Dufte fra Emanuel Ungaro

De luksuriøse dufte fra den franske modedesigner Emanuel Ungaro er simpelthen en drøm. Med deres for… Læs mere

Emanuel Ungaro Dufte

De luksuriøse dufte fra den franske modedesigner Emanuel Ungaro er simpelthen en drøm. Med deres for det meste frugtige og blomsteragtige noter efterlader de en blid sky af sanselighed, begær og ren og skær livsglæde. De fint afstemte kreationer stimulerer sanserne. Duftende kompositionen, der vækker opsigt på charmerende vis uden at virke påtrængende.

Vidste du at Indhold

Emanuel Ungaro i Parfumdreams online shop

Emanuel Ungaro lagde navn til virksomheden, der tilbyder beklædning og diverse tilbehør til mænd og kvinder. Ungaro arbejdede allerede meget tidligt med tekstiller og ind i fransk haute couture. I 1964 førte det til grundlæggelsen af mærket Emanuel Ungaro. I 40 år deltog Ungaro i udviklingen af kollektionerne før han forlod virksomheden og overlod virksomhedens videre historie til andre.

Allerede i 1970´erne havde Emanuel Ungaro udbytte af globaliseringen og fik fodfæste på markederne i Japan og USA. Knap et århundrede senere lancerede modedesigneren flere parfumer, der ligesom Prêt à porter-beklædningen blev modtaget positivt. I 1990´erne oplevede Ungaro et højdepunkt før en økonomisk stærk partner begyndte at tage del i forretningerne.

Lindsay Lohan rådgiver Ungaro omkring stil

I slutningen af 2009 traf virksomheden Ungaro en beslutning om at ansætte den amerikanske sangerinde Linday Lohans ukendte modedesigner. Knap var duoens første kollektion blevet præsenteret før fagpressen væltede uden at lægge fingrene imellem spottede og hånede dem. Også grundlæggeren Emanuel Ungaro kunne næsten ikke holde sig tilbage og betegnede opvisningen som en ren katastroffe. Dermed sluttede samarbejdet efter blot et par måneder.

Mærket blev berømt med sin haute couture mode. Grundet omkostningerne indstillede Ungaro denne produktserie i 2004 og dedikerede sig herefter stærkere til arbejdet med prêt-à-porter-beklædning, dvs. den type af mode, som er lige til at trække i. I dag fungerer firmaet Ungaro som licensgiver– det gør ingen forskel for kunderne. Alle dufte bærer fortsat mærket Emanuel Ungaro.

Helt en diva: Dufte til mænd og kvinder fra Emanuel Ungaro

Med følgende dufte kan kvinde føle sig som guddommelige divaer med Emanuel Ungaro eller genopdage en lidenskabelig kærlighed. Mens kærlighedsbudskabet fås som eau de toilette, dufter Diva særligt kraftigt med eau de parfum:

    Diva Rose Fruit d'Amour Green DivaL'Amour Fou

Mændene derimod bruger duftene til herrer, hvis navn allerede afslører, hvem målgruppen er:

    Homme III

Alle eau de toilette fås i størrelserne 30 ml, 50 ml og 100 ml. Den mindste mængde er indeholdt i firmaets eau de parfum Diva Rose og Diva. Med L'Amour Fou kan du også bringe den helt rigtige brusegel ind på badeværelset - den indeholder 20 ml.

Emanuel Ungaro: Haute Couture til huden

Homme III er en frisk og frugtholdig duft, der beskriver en livgivende karakter. I topnoten blander appelsin og forskellige krydderier sig med hinanden, i hjertenoten går geranie, jasmin og rose hånd i hånd og i basisnoten finder moskus og sandeltræ sammen.

Med deres eau de parfum Diva kan du glæde dig til en omfattende forårseng, der forfører med nellike og narcis, rose og iris. Derudover gør træholdige og citronlignende noter sig bemærket, der tilfører duften dens enestående karakter. Også duftretningen Fruit d'Amour Green forfører dig – i dette tilfælde til en frugtplantage. Grønne æbler hænger side om side med appelsiner og mandariner, støder på fersken og jasmin for at afrundes med moskus og sandeltræ.

Lad dig overraske af en duft fra Ungaro. Modefirmaet skaber lige så overbevisende dufte som prêt à porter.