Dermaroller

1
5/5 baseret på alle bedømmelser

Dermaroller – microneedling hjemme hos dig selv

En dermaroller er et innovativt redskab i din skønhedspleje fra firmaet af samme navn: Dermaroller GmbH fra det tyske Wolfenbüttel. Virksomheden har haft fokus på hudens behov siden 1999, og dette lille apparat har vagt stor opsigt i branchen. Formen minder en smule om en barbermaskine til vådbarbering, der i stedet for skarpe klinger har et rullehoved med mikronåle. Nålene prikker hul på hudens øverste lag, epidermis, og det siges at forbedre hudens udseende. Hos parfumdreams kan du også købe dermaroller-kosmetik til ansigt og krop, som understøtter behandlingen.

Køb dermaroller: Sådan fungerer den

En dermaroller er et handy apparat, der er let at betjene. På selve rullen er der mikronåle. Når rullen bevæges hen over huden med et let tryk, trænger nålenes spidser ind i hudens øverste lag. Da nålene er meget spidse og af materiale i høj kvalitet, kan man næste ikke mærke dem. Produktionen sker i Tyskland under overholdelse af strenge kvalitetskriterier.

Brugen øger blodcirkulationen og bidrager til at stimulere kroppens egen produktion af elastin, kollagen og hyaluron. Den kan synligt mindske solskader, pigmentfejl, rynker og ar fra akne. Producenten anbefaler brug to til tre gange om ugen sammen med andre dermaroller-produkter, der kan supplere og understøtte behandlingen.

Dermaroller-produkter: Strålende flot hud med microneedling

De bittesmå, præcist placerede mikronåle af rustfrit stål fjerner døde hudceller, aflejringer og tilstopninger af det øverste hudlag. Met mindsker forstørrede porer, reducerer urenheder i huden og gør huden flottere. De 0,2 mm korte nåle prikker hul i det øverste hudlag og kommer ikke i kontakt med blod. Det stimulerer mikrocirkulationen og hudens regenerering.

Særlige produkter fra Dermaroller er velegnet til behandling af større zoner som bagdel, mave, lår, arme og dekolletéen. De har 396 mikronåle, der hver er 0,2 mm lange. De trænger ind i epidermis, og på grund af deres skarphed sikrer de en smertefri behandling. Massagen øger blodcirkulationen og hudens regenerering.

Dermarollers effekt

Det siges, at huden allerede efter få uger er synligt og mærkbart mere glat og sund. Brug den to til tre gange om ugen, så hjælper apparatet med at styrke bindevævet og mildne synlige tegn på cellulitis. Det fjerner døde hudceller, åbner tilstoppede talgkirtler og hæmmer udviklingen af mikroorganismer.

Microneedling-produkterne fra Dermaroller kan bruges op til 50 gange. Derefter anbefaler producenten, at de udskiftes. Af hygiejniske årsager bør kun den samme person bruge apparatet. Grundig rensning med en særligt udviklet roller-cleanser er vigtig. Når du sprayer en rigelig mængde af væsken på rolleren, fjerner du bakterier.