Parfumer fra Giorgio Beverly Hills

Giorgio Beverly Hills er navnet på en boutique i Beverly Hills, grundlagt af brødrene Haymn. Smykket… Læs mere
20
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Giorgio Beverly Hills Parfumer

Giorgio Beverly Hills er navnet på en boutique i Beverly Hills, grundlagt af brødrene Haymn. Smykket med gule og hvide striber blev Giorgio Beverly Hills et populært indkøbssted for Hollywood-stars. Den berømteste parfume fra Giorgio Beverly Hills. En duft af samme navn, lanceret i år 1981 og indpakket i gult og hvidt svarende til boutiquens farver. Giorgio Beverly Hills er en af de første lineære dufte med et stærkt graverende tema, der efterlader et blivende indtryk. På grund af sin brillans og stærke karakter blev duften i 80‘erne en af de mest populære dufte.
Vidste du at Indhold

Giorgio Beverly Hills

Den berømte Rodeo Drive i Beverly Hills er en af de kendteste shopping gader i verden! Her finder du de verdensberømte designeres butikker og enhver der betragter sig selv som noget helt særligt skal have en forretning på Rodeo Drive. Det har ikke altid været sådan. For bare 50 år siden var Rodeo Drive en helt almindelig gade i Beverly Hills. 

Giorgio Beverly Hills – den første eksklusive forretning på Rodeo Drive.

Fred Haymann, indehaveren af Giorgio Beverly Hills, så potentialet i Rodeo Drives, en dengang helt almindelige gade tæt på Beverly Hilton Hotel, hvor Haymann på det tidspunkt arbejdede. Virksomhedsindehaveren, som er først i Schweiz, grundlagde i 1961 sammen med George Grant, som han købte ud igen efter et år, den første butik for beklædning til kvinder på Rodeo Drive.

Butikken var dog ikke en helt almindelig forretning med tøj til kvinder. Fred Haymann var sig bevidst, at også mændene havde brug for at føle sig godt tilpas mens kvinderne shoppede. Derfor var der også en læsesalon, et billardbord og en bar i butikken - hvis mændene er godt tilpas er de også villige til at spendere flere penge på kvindernes shopping fund.

Beverly Hills´ varemærke

Den elegante modebutik så man allerede på lang afstand i gaden på grund af de gul-hvide markiser, placeret over udstillingsvinduerne. Markiserne blev hurtigt til Giorgio Beverly Hills´ varemærket Giorgio Beverly Hills og senere kom farverne til at symbolisere den samlede Beverly Hills Lifestyle. Grazia Patricia, Diana Ross, Elisabeth Taylor eller Reagan-parret er blot nogle af de kendte stamkunder i forretningen og eftersom Fred Haymann blev betragtet som grundlæggeren af Rodeo Drive, som vi kender det i dag, fik han tilnavnet „Mr. Beverly Hills“ og „Mr. Rodeo Drive“.

Erobring af duftenes verden!

I 1979 opnåede virksomheden allerede en omsætning på 6 millioner dollars og for Fred Haymann var tiden kommet til at udvikle en duft, som matchede og understregede den eksklusive mode. To år senere blev brandet „Giorgio“ grundlagt og de første dufte blev præsenteret for et håndplukket publikum til en overdådig fest. Også hvad angik sine dufte havde forretningsmanden den helt rigtige indstilling og årsomsætningen steg hurtigt til over 100 millioner dollars. Da Fred Haymann trak sig tilbage fra forretingerne i 1987 solgte han Giorgio Beverly Hills for 165 millioner dollars til den internationalt kendte virksomhed Avon.

Avon ændrede ikke brandets navn, butikken på Rodeo Drive blev dog omdøbt til Fred Haymann Beverly Hills. Også den oprindelige adresse 273 Rodeo Drive har ændret sig og i dag ligger der en Louis Vuitton forretning på adressen. Fred Haymann Beverly Hills butik er dog stadigvæk Rodeo Drive og ligger blot få meter væk fra den oprindelige butik. Noget som ikke har ændret sig er de enestående dufte til mænd og kvinder fra Giorgio Beverly Hills Parfums!

Duftenes eksklusive verden!

Væremærket for Giorgio Beverly Hills er også fortsat i dag kendetegnet ved farverne gul og hvid, som du altid finder på emballagen og flakonernes design. Giorgio Beverly Hills har i over 30 år besnæret mande- og kvindeverdenen med uimodståelige dufte, der på enestående og uforlignelig vis genspejler en følelse af luksus og stil.

Anbefalede dufte til kvinder fra Giorgio Beverly Hills:

  • Giorgio Beverly Hills Giorgio, Eau de Toilette – blomsterholdig appelsin-, pære-, aprikos- og jasminnote kombineret med varme akkorder af elegante træsorter, vanilje og patschuli understreger både kvindens styrke og hendes feminine sider!
  • Giorgio Beverly Hills Red, Eau de Toilette – orientalsk blomsterholdig duft med enestående duftaromaer fra rose, ribs, pære, nellike eller vanilje for bare at nævne nogle af dem. Usædvanlig sanselig og behageligt varmende særligt i den kolde årstid!

Anbefalede duft til mænd fra Giorgio Beverly Hills:

  • Giorgio Beverly Hills Ocean Dream, Eau de Toilette – frisk og solrig duft med frugtholdige og maskuline noter. Sarte accenter fra moskus og karismatiske træsorter gør parfumen ideel til sportslige og aktive mænd.
  • Giorgio Beverly Hills, Red Eau de Toilette – enestående parfume med perfekt kombination af lette aromaer, som rose og enebær og maskuline noter som ceder og rav.

Duftene fra Giorgio Beverly Hills fremhæver med snilde kun det bedste – både mændenes styrke og kvindernes sanselighed! Giorgio Beverly Hills er lige så værdsat blandt de unge som blandt de mere modne mænd og kvinder - duftenes mangfoldighed er helt enkelt tidløs!