Pleje og Parfumer fra Floris London

Juan Famenias Floris grundlagde sin første forretning i 1730 i Jermyn Street No. 89. Siden 1730 har … Læs mere
34
5/5 baseret på alle bedømmelser

Floris London Pleje og Parfumer

Juan Famenias Floris grundlagde sin første forretning i 1730 i Jermyn Street No. 89. Siden 1730 har Floris London hørt til de ældste duftfirmaer i verden. Den anses som et insidertip blandt de adelige forretninger, og mærket vækker begejstring hos herrer med fintfølende og stilfuld barberingceremoniel. Damerne elsker charmen og de kostbare sæber samt cremer. Firmaet Floris står for tidløs elegance, luksuriøse dufte og udsøgt kropspleje, hvori mesterligt håndværk, kvalitet og individualitet genspejles.
Vidste du at Indhold

Floris London – den traditionelle virksomhed!

Floris er den ældste forhandler af parfumer og toiletartikler i England. Fuan Famenia Floris og hans kone Elisabeth begyndte allerede i 1730 at sælte parfumer og barberartikler. Den berømte Floris shop åbnede sine døre i hjertet af London i 89 Jermyn Street. Det var på samme tid, som Fuan Famenia Floris skabte sin første duft.

Forretningens anerkendelse og især antallet af produkter steg i årenes løb og i 1820 var blandt andet Mary Shelly, forfatter til bogen Frankenstein, også blandt butikkens berømte kunder. Også i dag eksisterer den elegante forretning stadigvæk og drives af Floris´ efterfølgere. I 2012 åbnede arvingerne endnu en Floris Shop i Ebury Street i London.

Virksomheden var lige så vellidt af Kong George IV som den er af kongefamilien i dag. Floris leverer eksklusive parfumer til Queen Elizabeth II, og er også det foretrukne mærke for prinsen af Wales når han vælger toiletartikler.

En lidenskab for Floris!

Lidenskaben for Floris drejer sig naturligvis omkring en verden af dufte. Efter Juan Famenia Floris skabte den første duft for 300 år siden, kan virksomheden i dag se tilbage på rigtig mange års erfaring. Duftene som i tidens løb er blevet skabt af Floris var tiltænkt særligt krævende næser og opskrifterne blev nedskrevet med stof præcision i en bog. Også i dag tilfredsstiller Flors deres eksklusive kunders høje krav!

I dag er Edward Bodenham duftdesigner i virksomheden. Edward Bodenham er direkte efterkommer i niende generation fra Floris familien og han har naturligvis også lidenskaben for dufte i blodet. Håndværksarbejdet bag produktionen af parfumer tilegnede den unge Edward Bodenham sig fra sin bedstefar, i Floris butikkens kælder. Sammen med medarbejderne bestående af de bedste parfumører opfinder Edward i dag i baglokalet i 89 Jermin Street, løbende nye duftkreationer, der vækker glæde i hele verdenen.

Alle Florisprodukter udvikles stadig i dag som de altid er blevet i 89 Jermyn Street, og de elegante produkter fremstilles herefter på familiens egen virksomhed i Devon, England.

De enestående Floris dufte!

 

Floris er en af de eneste parfumeproducenter, der også fremstiller skræddersyede parfumer. I Floris butikken kan du skabe en helt enestående duft. Der er lagt stor vægt på detaljen og de erfarne parfumører skaber dufte, der opfylder kundens helt individuelle ønsker og de ved, hvordan de skal opfylde dem. De personlige dufte udvikles så de passer helt nøjagtigt til ønskerne, helt indtil kundens ønsker opfyldes til punkt og prikke. Floris ved hvordan man fremstillet den perfekte parfume og også selvom der ikke er tale om en personligt fremstillet parfume så er duftene fra Floris enestående og besnærer sanserne og sjælen!

Vi anbefaler følgende Floris parfumer!

 

-          Floris No. 127 Eau de Toilette Spray 100 ml – forfriskende, blomsterholdig duft med citrus bergamot, appelsin- og petitgrain topnote. I hjertenoten møder neroli og lavendel geranie for derefter at blive afrundet af patchouli og moskus i basisnoten.

-          Floris Soulle Ámbar Eau de Toilette Spray 50 ml – nuanceret parfume med forårsfriske accenter og fin balance.

-          Floris Royal Arms Eau de Parfum 100 ml – blomster duft med kongelig blomsterbuket. Yasmin, iris, ylang ylang og violer kombineret med fine noter fra bergamot og lemon.

Florisduftene fascinerer ikke kun i parfumer og eau de toilettes, de fås også som elegant after shave salsams eller som håndcreme. Hvis dagen begynder med et bad og den velduftende brusegel fra Floris, kan det kun blive en god dag! Den behagelige bodycreme Lily of the Valley tilfører huden en skøn, blød følelse efter badet og er den ideelle underlag for et par sprøjt med den elegante Floris-parfume!