Parfumer fra Ariana Grande

64
5/5 baseret på alle bedømmelser

Ariana Grande-parfume – stjernens debut inden for dufte

Ariana Grande er uden tvivl en superstjerne, som kan vække begejstring hos fans i hele verden. Hun er kendt for sin ekstremt alsidige stemme, sit skuespillertalent og siden 2015 også for unikke dufte. Hendes første duft Ari by Ariana Grande er allerede en populær klassiker: Med en frugtagtig hovednote, en blomsteragtig hjertenote og en træagtig basisnote har Ariana kreeret en Eau de parfume, som vækker begejstring uanset alder.

Blandingen af fløjlsagtigt-søde noter fra skumfiduser, friske hindbær og varmt træ gør desuden parfumen fra Ariana Grande perfekt både dag og nat. Flakonen afspejler sangeren på perfekt vis. Den er sart lyserød og skinnende og er prydet med en ung, fluffy detalje.

Ariana Grande-parfumer til gudinder

Ariana Grandes duftkompositioner er især kendt for deres feminine charme. De har ofte forførende søde noter og fremhæver den søde-kvindelige side af dig. De enkelte duftnoter i parfumerne fra Ariana Grande er altid perfekt kombineret med hinanden og danner til sidst et helhedsbillede med mange facetter.

Disse feminine duftkompositioner får et helt nyt udtryk i parfumen God is a Woman fra Ariana Grande. Navnet afspejler duften på perfekt vis: Blandingen af pære, rose og vanilje er både feminin og næsten guddommelig.

Køb parfumer fra Ariana Grande hos parfumdreams

Se det store udvalg af dufte fra Ariana Grande hos parfumdreams. Sangerindens dufte er perfekte til kvinder i alle aldre, som vil udtrykke feminin styrke. Uanset om det er den fløjlsagtige eau de parfum Cloud fra Ariana Grande eller den blomster-frugtagtige eau de parfum Thank you next: Parfumerne fra Ariana Grande gør alle svage.