Parfumer fra Hugh Parsons

Duftene fra Hugh Parsons er en kombination af elegance, sanselig forførelse og sportslig friskhed, p… Læs mere
11
5/5 baseret på alle bedømmelser

Hugh Parsons Parfumer

Duftene fra Hugh Parsons er en kombination af elegance, sanselig forførelse og sportslig friskhed, præget af blomstrende lethed og forførende raffinement. Hugh Parsons kvalitetsdufte kreeret af moskus, ambra, cedertræ, citron, lavendel og andre besnærende top-, hjerte- og basisnoter forkæler sanserne. Hugh Parsons står for en uforglemmelig duftoplevelse.
Vidste du at Indhold

Hugh Parson - britisk elegance i verdensmetropolen

Hugh Parson har sin oprindelse direkte i London, i Regent Street. Lad os tage en tur tilbage til 1920´erne for at møde Hugh Edward Lancelot Parsons. Sammen med sin kone Gladys grundlagde han Hugh Parsons og det, der startede som en idé blev til et succesfuldt parfumemærke, omend i begyndelsen lå fokus på fremstilling af førsteklasses slips og tilbehør af den fineste silke. Hugh medbragte den nødvendige inspiration fra sin tid i militæret og fra sin officersuniform.

Hugh Parsons´ hemmelighed

 

Vi kan i dag takke de to for deres passionerede arbejde, der hurtigt gjorde Hugh Parson til et succesfuldt mærke. Endnu i dag associerer vi kvalitet, eksklusivitet og typisk britisk elegance med Hugh Parsons. Den første serie fra Hugh Parsons blev først lanceret på markedet i 1998. Stadig i dag kan den moderne mand og gentleman påføre en ekstravagant duft med Hugh Parsons.

Du kan vælge imellem følgende duftkreationer og parfumer fra Hugh Parson:

 

  • Hugh Parsons 99 Regent Street,
  • Hugh Parsons Hyde Park,
  • Hugh Parsons Piccadilly Circus,
  • Hugh Parson Oxoford Street,
  • Hugh Parsons Traditional,
  • Hugh Parsons Whitehall.

Du har sikkert bemærket, at de er opkaldt efter kendte steder i London. På den måde ønsker mærket i sine duftkreationer udtrykke kærligheden og tilknytningen til hjemstavnen. Lad os sammen bevæge os ud på en rejse i duftene og opleve den helt specielle basisnoten bestående af ribs, moskus og træholdige krydrede aromaer. Det er især ting ved den understregende maskuline duftnote, som parfumens fans holder særligt af.

Hugh Parsons Street 99

Hugh Parsons 99 Regent Street i 100 ml flakoner bliver med sit design og de små flasker med de stilsikre, klassiske initialer kombineret med en overleveret karakter af traditionelle værdier. Sportslig og samtidig forfriskende fremstår denne duft med sin blomsterholdige kerne. Med righoldige harpiks duftnuancer bringes vi direkte ind i den britiske metropol og nyder den røgholdige ambra og herligt varme moskus. Det er en oplevelse at se, hvordan basisnoten og topnoten smelter sammen til en enestående klassisk duftkreation og et harmonisk samlet billede.

Hugh Parsons Hyde Park og dens virkning

Hugh Parsons Hyde Park imponerer med sin grønne topnote bestående af figenblade med lette accenter fra citrusfrugt og bergamot. Hertil kommer et strøg af krydret rosa peber og angelikrod. Også de blomsterlignende facetter i Facette des Hyde Park Eau de Parfum kommer fuldt ud til sin ret i denne duft og inspirerer med arabisk jasmin og rosenekstrakt. Parfumens forskellige dufte smelter traditionelt sammen til en fantastisk oplevelse, der beruser og fortryller dine sanser. Ved siden af de andre duftkreationer og elegante kollektion anbefaler vi også at kaste et andet blik på

  • Hugh Parsons King,
  • annick Goutal og
  • Circus traditional.

Lad dig inspirere af en duft fra sidste år, der indtil i dag stadig er værdsat og ikke lader sig fortrænge eller forandre af de evigt foranderlige trends. Med Hugh Parsons får du en duft, du kan nye i mange år ud i fremtiden og som understreger en seriøs, selvsikker og maskulin fremtoning.