Parfumer fra Creed

Mærket Creed kan se tilbage på en mere end tohundred-årig parfumetradition. Det blev grundlagt af J… Læs mere
179
5/5 baseret på alle bedømmelser

Creed Parfumer

Ædle dufte fra traditionsmærket Creed

Mærket Creed kan se tilbage på en mere end tohundred-årig parfumetradition. Det blev grundlagt af James Creed i England i 1760, ekspanderede så til Frankrig og begejstrede endda Napoleon og kejserinde Sissi med sine elegante duftkompositioner. Frem til i dag betragtes Creed parfumer i hele verden som juveler blandt dufte. De repræsenterer traditionelt ren luksus og vækker minder om lidenskaben i forgangne epoker. De besnærende nuancer er en sand duftoplevelse for sanserne.

Luksuriøse dufte til ham og hende fra Creed

Lad dig inspirere af mangfoldigheden af ædle dufte til ham og hende og unisex-dufte fra Creed. Vores anbefaling til foråret er to meget eksklusive parfumer til ham og hende:

Eau de Parfum Bois du Portugal blev kreeret allerede i 1806 og er en uimodståelig klassiker inden for dufte til ham. Den fortryller med en komposition af koriander, sandeltræ, vetiver og røgelse og er den ideelle duft til selvbevidste personligheder.

Den romantiske duft til hende Love in White er en blomsteragtig-orientalsk duftkreation fra Creed og en gave til den sande kærlighed. Den sanseligt-blide parfume af hvide blomster blev kreeret i 2008 til ære for kærligheden.
Vidste du at Indhold

Creed – den berømte skabers mærke

Den i dag verdensberømte kosmetikvirksomhed Creed har sine rødder i London. Her blev virksomheden grundlagt i 1760 af skrædderen James Creed som fabrik for skræddersyet beklædning. I 1781 udviklede han sammen med Royal English Leather mærkets første duft og dedikerede den til den britiske konge på det tidspunkt, kong George III. Under Herry Creed II, grundlæggernes barnebarn, steg virksomheden i det 19. århundrede i graderne og blev hofleverandør. Der blev blandt andet skabt en lang række klæder til Dronning Viktoria, som lægger navn til hele den viktorianske tidsalder med dens udprægede konservative stil. Hun var også den første, der bar den ny komponerede duft Fleur de Bulgarie i 1841. Men også andre medlemmer af andre kongehuse i denne tidsalder bar klæder og dufte fra Creed. Blandt andet Narpoleon III, der muliggjorde virksomhedens flytning til Paris i 1854, hvor virksomheden siden har haft sit hovedsæde. I starten af det 20. århundrede omdannede Creed sig endegyldigt fra en beklædningsvirksomhed til en kosmetikproducent. I dag koncentrerer mærket, som stadig i dagf føres af Creed familien, sig om produktionen af dufte, plejeprodukter, rumspray og duftlys. Noget er forblevet det samme som for århundreder siden - det er stadig samfundets top der udgør kundestammen hos Creed. Blandt andet anvender den britiske kronprins, Prins Charles, regelmæssigt dette plejeprodukt.

Creed – ikke kun kropspleje af høj kvalitet

I århundredernes løb har Creed udviklet en enestående sans for kundernes ønsker. Den enestående stil gør det let for enhver bruger at føle sig som en dronning eller en konge. Duftene er fulde af kraft og udtryk samtidig med, at de er behageligt diskrete og klassiske. Kropsplejeprodukterne fra denne producent er desuden særligt iøjnefaldende takket være deres fremragende kvalitet. Produkterne virker særligt milde på følsom hud uden, at de fedter eller i øvrigt er at se. Takket være den utrolige drøjde er et lille sprøjt for det meste nok til at kunne hylde sig i en behagelig duft dagen lang. Endnu en specialitet ved dette mærke er produktserien, hvor alle produkter er afstemte nøje efter hinanden. I modsætning til mange andre virksomheder tilbyder Creed ikke kun plejeprodukter men også rumdufte og duftlys. Dermed er det muligt ikke alene at bære din yndlingsduft på kroppen, men helt at hylde sig i duften. Det kan være skønt at gøre privat. På arbejdspladsen virker en perfekt harmoniseret duftoplevelse ikke alene afslappende og afhjælper kommunikationen. Det er også blevet bevidst, at udsøgte dufte øger salgstal og omsætning.

Parfumdreams tilbyder både de klassiske dufte og og de nye fra Creed.

Vi tilbyder produkter fra Creed fordi vi er overbevidste om deres kvalitet. Parfumdreams tilbyder klassikere som Eau de Bulgarie i sit sortiment for, at du kan teste dem og lære at sætte pris på dem. Desuden tilbyder vi også nyere dufte. Som for eksempel Love in White. Denne dameduft blev skabt i 2008 og er en kombination af appelsinaroma med noter fra violer og vanilje. Denne kombination er så sart som selv kærligheden, som den er tilegnet til. Ud over deres eau de parfum har vi også mærkets brusegel, bodylotion, sæbe og et duftlys i sortimentet for at gøre det muligt, hvis du ønsker det, at omgive dig med denne duft. Også til herrerne leverer Creed tidløst elegante plejeprodukter. Et eksempel er Green Irish Tweet fra 1995, der imellemtiden er blevet til en klassiker. Denne duft kombinerer på raffineret vis den tunge, fløjlsagtige duft fra sandeltræ med den friske note fra mynte og citron. Den bukket der således opstår er både kraftfuld og frisk. Dermed egner Green Irish Tweed sig især til at understrege den mandlig personlighed i hverdagen og på arbejdspladsen. Eftersom parfumdreams ud over deres eau de parfum også tilbyder brusegel, sæbe og duftlys i deres produktserier modtager du efter ønske et samlet, optimalt plejesortiment, som er afstemt efter hinanden.