Spar 22%* på solcreme, plejeprodukter og mange andre produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
Floid 1 Vare

Floid

Eksklusiv skægpleje siden 1932Det amerikanske mærke Floid har tilbudt sine kosmetikprodukter lige siden 1932. De mange årtiers erfaring gør mærkeproducenten i stand til at tilbyde yderst effektive produkter baseret på innovative recepter. Uanset, om man søger forstøvere, balsam, gel, skægpleje, shampoo, anti hariloss-tonic, aftershave eller andre kosmetikprodukter, så nyder man med Floid godt af fordelene ved en kendt og gennemprøvet kosmetikproducent, der forbinder æstetik og virkning, og som overbeviser gennem en alsidig produktpalet.

Luksuriøs kosmetik fra kultproducentenProdukterne fra Floid har i årtier nydt stor popularitet. Det er ikke noget under: Al emballage holdes i retro-stil. Det typiske Floidlogo er holdt i klassisk look fra 50erne og er med sin ærværdige charme ikke til at stå for. Derfor er kultprodukterne ikke kun velegnede til plejekure, men egner sig også som udsmykning af badeværelser og som samleobjekter. De talrige produkter kan anvendes til vidt forskellige plejekure og supplerer delvis hinanden indbyrdes. Shampoo egner sig perfekt som grundlag for Anti Hairloss Tonic og skægplejen bestilles som populært supplement til After Shave Balm. Uanset, hvilket produkt du vælger, så kan du med dette mærke nyde godt af fordelene ved en populær mærkeproducent, der tilbyder dig effektivitet og æstetik til badeværelset.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 17.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube