21 Trans-Dermal

Kosmetikmarkedet er i dag meget mere krævende end tidligere. Produkter, som indeholder 10 virkestoffer eller endda flere, er måske ikke overskuelige. 21 Trans-Dermal er kosmetik med et simpelt signal, ukompliceret anvendelse og med en meget effektiv virkning.

Produkterne fra 21 Trans-Dermal er baseret på et målrettet virkende peptid. ReNew21 er et revolutionært peptid af vegetabilsk oprindelse fra medicinsk forskning. Overførselen af de biologiske signaler til cellerne forbedres, der etableres et ekstra-cellulært netværk og interaktiv kommunikation. Dermed reduceres rynker, huden strammes og vævet regenererer og bliver tættere.

Navnet 21 Trans-Dermal opstod af forskellige betydninger. 21 står for det 21. århundrede. Trans betyder "gennem" og Dermal er "huden". Produkterne er anderledes og altid på jagt efter noget nyt, de viser sig at være meget smarte, altså ukomplicerede, men kan anvendes ved meget høje krav, og fremfor alt er de overbevisende med en høj effektivitet. 21 Trans-Dermal er til de anderledestænkende, de modige og til alle dem, som tør prøve det risikable