Dufte fra Ferré

Den italienske modezar Gianfranco Ferré, der blev født i 1944 og døde i 2007, regnes i dag for en af… Læs mere!

Ferré Dufte

Den italienske modezar Gianfranco Ferré, der blev født i 1944 og døde i 2007, regnes i dag for en af verdens succesrigeste modeskabere overhovedet. Han var udlært arkitekt, men skiftede til modebranchen og skabte i 1978 sit eget eksklusive mærke, som han allerede anvendte til sine kreationer af accessoires så som armbånd og bælter til prominente personligheder. Hans sortiment omfatter i dag både dame-, herre- og børnemode. Højdepunktet i hans karriere var posten som kreativ direktør hos Christian Dior fra 1989 til 1996, for hvem han også konciperede couture-serier, indtil den italienske koncern ITTIERRE S.p.A. i år 2000 overtog 90% af firmaet Ferré og stadig i dag tegner sig for en stor del af indtjeningen også blandt firmaets duftkreationer.

Vidste du at Indhold

Ferré Parfum: Til stemningsfulde øjeblikke

Gianfranco Ferré var en af de mest renommerede modedesignere i det 20. århundrede. Moden og den omfattende mængde af tilbehør er præget af kvaliteten fra fransk og italiensk design. Ferré har i mange år stået for parfume af høj kvalitet og med en særlig forkærlighed for design. Det genspejler sig i parfumen og duften, der hver dag afgiver en fantastisk duft. De individuelle dufte er velegnet til alle typer og har altid været meget værdsatte fordi de har en enestående duftnote, der dagligt glæder sanserne. En helt særlig egenskab ved Ferré parfumerne er desuden deres elegante design.

Individuelle duftnoter

Ferré Parfum tilbyder dufte til mænd og kvinder, der er karakteriseret ved individuelle duftnoter. Særligt noter som jasmin eller magnolie tilfører fantastiske dufte. Duftene til kvinder Camicia 113, In the Mood for Love, In the Mood for Love Pure og In the Mood for Love Tender har hver især en enestående duftnote. Der tilbydes dufte, der signalerer stemningsfulde øjeblikke. Også parfumen Black For Men Eau de Toilette Spray fra Ferré overbeviser med enstående og attraktive duftnoter. Parfumerne til kvinder er søde og sarte og duftene til mænd tilfører brugeren en attraktiv note, der skaber opmærksomhed uden at virke påtrængende. Den interessant, blomstrede og desuden diskrete duftnote forskønner ethvert øjeblik og gør øjeblikke til stemningsfulde oplevelser for sanserne. På grund af de forskellige versioner af Mood for Love kreationen og mange andre duftmuligheder kan enhver parfumeentusiast individuelt udvælge den optimale nuance.

Elegant flakon

Duftene fås i en lille 30 ml flakon. Prøvestørrelsen gør det muligt at anvende forskellige dufte og variere imellem de forskellige duftnoter. På den måde kan du finde en duft, der passer til enhver smag og enhver lejlighed. Flakonernes elegante design er en tradition hos Ferré. På den måde overskrides grænserne på en positiv måde og produktets design kombineres med et moderne modedesign. Særlige former og en kreativ formgivning udmærker disse flakoner. De har en rund form og holdt i en enkel hvid farve, transparent eller formgivet som et mode designobjekt. Dermed udgør denne parfume også udadtil en designgenstand af meget høj kvalitet.

Innovative kreationer

Ferré parfumer er innovative kreationer, som hele tiden udvikles yderligere indenfor parfume- og designvirksomheden. På den måde opstår enestående parfumer, der vidner om høj kvalitet og et innovativt design. Den italienske modedesigner Gianfranco Ferré betragtes som en af de mest succesfulde modeskabere i verden. I 1978 skabte han sit eget mærke og lavede tilbehør som fx. armbånd og bælter. I fås desuden mode til mænd og kvinder i sortimentet. Højdepunktet i hans karriere som modeskaber var da Gianfranco Ferré fra 1989 til 1996 var kreativ direktør for Christian Dior. Ferré skabte indenfor disse rammer Couture-serier. I år 2000 overtog den italienske virksomhed ITTIERRE S.p.A. en stor del af Ferré, der siden løbende har videreudviklet sig og skabt flere innovative designprodukter, der er velegnet til prominente personligheder og til daglig brug. Derfor er der rigtig mange, som værdsætter parfumerne fra Ferré overordentlig meget. Ferré parfumer tilfører enhver festlig anledning eller fest en fascinerende note.