Dufte fra Caron

Da Ernest og hans broder Raoul Daltroff i år 1903 åbnede forretningen „Caron“ i Rue de la Paix i Par… Læs mere

Caron Dufte

Da Ernest og hans broder Raoul Daltroff i år 1903 åbnede forretningen „Caron“ i Rue de la Paix i Paris, havde de allerede en bedrift bag sig, den marginale parfumeforretning „Emilia“ i Rue Rossini. Blandt et utal af dufte skal „Narcisse Noir“ fremhæves, som også fremstilles i dag, men først og fremmest også „Tabac Blonde“ fra 1919. Denne duft var på den tid lige så uhyrlig som de, den var tilegnet. Kvinder, som røg i offentligheden. Dermed blev parfumen kult for den frie og selvbevidste kvinde. For de prominente, primært de ekstravagante, har Carons dufte altid været en stor succes. Således bærer Karl Lagerfeld ikke andre dufte end „Nuit de Noël“, duften med de animalske „Mousse de Saxe“-noter. Marlene Dietrich foretrak „Coup de Fouet“.

Vidste du at Indhold

Carons koncept

Caron har haft succes med deres dufte i over 100 år. De stammer fra Paris og nyder godt af den store efterspørgsel. Der findes kreative og betonede æstetiske herredufte og damedufte. De fås i variationer som

 • Deodorants
 • Eau de Toilette og
 • Eau de Parfum.

Til plejen af kroppen finder du også andre plejeartikler. De er velegnet til mange dele af kroppens pleje, som fx. shampooen til krop og hår eller aftershaven.

Caron parfumen påføres som spray og udfolder sin duft på optimal vis på huden. Hvad end den bruges som komposition pour Homme eller pour Femme så består den elegante duft af spændende og besnærende bestanddele.

Herredufte fra Caron

Dufte fra Caron fås til herrer som deodorant eller toilette spray. Yatagan er er meget populær eau de toilette spray fra Caron. Denne duft består af talrige komponenter. Mange af elementerne synes dominerende men de indgår i en fantastisk forbindelse med de andre elementer. Topnoten er klassisk fransk og har elementer fra

 • bergamot,
 • citron,
 • krydret estragon,
 • galbanum og også
 • med romantisk lavendel.

Et niveau længere nede finder du i hjertenoten den blomstrende accent fra geranie og jasmin, den krydrende note fra nellike og patchouli og noget helt særligt fra vetiver og træ. Det forbliver spændende. Netop basisnoten er her omfangsrig og oplivende. Denne basisnote holder i lang tid og indeholder dufte fra moskus, ambra, harpiks, kokos, mos og styrax. Caron leger med kontraster og undersøger forbindelser i kombinationer, der ellers stort set ikke bærer nogen duft. Det friske samlede billede udgøres af spændende accenter fra Caron, som indeholder mange enkeltstående særtræk. Caron leger med nyheder og er fortsat i dag et særdeles populært mærke.

Dufte til kvinder fra Caron

Duftene til kvinder er lige så spændende som duftene til mænd. Caron fører produkter til kvinder som deodoranter, eau de parfum og eau de toilette. Et populært produkt er for eksempel Caron Parfum Sacre Eau de Parfum som spray. De leger også med mange spændende supplementer. I topnoten dufter det krydret af kardemomme, koriander, nellike, peber og kanel og citron. Derved opstår en frugtagtig friskhed og samtidig også en vis orientalsk accent. Hjertenoten er blomsteragtig med jasmin, mimose og rose og med frugtagtig appelsinblomst og en kontrast af træ. Den klassiske basisnote har den populære duft af

 • Amber,
 • moskus,
 • ceder,
 • civet,
 • myrra og      
 • vanilje.

Caron kombinerer mange fantasifulde og søde dufte. Hver duft fra Caron fremstår som helt enestående. Virkningen er i dag en anden og også de forskellige kombinationer af komponenterne har vist sig som skønne accenter til enhver kvinde.

Carons design

Også flakonernes design er mindre fantasifulde end selve duftene. Nogle af duftene er naturligvis også enkle og klassiske, men nogle af flakonerne har en bevidst kantet form eller udgøres af spids krystalglas eller slanke flakoner. Caron leger også her med formerne og tilmed farvegivningen synes forskelligartet. Caron kan godt lide at lege med den grønne farve, men også ofte med blå, karamel, gul eller lilla og rosa. Carons flakoner fremstår uden at virke spektakulær. Duften derimod er helt fantastisk.