Ansigt og Pleje fra Dr Dennis Gross

18
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Dr Dennis Gross Ansigt og Pleje

Vidste du at Indhold

Dr. Dennis Gross - kosmetik og plejeprodukter

Dr. Dennis Gross er efterhånden en af de mest efterspurgte hudspecialister i USA. Han har praktisk talt gjort hudpleje til et videnskabeligt livsprojekt. Ud over den videnskabelige forskning indenfor hudkræft har han også forsket indenfor solbeskyttelse og lanceret en beaty-serie med produkter af meget høj kvalitet. Den er ikke alene anerkendt i USA, men fås også her hos os finder du et omfattende produktudvalg. Lær kosmetikprodukterne af høj kvalitet at kende og nød alle fordelene, som denne førsteklasses kosmetik har at byde på.

Dr. Dennis Gross Skincare-produkter

Det er naturligvis særligt vigtigt for kvinder, at der bliver lagt mærke til deres velplejede ydre. Også ens egen oplevelse af egen skønhed skal der tages højde for og en glat og rynkefri hud er altid det ønskede mål. Gross Skincare tager højde for sådanne ønsker, men også for hudens særlige sammensætning. Denne indstilling er ikke opstået i vores moderne tidsalder. Allerede i antikken blev der brugt megen tid og mange kræfter på skønhedspleje og et klogt hovede bemærkede for længe siden: „Ansigtet er sjælens spejl“. Det overrasker ikke, at stadig flere mænd og kvinder bruger mere og mere tid på skønhedspleje. Mens ansigtshuden kæmper imod bumser eller andre urenheder i huden i de unge år, har kvinder med moden hud helt andre problemer at kæmpe med. De vil have en antiaging ansigtspleje, som den man kan få fra Dennis Gross. Måske er Take The 14 Day Challenge som gaveæske det helt rigtige? Ved brug af Alpha Beta Daily Face Peel kan du forbedre ansigtshudens udseende betydeligt. Rensning med pads sørger for en forbedring af hudens udseende og kan endda forebygge opståen af nye urenheder. Kun en hud som er renset godt kan optage de højkvalitative indholdsstoffer fra den plejende creme, der påføres efter, huden er renset. Creme Ferulic + Retinol Anti-Aging Moisturizer fra Gross Skincare er en fugtighedscreme med tredobbelt virkning. Den er drøj og trækker straks ind i huden, hvorefter du med det samme kan påføre din makeup. Hyaluron Moisture fra MD Skincare plejeserien er sågar en 24 timers pleje til ansigt og dekolleté. Den indeholder hyaluronsyrer, der sørger for, at huden tilføres ekstra fugtighed, som lagres i huden. Hyaluron er en naturlig bestanddel af huden og sidder imellem hudellerne. Der gemmer den fugtigheden. Eftersom den aftager med alderen forsynes cellerne ikke længere med tilstrækkelig fugtighed. Derved opstår først små og senere større rynker. Med de højkvalitative plejeprodukter og den specielle cremer og serumer kan denne proces forskydes.

Speciel pleje til ansigt og dekolleté

Mens det bliver daglig rutine at påføre dags- og natcreme i ansigtet og halsudskæring, anvendes nogle ekstraprodukter kun meget lidt. Den effektive Serum Ferulic Acid + Retinol Brightening Solution er et produkt udviklet specielt til området omkring øjnene. Da den får dig til at se yngre ud - det vil sige, den mildner fine rynker og ringe under øjnene - ser ansigtet mere strålende og yngre ud. Det trætte blik, som man især har efter stressede dage eller når man bliver ældre forsvinder dermed helt. Produktet påføres ligesom Clinical Concentrate Hydration Booster af og til. Den forsyner målrettet de dele af ansigtet eller halsudskæringen, der er særligt følsomme og tørre. Mærket som præsenteres under navnet Dr. Dennis Gross er produkter af høj kvalitet, der er baseret på resultater fra forskningen.