Parfumer fra George Gina & Lucy

Foretagendet George Gina & Lucy blev grundlagt af tre veninder og er siden vokset til at være et eta… Læs mere
1
4/5 baseret på alle bedømmelser

George Gina & Lucy Parfumer

Foretagendet George Gina & Lucy blev grundlagt af tre veninder og er siden vokset til at være et etableret beklædnings- og kosmetikmærke. Taskemærket blev grundlagt i 2004 og har specialiseret sig i fantasifulde kvalitetshåndtasker, der på grund af kultnavnet og de unikke materialer er blevet populære i vide kredse. I mellemtiden er det individuelle look blevet kendt over hele jorden og er perfekt til kvinder, der præcis ved, hvad de vil. De identiske præmisser ligger også til grund for GG&L parfumen. Alle duftserier besnærer ved deres individuelle karakter og prægnante akkorder.

Trendy parfumer i kult-emballage.

Duften fra firmaet George Gina & Lucy koncentrerer sig helt om damernes verden og er inddelt i forskellige serier, derunder GG&L, Think Wild, Wild Gold og Collectibles. Alle parfumer leveres i en prægnant svungen flakon med fantasifuld accessoires og en halvgennemsigtig emballage. Duftene bestemmes af friske, frugtige og blomsteragtige accenter, og i de fleste serier svinger samtidig et pust af Orienten med. Der fremstilles tillige supplerende produkter, eksempelvis cremer, til den respektive duftserie.

Vidste du at Indhold

George Gina & Lucy – et dream team!

Hvis tre yderst kreative veninden slår sig sammen, kan der opstå noget helt særligt! Sådan var det også for George Gina & Lucy! I 2004 besluttede veninderne at grundlægge en virksomhed og designe håndtasker. Det var dog ikke helt almindelige håndtasker, men usædvanlige og ekstremt individuelle takser. Disse designertasker var ikke til grå mus, men derimod iøjnefaldende og de opnåede hurtigt kultstatus.

Det iøjnefaldende materiale og især former og farver, som aldrig bliver kedelige, gør taskerne fra George Gina & Lucy verdensberømte og designer teamet henvender sig med sin kollektion til usædvanlige kvinder, der ved hvad de vil!

De stoppede ikke ved de eksklusive håndtasker!

George Gina & Lucy vidste godt, at de havde talent og derfor prøvede de også meget hurtigt kræfter med beklædning. Også i den sammenhæng havde trioen igen den helt perfekte forståelse for, hvad kvinderne ville have. Flippet mode der forstod at adskille sig fra mængden! Kreationerne fra George Gina & Lucy virkede å ingen måde påtrængende. Designeren formåede at skabe iøjnefaldende looks og kombinere dem med klassisk elegance. Mode til kontoret eller aftenens reception - George Gina & Lucy er universel og altid virkelig flot!

Med til det perfekte look hører naturligvis ikke kun den rigtige beklædning og passende tilbehør, og det ved de tre veninder godt. Også en verdenskvindes perfekte udseende er vigtig og understøttes af kosmetik af høj kvalitet. Af den grund udarbejdede de opfindsomme designere en enestående kosmetikkollektion, der understreger enhver kvindes smukkeste træk. Som udgangspunkt anvendes kun de bedste indholdsstoffer hos George Gina & Lucy og det vil din hud være dig taknemmelig for! De førsteklasses pleje- og kosmetikprodukter forkæler huden og sanserne og lige så enestående som modekollektionen er, så enestående er også George Gina & Lucys kosmetikverden!

Erobring af duftenes verden!

Trioen havde ikke fået nok efter de havde udviklet en enestående modekollektion med tilhørende passende kosmetik! For at fuldende kvindens fremtoning skal også den helt rigtige duft tilføjes. George Gina & Lucy udarbejdede en usædvanlig parfumeserie, der virker både afslappende og spændende på samme tid. Duftene der blev skabt af de tre kvinder smyger sig på enestående vis omkring kvinderne og indhylder dem dufte fulde af forskellige aromaer, der er perfekt afstemt efter hinanden.

Sammenspillet imellem vilde og moderne duftnoter og klassiske elementer passer perfekt til den livsstil, George Gina & Lucy vil repræsentere. En vis portion forrykthed udebliver heller ikke fra duftkollektionen og naturligvis er flakonerne hverken kedelige eller almindelige. Designerhjerter vil ved synet af disse elegante flasker slå hurtigtiere og de tre damer har brugt megen tid og flid på at skabe en fantastisk oplevelse for øjet!

 

Vores George Gina & Lucy anbefalinger:

  • George Gina & Lucy, Eau de Toilette Spray 30 ml – spændende duft, der er fuld af charme og vild sanselighed. Emballeret i en fantastisk designet flakon!
  • George Gina & Lucy Deodorant Spray 150 ml – frugtholdig duft, der beskytter helt fantastisk imod ubehagelig luft i armhulerne!
  • George Gina & Lucy Eau de Parfum Spray 50 ml – intensive aromaer blandet i en frugtholdig duftcocktail skaber en forførende og yderst sanselig aura!
  • George Gina & Lucy Wild Breeze Eau de Toilette 50 ml – Helt ny parfume fra den nye kollektion. Fløjlsagtige akkorder med stenfrugt, kardemomme og forskellige maritime akkorder. Eksotisk og alligevel klassisk!

 

Vores topanbefaling er vores brusegel Wild Breeze fra George Gina & Lucy. Ligesom en svømmetur i det karibiske hav dufter denne behagelige brusegel af sommer, sol, strand og hav. Bruseoplevelsen afrundes perfekt med den rigtige bodylotion, der trækker dejligt hurtigt ind i huden og sørger for en fløjlsblød følelse af huden. Den skønne duft bibeholdes hele dagen!