Spar 22%* på solcreme, plejeprodukter og mange andre produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
Gold of Morocco 10 Vare

Gold of Morocco

Med Gold of Morocco fra Hairforce er der tale om en hårpleje af høj kvalitet med de kostbare indholdsstoffer fra arganolie. Kosmetikken udmærker sig ved sin store andel af vitamin-E, der allerede efter den første anvendelse giver håret en utrolig smidighed og et silkeagtigt skær. Gold of Morocco Leave In Care genopbygger overstrabadseret hår og formindsker hårbrud og spaltning. Statisk opladning forhindres. Styling-tiden forkortes med denne kosmetik med omkring fyrre procent. Dette produkt kan ikke blot forenes med samtlige kemiske anvendelser og farveanvendelser, det sørger også for en større farvedybde. Hårkuren fra Gold of Morocco giver tørt og strabadseret hår intensiv fugtighed. Arganolie, avocadoolie og keratin hjælper til at genoprette hårstrukturen og gør håret nemmere at rede ud. Colorationen understreges med ny brillans. Med sine bløde, fleksible børster udreder Detangler Gold Brush håret, uden at det niver. Dermed egner den sig optimalt til sart barnehår. Denne børste er lige velegnet til pleje af vådt og tørt hår. Den er det perfekte supplement til produkterne fra Gold of Morocco-hårplejen og giver også hårdele og parykker fornyet glans.

Hårpleje som vejen til succesVirksomheden Hairforce, der først blev grundlagt i 2009 i Mönchengladbach, betragtes med sine varierede produkttilbud i mellemtiden som en fast bestanddel i den europæiske frisørbranche. Producenten havde allerede efter kort tid så stor succes med sine produkter, at han kunne udvide. Til det brede Hairforce-sortiment hører sakse, frisørkufferter, hårkosmetik, arbejdsvogne, frisørslag og meget mere.

Vores service til dig

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 17.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube