Rimmel London Kosmetik

Rimmel London – stilfuld makeup

Rimmel står for moderne, ung makeup fra en af de europæiske styling-hovedstæder: London. Rimmel har siden 1820 produceret makeup- og kosmetikprodukter. Virksomheden skabte det typiske „London-Look“, hvis ansigt blev præsenteret af topmodellen Kate Moss.

Makeup til ansigt, øjne og læder fra Rimmel London

Friske, uimodståelige, intense farver: Kosmetikprodukterne fra Rimmel London til ansigt, øjne og læber sørger ikke kun for „London-Looket“ med plejer også på lang sigt og får dig, dine øjne og hud til at skinne!

Vores anbefalinger: Stay Matte foundation plejer huden med indholdsstoffer som bomuld, kamille og agurk og holder den frisk i 12 timer. Til den friske teint og en sart rosa på kinderne tilbyder Rimmel Rouge Soft Colour Blush. For plejede, tætte øjenbryn derimod sørger øjenbrynsstiften Professional.

Perfekte negle, perfekt styling: Rimmel’s „London Look“

øjen mascara Glam Eyes til det forførende blik, læbestiften Colour Show Off til fyldte læber og en ensartet teint takket være Make-Ups Match Perfection Foundation – så mangler der kun et blikfang til neglene. Forskellige farver, tørre på 60 sekunder eller franske negle? Bliv inspireret af Rimmels neglepleje!

Vidste du at Indhold

Rimmel London: Makeup trends fra modemetropolen

Rimmel London er et kosmetiklabel fra London. Virksomheden er kendt og værdsat, hvilket blandt andet skyldes trendmærkets moderne look. Derudover overrasker kosmetikmærket med altid nye ansigter, der står for de flotte farver og trends fra Rimmel London: Kate Moss, Kate Perry eller Mike Jaggers døtre, Georgia May, er kun tre navne, som man forbinder med Rimmel London.

Kosmetik imperiet har en lang historie, der begyndte i 1820. Det var franskmanden Gerard Rimmel, der sammen med sin søn Eugène åbnede et parfumeri i Bond-Street i London. Hans søn var meget engageret i at føre forretningen. Det var ham der udgav den verdensberømte bog „Book of Perfume“ , hvori datidens parfumekreationer blev dokumenteret. Desuden indrykkede han reklameannoncer i teaterhæfter og fremstillede kataloger for at nå ud til Londons high society. I 1887 døde Eugène Rimmel og hans to sønner førte virksomheden videre. De førte det frem til at være en international kendt virksomhed. Sønnerne havde held for læbestifte og mascara blev hele tiden mere værdsat af kvinder fordi de så at skuespillerne bar det det på filmlærredet i biografen. Den blomstrende filmverden og dens påvirkning af kvinderne, der ville være lige så sminkede, betød at Rimmel London ekspanderede. I tidens løb skiftede ejeren for den internationale kosmetikvirksomhed. Sidst var det Coty Inc, som i 1996 var indehaver af virksomheden. På grund af skiftet ændrede Rimmel også strategi. London-looket blev fokus for virksomheden og Kate Moss til Rimmels ansigt.

Rimmel London: Trendsættende kosmetik

 • Rimmel London har et stort sortiment og forskellige produktserier: Således finder du hos kosmetik virksomheden:
 • Læbestifter og lipliner
 • Neglelak med passende tilbehør
 • Hud- og hårkosmetik
 • Mascara og øjenskygge
 • andet tilbehør som øjenvippetang

 

Blandt produkterne finder du også andre produktserier, som for eksempel:

 • Lasting Finish-læbestift
 • Moisture Renew-læbestift
 • Glam Eyes-øjenskygge
 • 60 Seconds Supershine-neglelak
 • Extra Super Lash Mascara
 • Volume Flash X10 Mascara

Rimmel London-læbestifter: Altid forud for sin tid

Kosmetikmærket står for moderne farver til dine læbestifter. Du finder forskellige produktserier som for eksempel Linie Lasting Finish-læbestift fra Kate Moss. Læbestiften, som fås i forskellige farver, holder i op til otte timer. Læbernes glans går altså ikke tabt for læbestiften er tilsat sorte diamantpartikler. De sørger for, at lyset spejler sig forførende i læbestiften. Det dejlige ved denne læbestift er, at den er let at påføre læberne og at den føles godt. Desuden er farvepaletten så alsidig, at der er en perfekt nuance og anledning for enhver til at bruge den.

Endnu et populært Rimmel London-produkt er 60 Seconds Supershine Nagellack. Den fås i mange toner, lige fra knaldrød til en iøjnefaldende blå farve. Som navnet allerede afslører tørrer neglelakken indenfor 60 sekunder. Det har den fordel, at man hurtigt kan vælge imellem farverne og fingerneglene efter bare kort tid ser velplejede ud.

Med Rimmel til perfekte øjenvipper

Man kan slet ikke forestille sig Rimmel London uden mascaraen. Sammen med de sexede øjenvipper tilbyder mærket en lang række mascaraer, der sørger for mere volumen til øjenvipperne. Blandt andet Volume Flash X10 Mascara. Formlen „X10“ sørger for 10 gange mere volumen end almindelig mascara. Desuden fås kosmetikken i flere forskellige farver som sort, brun eller blå.

Skandaløst smukke øjne med Scandal´Eyes-mascara. Mascaraen er tilført meget kollagen og keratin, hvilket sørger for ekstra volumen. Den fine applikator påfører farve på hver enkelt vippe, hvorved der skabes et forrygende look.

Passende til øjenvipperne fås også Scandal´Eyes Liquid-Eyeliner, så du kan male en uimodståelig skygge omkring øjnene. Den ligger godt i hånden og det gør den let at bruge. Desuden er applikatoren formgivet således, at du kan skabe perfekte Smokey Eyes.