Bestseller

Urban Decay

21
5/5 baseret på alle bedømmelser

Urban Decay – flot kosmetik fra USA

Kosmetik fra Urban Decay vækker straks opsigt. Hvert produkt fås i flotte former og er holdt i mættede farver. Det sørger helt naturligt for et blikfang, som skiller sig ud fra mængden. Firmaets kendetegn er især farverne lilla, bronze og sort. Urban Decay foretrækker iøjnefaldende looks, som samtidig stråler af kvalitet.

Med Urban Decay dykker du ned i en farvestrålende verden

Skaberne af Urban Decay, Sandy Lerner og Wende Zomnir, ønskede i starten af 2000'erne at revolutionere kosmetikverdenen, og det gjorde de! Deres mål var, at tilbyde farvestrålende produkter. For dengang var udvalget af farver lidt monotont og kedeligt. Men det var ikke kun fingerneglene, som skulle være farvestrålende. Også øjenskygger i alle regnbuens skrigende farver skulle være tilgængelige for alle som er vilde med makeup.

  • Urban Decay teint: Urban Decay Foundation fås i mange forskellige nuancer, men det er ofte primeren og fikseringsspray, der får meget ros. Med begge komponenter kan makeuppen påføres ideelt på huden, og der opnås også et fantastisk flawless look, som får huden til at fremstå fejlfri. Makeuppen holder hele dagen, gnides ikke ud eller kryber sammen i porerne. Du ser sensationel ud fra tidlig morgen og til de sene aftentimer.
  • Urban Decay øjenmakeup: Når Urban Decay lancerer deres øjenskyggepaletter, er spændingen altid på sit højeste. Farveudvalget er fantastisk, og pigmenteringen er sensationel. Urban Decay er desuden kendt for at kunne blendes perfekt.
  • Urban Decay læbemakeup: Fantastiske pigmenteringer i sheer eller matte toner sørger for et vellykket farveudvalg. Tørre læber eller farver, der kryber ind i de små rynker, hører til i fortiden. Sådan fremtryller du både silkebløde læber og et smil.

Køb Urban Decay kosmetik online hos parfumdreams

Opdag nemt Urban Decays alsidighed hos parfumdreams. Her kan du lære de enkelte produkter at kende og købe Urban Decay. Til innovative makeup-designs, som også er inspirerende og iøjnefaldende.

Makeup behøver ikke være ensfarvet og monotont – med Urban Decay kan du skabe spændende looks. De klassiske nuancer såvel som de mere ekstraordinære farver giver mulighed for kreationer, der er helt unikke. Urban Decay har også valgt passende navne til sine produkter. Moondust, Afterglow eller Stoned sørger for galaktisk skønne øjeblikke.