Pleje og Kosmetik fra ARTDECO

744
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Artdeco: Dekorativ kosmetik af høj kvalitet

Stilarten art deco står for dekorativ kunst, og det er netop, hvad produkterne af mærket Artdeco kan. At lægge makeup er en kunst, der skal fremhæve hver kvindes naturlige skønhed, understrege ansigtets fordelagtige sider og give velvære og tilfredshed med sit udseende.

Artdeco blev grundlagt i 1985, og allerede dengang etablerede mærket sig som lifestyle-mærke. Allerede to år efter grundlæggelsen var omsætningen fem gange højere end forventet, og i tidsskrifterne blev produkterne fremhævet som den ny trend. Også produktionsanlægget er løbende blevet udvidet.

Artdeco-kosmetik er blandt de førende produkter hos materialister, kosmetikforhandlere og parfumerier. Mærket sælges mange steder, det er elegant og sanselig og omfatter et stort produktudvalg, der ligger i tidens trend.

Produkter fra Artdeco: Disse produkter bør du kende

Artdeco står for mangfoldighed, kvalitet, bæredygtighed og for at fremhæve den individuelle skønhed. Her er de mest populære Artdeco-produkter:

Hvorfor er kosmetik fra Artdeco så populær?

En af grundene til Artdecos succes er den næsten uendeligt store mangfoldighed af produkter. Uanset hvilket produkt du har brug for – Artdeco opfylder enhver kvindes ønsker. Også refillsystemet gør Artdeco til et populært mærke, navnlig i lyset af tidens fokus på bæredygtighed og den gode sammenhæng mellem pris og ydelse. Øjenskygger som refill med et kliksystem eller makeupkollektioner, der kan sammensættes efter egne krav og ønsker, har været en succes i årtier.

Bæredygtighed er vigtig for Artdeco. Der bruges ikke dyreforsøg, og indholdsstofferne udvælges efter strenge regler, der opfylder mange kriterier om bæredygtighed. Mærkets Green Couture-kollektion forener miljøvenlighed med dekorativ kosmetik og er kendetegnet ved sine naturlige indholdsstoffer og bæredygtige emballager samt høj virksomhed og kvalitet.

Køb Artdeco: Se kollektionerne hos parfumdreams

Hos parfumdreams kan du købe mange produkter fra Artdeco. Nogle gange er de endda billigere end producentens salgspris, så du kan gøre et rigtigt godt kup. Uanset om du skal bruge øjenmakeup, læbepleje, righoldige cremer, den rette foundation eller en løs pudder – hos parfumdreams finder du med garanti det helt rigtige Artdeco-produkt.