Dufte fra Comptoir Sud Pacifique

Comptoir Sud Pacifique har med sit produktsortiment i de seneste årtier skabt en fortryllende eksoti… Læs mere
23
5/5 baseret på alle bedømmelser

Comptoir Sud Pacifique Dufte

Comptoir Sud Pacifique har med sit produktsortiment i de seneste årtier skabt en fortryllende eksotisk drøm. Grundlæggerne af Comptoir Sud Pacifique er meget fascinerede af blomster- og duftmangfoldigheden samt af landskabets og livets eksotiske skønhed i øverden i det sydlige Stillehav, så de besluttede at lave en komplet kosmetikserie på dette grundlag. Parfumerne og plejeprodukterne dufter sødligt af vanilje, kokosnød, eksotiske frugter, tropiske blomster og minder om Hawaii og Haiti. Alle dufte kan bæres enkeltvist eller endda kombineres med hinanden for at udvikle sin egen personlige duft. Noterne er lette og luftige og meget populære specielt om sommeren. Comptoir Sud Pacifique - Længe leve din længsel, dine drømme, din søgning efter det evige paradis...

Vidste du at Indhold

Comptoir Sud Pacifique fra Frankrig

Det franske parfumelabel Comptoir Sud Pacifique fra Paris har de seneste 40 år udviklet eksotiske dufte, der fortryller alle sanserne og skaber en sand sydhavsfølelse. Man kunne mene, at det er usædvanligt at franskmændene bruger deres eget liv som duft- og inspirationskilde. I denne virksomhed var det dog helt anderledes. Grundlæggerne af Comptoir Sud Pacifique er glade for at rejse og efter en ferie ved Stillehavet, hvor de savnede den tropiske planteverden med dens usædvanlige dufte og hvide strande med klart turkisfarvet hav, besluttede de sig for at omsætte deres oplevelser i forskellige parfumer. De søde, solrige og eksotiske dufte fra Comptoir Sud Pacifique er resultatet.

Hvilke duftkombinationer tilbyder Comptoir Sud Pacifique?

Comptoir Sud Pacifique består af syv forskellige grundretninger:

 • vanilje,
 • træ,
 • blomster,
 • frugter,
 • krydderier,
 • kokosnød,
 • forfriskende aromaer.

Producenten tilbyder disse grunddufte i syv forskellige parfumeserier, som med sanserne tager dig med til steder i det sydlige Stillehav. De er fulde af indtryk der fuldendes af en enestående duftkombination. Du finder fantastiske parfumer og skønne produkter, du kan bruge til at pleje kroppen som kropsolier, brusegel eller bodylotion. Duftene sælges i udvalgte butikker i Paris, Florence og Bruxelles. De fås naturligvis også i vores shop.

Det specielle ved Comptoir Sud Pacifique

Alle produkter brillerer med førsteklasses og naturlige indholdsstoffer, der føles behageligt på huden. Duftene hjælper dig til at drømme dig væk fra hverdagen for et øjeblik og drømme om troperne. De vækker længslen efter romantiske strande og lidenskaben i livet ved Stillehavet. De eksotiske produkter er samtidig en hyldest til kvindeligheden. Kvindeduftene er alsidige og autentiske. De inspirerer og forfrisker. Derudover sørger de for en intensiv duft der holder længe.

Comptoir Sud-.produkter

Hos os finder du forskellige produkter fra Comptoir Sud:

 • Eau Voyage
 • Les Epicees
 • Les Fleuries
 • Les Fruitees
 • Les Vanillees
 • Hèmisphère Sud pour Femme
 • Les Boisees

Hèmisphère Sud pour Femme overbeviser med en sød og frugtholdig duft. Med til indholdsstofferne hører udsædvanlige duftnoter som brasilianske appelsiner, peruansk peber, ægyptisk jasmin, kinesisk pinserose og indonesisk patschuli.

Les Vanillees-parfumeserien indeholder søde vaniljedufte, der blandes med eksotisk banan og kokosnød duft og der opstår en fantastisk duftoplevelse. Den himmelske duft er særdeles behagelig og kvindelig. Også mange mænd synes godt om den.

Den blomsteragtige og tidløse Les Fleuries er fuld af friskhed og liv. De varme dufte forfrisker dagen lang og fortryller sanserne. Parfumerne indeholder aromaer fra kokos, moskus, frangipani, tiarablomster, ylang ylang, benzoe, vanilje og monoi.

De krydrede Les Epicees.-dufte er fuld af sanselighed og harmoni. Parfumerne er forædlet med kakao, vanilje og appelsinskal og genspejler den moderne kvindelighed. De sætter gang i fantasien og besnærer med deres lette og mystiske duft.

De lette og sommerlige Eau Voyage-dufte indeholder eksotiske og spændende duftnoter som pinserose, ambra, kaktus, moskus, lime og alpeviol. De forfører ikke alene sanserne men også mændene. Denne duft gør enhver kvinde uimodståelig.

Vilde, eksotiske frugter udgør basis for Les Fruitees-duftene. De er præget af lime, bergamot, mandarin, violer og vanilje og virker som en lun sommeraften, afslappende og beroligende.

Les Boisees er henvendt til mænd. Den markante, kraftfulde og træagtige duft har stor intensitet uden at virke påtrængende. Mænd som bærer duften føler den varme sol på huden. Med enestående aromaer som papyrus, violer, rosa peber, hvid moskus og patschuli forfører og fortryller duften og omhylder manden med et strøg af mystik.

Comptoir Sud Pacifique i vores shop

Comptoir Sud Pacifique-produkter er indbegrebet af lethed og eksotiske elegancen i det sydlige Stillehavsområde. Parfumerne er alle prægede af vanilje og kokosnødder. De opfanger den livsglade atmosfære i Karibien perfekt og sørger for en fortryllende duftoplevelse, der henvender sig til alle sanserne. Comptoir Sud Pacifique forkæler både mænd og kvinder. Disse enestående parfumer fås til fordelagtige priser i vores shop.