Clive Christian

Clive Christian er en af de mest succesrige og anerkendte indretningsarkitekter i England. Clive Christian havde planer om at kreere den dyreste parfume i verden. Han bringer parfumefremstilling på niveau med andre kunstformer som musik og malerkunst. Hans dufte overbeviser med udsøgte duftstoffer og håndlavede blykrystal-flakoner. Denne kombination parret med talent og lidenskab fra „Crown Perfumery“ skabte Haute Couture inden for parfume. Med en krystalkrone stiliseres på en smart måde, hvilken parfume, der betragtes som konge/dronning blandt duftene.

Vidste du at Indhold

Clive Christian - ren luksus under den kongelige krone

I 1872 blev det eneste parfumeri med tilladelse til at gøre brug af et billede af dronning Victorias krone. Mange år senere lagde den ansvarlige for virksomheden, Clive Christian, grundstenene til verdens dyreste parfume. Han ville, at parfumehåndværkets gamle værdier blev støvet af og igen taget i brug. Han ville følge de parfumørers veje, som hidtil havde ført til endnu et kapitel i parfumens historie. Ingen pris var for høj for at nå målet. Hans motto førte virksomheden igennem denne spændende periode: „Først design - for at få det bedste, der findes - derefter defineres en pris“.

Hans ideers højdepunkt for luksuriøse parfumer toppede i 1999 da han udsendte en originalsamling af seks rene parfumer i tre mande- og kvindepar. De var alle fremstillet af de mest sjældne og kostbare indholdsstoffer i verdenen.

Flasken som en genspejling af parfumen kræver et ligeledes luksuriøst design. Således udviklede Clive Christian som et supplement til de genopståede originale glasflasker fra parfumearkivet en håndsleben prop i ren krystal.

Den ægte krystalflaske fra den bedste parfume bærer symbolet på hvor sjælden den af i form af en enestående sleben diamant på flaskens hals.

Clive Christian i Parfumdreams´ onlineshop

Man skrev 1872 da den parfumemanufaktur blev grundlagt, som Clive Christian forvaltede. Clive Christian markerede årstallet 1872 ved at navngive en parfume med netop dette årstal. Du finder dog ikke kun denne elegante duft i vores onlineshop. Find din yndlingsparfume i vores store udvalg af Clive Christian duftvand og til en god pris. Und dig selv det bedste og forkæl dig selv eller dem, du elsker med:

 • Clive Christian X Men
 • Clive Christian X Women
 • Clive Christian 1872 Men
 • Clive Christian 1872 Women
 • Clive Christian L for Men
 • Clive Christian L for Women
 • Clive Christian V Men
 • Clive Christian V Women
 • Clive Christian No. 1 Men
 • Clive Christian No. 1 Women
 • Clive Christian C Men
 • Clive Christian C Women.

Clive Christian X Men

30 ml, 50 ml og 100 ml er de størrelser, som er til rådighed fra Clive Christian X Men. Den nyeste kreation fra Clive Christian forkæler dig med nuancer af bergamot, kardemomme, iris, peber, jasmin, ambra, mos, sandart, vanilje, harpiks og meget mere. Indholdet er usædvanligt og berusende, elegant holdt i sort og med forgyldte kanter, som afrunder flakonen.

Clive Christian X Women

Også den kvindelige variant af X fra Clive Christian fås med 30 ml, 50 ml samt 100 ml. Flakonen er lille, sort og har en forgyldt krone på toppen og den fortryller Clive Christian X Women med ekstrakter fra ananas, mandarin, jasmin, liljekonval, moskus, harpiks, efeu og en helt masse andre ingredienser. 

1872 Men

Parfumen som hylder stiftelsesåret fås i flakoner med 30 ml, 50 ml og 100 ml i elegant grøn og med forgyldt krone som kendetegn. Galbanum, lavendel, fresia, salvie, ambra, røgelse og ceder tilfører denne luksuriøse duft en helt enestående note mens ananas, grapefrugt og en lang række andre indholdsstoffer tilfører 1872 noget helt særligt.

1872 Women

Den kvindelige pendant til herreversionen af 1872 overbeviser med essenser af blåbær, rosmarin, orkideer, træ, mos og en stor bukket af indholdsstoffer. Den mørkegrønne flakon med den karakteristiske guldkrone i 30 ml, 50 ml og 100 ml harmonerer perfekt med den klassiske og romantiske duft inden i flasken.

No. 1 Men

Flakonen badet i flydende guld fås udelukkende med 50 ml. No. 1 Men leger på finurlig vis med bærerens mandighed og gør brug af udtræk fra kommen, estragon, paprika, rose, tonkabønner, lime og talrige ekstrakter fra ædelsten.

No. 1 Women

Blomstrende, frugtig og helt enkelt utrolig kvindelig - sådan virker No. 1 duften til kvinder. Clive Christian gør til det formål brug af mandarin og muskat, timian og jasmin, rose, ylang ylang og meget mere. Også her finder du den for Clive Christian No. 1 parfumes så typiske flakon, som er overtrukket med ægte guld.

Hvorved udmærker Clive Christian sig?

Renæssancen for gamle værdier forbundet med alverdens ædelsten som indholdsstof - det var Clive Christians vision, hvilket han med sine luksuriøse og elegante dufte og flakoner lykkedes med. Ud over de enkeltstående flakoner af høj kvalitet fås også et elegant rejsesæt med duftene 1872, X og No. 1 som indhold.