20%* rabat til Festival Season

Menu

Parfumdreams

Vidste du at Indhold

Mærket Blumarine

Blumarine opstod i 70´erne i Italien. Det italienske luksusmærke er kendt for sine elegante, moderne trends til kvinder og mænd, som i nogle tilfælde også bevæger sig på den røde løber. Grundlæggeren af brandet Gainpaolo Tarabini Castellani og Anna Molinari begyndte dengang ikke kun at skabe mode, men vækkede også begejstring med sine plejende kosmetik- og parfumeprodukter. Den første duft til kvinder af mærket – Aqua di Primavera. Mærket Blumarine har i dag er særdeles stort sortiment og vækker begejstring med sine produkter, som

 • Eau de Parfum
 • Eau de Toilette
 • Cremer til kroppen
 • Deodorant
 • Brusegel eller
 • bodylotion.

Blumarine forkæler kvinder især med sarte dufte i italiensk stil.  Sortimentet er koncentreret på dufte af mærket og af plejeprodukter fra en duftserie.

Kendte dufte fra Blumarine

Der findes mange værdsatte dufte af dette mærke, som står for forskellige ting. Mærkets budskab synes at koncentrere sig omkring romantiske øjeblikke. De fører dufte, hvis flakoner bevidst har fået en meget fantasifuld formgivning. Nogle af de populære kreationer er

 • Attitude
 • Ninfea
 • Blugirl Blumarine
 • Anna
 • Bellissima
 • Innamorata lovely
 • Miss Blumarine

Blumarine udformer ofte sine flakoner med pompøse låg, som ligner krystaller. Andre er formgivet meget detaljeret som en blomst. Flaskens glas virker meget enkelt i enten lange, runde eller firkantede former. Andre har en afrundet og firkantet formgivning med mange vinkler. Alt i alt virker flakonerne diskrete og slet ikke påtrængende. Kosmetikens farve og emballagen er holdt i pasteltoner. Overvejende diskret tyrkis, lyseblå, aprikos, rosé eller syren. De indeholdte dufte virker ikke mindre sanselige, som det antydes af farvetonen.

Duftaccenterne fra Blumarine

 

Mange duftes komponenter virker bærende og måske endda tunge. Valget af nuancer er faldet på intensive duftnoter. Basisnoten bidrager således til elegante komponenter som moskus og sandeltræ. Derover findes, som i nøkkeroser, komponenter af lotusblomst, appelsin, gardenia-blade og Paradise Seeds. I duftens hjerte forenes nøkkeroser, lavendel, jasmin og orkide direkte. Dufte fra Blumarine minder om skaberens mode. Det drejer sig her om romantisk designet mode. De udgøres af fjerlette kreationer med flotte blomsterprints. Romantiske duftkomponenter fra Blumarine virker generelt friske og rig på blomster. Moskus og sandeltræ er ofte integreret. De suppleres af ravsten og sarte vaniljenoter. Derover ligger blomsterduftene fra fresia og magnolieblade. Også indhold som sand og hav eller noter fra champagne lyder meget eventyrligt. Forårsagtige lette dufte som citron og grapefrugt kombineret med mandarin, litschi eller pære spreder en ubesværet lethed. Blumarine er koncentreret omkring kvindelighed og elegance.

Kropspleje fra Blumarine

Blumarine fører som supplement til sine dufte delvist en fuldstændig serie. Det betyder at duftene ikke forstyrres af fremmede komponenter. Blumarine tilbyder førsteklasses pleje med brusegel og cremer, som har samme duftaccent. Produkterne sørger for intensiv pleje for huden og er ikke udtørrende. Blumarine sørger i den sammenhæng for rigeligt med afveksling og skaber bemærkelsesværdige dufte, hvis virkning ikke ligner hinanden for meget.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 23.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube