaviar damen

Det specielle ved produkterne fra Ingrid Millet var anvendelsen af kaviar, hvorfor Ingrid Millet blev betragtet som grundlæggeren af kaviar-kosmetikken. Ingrid Millet havde opdaget, at kaviar ikke alene er en eksklusiv fødevare, men også at den indeholder virksomme og aktiverende egenskaber. Kaviar essensen kombineres på enestående vis med huden og sørger for helt enestående resultater. Kaviar får kroppen til at danne anti-aging-proteiner, tilfører huden friskhed og mineral- og sporelementer samt de uvurderlige aktive stoffer fra havet forynges huden.

I 1972 udviklede Ingrid Millet sin eksklussive plejeserie L’Extrait Bio-Marin og Perle de Caviar var født. Anti-rynke-eksperten åbnede to år senere den første prestigefyldte skønhedssalon i Paris´ centrum i 54 rue du Faubourg Saint Honoré. I 1982 åbnede hun flere saloner i Montreal og i det kendte Harrods i London. I 1999 blev virksomheden opkøbt af CASEY Beauty Group og i dag eksporterer koncernen sine eksklusive produkter til mere end 50 lande.

Vores Ingrid Millet-anbefalinger til dig:

  • Ingrid Millet Perle de Caviar Bio Marine Extrait 12 styk ampuller – Ekstremt effektiv plejegel med aminosyrer, essentielle fedtsyrer og sporelementer. Huden bliver tydeligvis mere fast, revitaliseres og forsynes langsigtet med fugtighed.
  • Ingrid Millet Perle de Caviar Gel Cristal Yeux 15 ml – Ungdomskur til øjnene. Kostbar kaviarekstrakt, havkollagen, honning og guldblomme regenerer huden omkring øjnene, giver fugtighed og huden dens naturlige spændstighed tilbage.
  • Ingrid Millet Bio-Elita Anti-Ageing Structure Creme 50 ml – højeffektiv virkningskompleksitet der styrker huden. Den righoldige og eksklusive plejecreme indeholder kun de bedste indholdsstoffer, der på optimal vis understøtter huden og gør, at den ser ung ud.
  • Ingrid Millet Perle de Caviar Masque Relaxant Yeux 15 ml – Ekstremt velgørende maske med fantastisk plejende egenskaber. Kølende og afslappende virkning og takket være de aktive plantestoffer mildnes rynker, mørke cirkler omkring øjnene og hævninger effektivt.
  • Ingrid Millet Perle de Caviar Créme Cou Raffermissante 50 ml – Antiaging- pleje til halsudskæringen. Linjer og rynker mildnes og huden tilføres ny elasticitet og vitalitet.
  • Ingrid Millet Perle de Caviar Masque Bouee Marine 75 ml – Højeffektiv plejemaske med havmudder, jod, plankton, sporelementer og kaviar essenser. De dejlige regenererende, afgiftende og opstrammende egenskaber får huden til at se yngre ud og sørger for en fantastisk hudoplevelse.

Med til det eksklusive mærkes absolutte nyheder tæller Bio-Elita-serien. Den nye kollektion sørger med hyaluronsyre og innovative indholdsstoffer for en enestående hudfornemmelse. Huden forynges langvarigt og revitaliseres!