Elizabeth Taylor parfume

Elizabeth Taylor viede hele sit liv til dansen og skuespilkunsten. Hun spillede med i store filmklas… Læs mere
4
5/5 baseret på alle bedømmelser

Elizabeth Taylor Pleje og Parfumer

Elizabeth Taylor viede hele sit liv til dansen og skuespilkunsten. Hun spillede med i store filmklassikere og arbejdede hånd i hånd med berømte skuespillere. Ligesom hun skabte sig et navn i filmverdenen, blev også hendes blomsteragtige parfume Elizabeth Taylor en Star blandt duftene, der endnu den dag i dag fortryller kvindernes verden. I 1987 begyndte hendes succesrige forretningsforbindelse med kosmetikkoncernen Elizabeth Arden med lanceringen af „Passion”. Det lykkedes ikke blot for Elizabeth Taylor at blive filmstar, men også at blive modeikon. Hun blev berømt gennem sin rolle i den monumentale film Cleopatra. Parfumer fra Elizabeth Taylor spænder fra krydrede noter over blomsteragtige og frugtige nuancer til orientalsk-træagtige essenser.
Vidste du at Indhold

Elizabeth Taylor i Parfumdreams online shop

Elizabeth Taylor satte i sin skuespilkarriere allerede som barn duftspor og spillede sig i 40´erne og 70´erne stor ære og hæder til. Hollywood studiet valgte altid One-Shot-Liz som fulgte regissørens anvisninger til punkt og prikke. Jo bedre regissøren gjorde sit arbejde, desto mere positive var kritikken af hendes præstation. Taylor har indkasseret to Oscar for sit arbejde på film.

I sin levetid blandede Elizabeth Taylor sig gerne i politiske og samfundsmæssige spørgsmål og den engelske dronning gav hende sågar i starten af de nye årtusinde en adelstitel. Taylor indgik i otte ægteskaber i sin levetid og fik tre børn. Hun havde også et mangeårigt venskab med Michael Jackson. Taylor levede i fulde drag og sørger stadig i dag for furore med sine dufte.

Elizabeth Arden – den anden Elizabeth

Bag Elizabeth Taylor står der også efter hendes død en stærk Elizabeth, der bærer hendes dufte ud i verdenen. Elizabeth Arden er en stor kosmetikvirksomhed, der alene i 2013 havde en omsætning på mere end 1,3 milliarder dollars. Det kan virksomheden også takke Elizabeth Taylor for. Koncernen sælger dog også parfumer for popstjerner som Britney Spears eller Mariah Carey. Også Justin Bieber og Taylor Swift bidrager betydeligt til omsætningen.

Dufte til kvinder af mærket Elizabeth

Hvis du vælger en duft til kvinder fra Elizabeth Taylor er den en god idé at tage højde for størrelsen af parfumen. De adskiller sig tydeligt fra hinanden – se selv:

  • Forever som eau de parfum med 100 ml
  • Passion som eau de toilette med 74 ml
  • White Diamonds som eau de toilette med 50 ml og 100 ml

Hvis du spørger dig selv, hvad forskellen er på de forskellige eau de-flakoner: På den måde inddeler parfumørerne duftene i flere forskellige klasser afhængigt af duft koncentrationen. Ved en eau de toilette ligger det imellem 6 og 9%, ved en eau de parfum kan andelen være op til 14%. Extrait de Parfum dufter endnu kraftigere og har en koncentration på op til 30%.

Den forførende Elizabeth Taylor White Diamonds

Denne eau de toilette forvandler de hvide diamanter til en blomsterholdig duft, der overbeviser med lilje og appelsin i topnoten, har en buket af iris, jasmin, nellike, narcis og ylang-ylang i hjertenoten mens moskus, mos og sandeltræ afrunder duften i basisnoten. Lige så farverig som denne eau de toilette spray fremstår, lige så elegant og forførende dufter White Diamonds. Ud over en spray fås Elizabeth Taylor Diamonds også som kropspuder.

Hvis du søger en duft, der kan bruges i alle døgnets timer, både til indkøb i supermarkedet og til en filmpræmiere om aftenen, gør et godt valg med Passion. Også denne parfume overbeviser med en blomsterholdig note og suppleres af ceder og vanilje. Denne raffinerede kombination har sin virkning og egner sig til selvbevidste kvinder, der ved, at der gemmer sig en Elizabeth Tayler i dem.

Vil du gerne glæde nogen med en helt speciel overraskelse? Så kunne du prøve at sammensætte et gavesæt af duftene af mærket Elizabeth Taylor – på den måde kan den heldige modtager af gaven vælge imellem en eua de toilette og en eau de parfum. Dertil kommer at Passion-beholderen ser flot ud som tilbehør på ethvert badeværelse.