Alpecin

88
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Alpecin – hjælp mod arveligt betinget hårtab

Studier viser: Ca. 80 procent af alle mænd lider af arveligt hårtab, der ofte allerede starter i en ung alder. Håret er det, man straks lægger mærke til, når mennesker mødes. Derfor oplever mennesker med tendens til hårtab det også ofte som noget, der påvirker dem negativt. Alpecin hjælper mod hårtab, og det gør endda mere end det.

Alpecin-hårpleje plejer hovedbunden, forhindrer skæl og reducerer gråt hår. Sammensætningen af serien er tilpasset mandens hormoner – men også stadig flere kvinder bruger produktet for at forebygge hårtab.

Alpecin: En tysk virksomhed erobrer mændenes beautyområde

Det var apotekeren August Wolff fra Bielefeld, der udviklede Alpecin-produkterne. Efter at hudlægen Carl Bruck i starten af det 20. århundrede havde udviklet et hårvand mod hårtab, forskede apotekeren i produktet og videreudviklede det, så han i 1930 kunne lancere et nyt produkt. I sin tid var det en revolution inden for hårpleje til mænd.

Plejeserierne fra Alpecin forhandles verden over primært til mænd, der vil undgå at miste håret. Efterhånden hjælper virksomheden ikke kun mænd, der lider under arveligt hårtab: Den har overtaget varemærket Plantur 39, der er afstemt efter kvinders behov.

Alpecin mod hårtab: Koffein som vidundermiddel

Virksomheden har i nogle år brugt sloganet „Doping til håret“. Sammensætningen af plejeproduktet tager udgangspunkt i en enkel hovedingrediens, som alle kender: koffein. Den virker ikke kun opkvikkende, men har også andre positive egenskaber. Diverse studier viser, at koffein blandt andet har en positiv effekt på forløbet af diverse sygdomme som brystkræft og aldersbetinget diabetes.

Hårrødderne skal være sunde, hvis man vil have kraftigt og tæt hår. Men netop det mandlige hormon testosteron kan forhindre dannelsen af det stof, der leverer energi til hårrødderne. Aktivstoffet koffein modvirker denne negative udvikling og sikrer, at hårrøddernes vækstfase forlænges. Som koncentrat sikrer koffeinet i Alpecin-produkterne sammen med de to andre hovedingredienser zink og niacin hårrøddernes sunde vækst.

Selvsikre mænd, der går op i deres udseende, kan med fordel købe hårplejeprodukter fra Alpecin. Producenten bruger naturlige ingredienser for at forebygge hårtab og den effekt, som manglende testosteron kan medføre. Alpecin-shampoo er specielt afstemt efter mandens behov inden for hårpleje.

Køb Alpecin til en favorabel pris – online hos parfumdreams

Får sundt og kraftigt hår med shampoo og de andre produkter fra Alpecin: Hos parfumdreams får du de mest populære serier fra Alpecin til den daglige hårpleje. De opfylder vores kunders ønske om flot og velplejet hår. På basis af koffein styrker plejeserierne mod hårtab nemlig hårrødderne ved hver brug, de virker skånsomt og stabiliserende på følsom hårbund og forebygger skæl.