Dufte fra Nikos

I 1985 startede mærket Nikos sin storslåede succeshistorie, der føres videre gennem en undertøjskoll… Læs mere
43
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Nikos Dufte

I 1985 startede mærket Nikos sin storslåede succeshistorie, der føres videre gennem en undertøjskollektion til mænd. I mellemtiden findes der i det populære undertøj og svømmetøj fra det verdenskendte mærke Nikos også en værdifuld smykkekollektion, samt parfumekreationer af en ganske særlig slags, der besnærer sanserne.

Vidste du at Indhold

Nikos vækker glæde med mystisk maskulin parfume

De fleste mænd kender Nikos og især som et karakteristisk mærke for herre undertøj og herre tilbehør. Udviklere og kreative hoveder bag dette mærke har nu først og fremmest udsendt et signal. I dag har Nikos Sculpture Homme været på markedet siden 1995 og står for den selvbevidste mand og for en mediterran fortolkning af mændenes duftverden. Dette duftvand forbinder klassisk elegance med sportslig lethed, der i enhver situation lover en ubeskrivelig duftoplevelse.

Nikos præsenterer undertøj, tilbehør og maskulint duftvand

Parfumøren leder efter rødderne og det kostbare til duftvandet i Grækenland. Eau de toiletten bærer derfor det meget passende navn Nikos Sculpture Homme og skaber en moderne duftformel og fortolkning af den klassiske mands oprindelse. Det er fortrinsvis den selvsikre, mandlige karakter, der tilfører denne Nikos-duft dens særprægede udtryk. På mageløs vis synes her krop og sjæl at have fundet sammen i et enestående duftvand. Således stiger topnoten med appelsinblomst op i næsen med sin strålende friskhed. Derefter følger den maskuline hjertenote af cedertræ, der tilfører denne duft dens umiskendelige karakter. En akkord af cedertræ smelter harmonisk og ubesværet samme med en basis af tonka. På disse tre niveauer opstår en sanselig, maskulin skulptur, der hjælper enhver mand til mere selvtillid og et stærkere udtryk.

Mandige duftnuancer i krystalklare flakoner

Flakonen fremstår i et retlinjet og krystalklart men tilbageholdende design. Således har det græske hav slebet denne parfume og givet flakonen dens egen form. Hvem tænker ikke i det øjeblik på det uforglemmelige syn af den græske kyst. Nikos præsenterer denne duft, som fås i varianter med 30 ml-, 50 ml- eller 100 ml.

Flakonen minder virkelig om en skulptur, der fortæller detaljerede historier om mystik, det antikke og guderne. Siden 1995 har Nikos Homme Sculpture hørt til blandt de mest begærede dufte på markedet med herreparfumer. Mærket blev i 1985 berømt for sit maskuline og sportslige samt klassiske herreunderstøj.

Ti år var nok til at at samle erfaring og skabe en krydret og særpræget duft, der ikke alene glæder alle mænd på jords næser. Hvad end den købes som eau de parfum eller eau de toilette: Den blomsterholdige, hjertelige topnote vækker glæde med overraskende bæredygtighed, der giver dig en helt ny selvtillid og sørger for en elegant fremtoning.

Nicos Sculture Hommes oprindelse

Nikos har stadig sin hjemstavn i Grækenland og dedikerer sig stadig i dag skulpturerne og de klassiske værdier på hjemegnen. Det er ikke kun lykkedes Nikos med sit duftvand at skabe mægtige og historiske bygningsværker samt historiske mystik og skulpturer. Synes du ikke også, at denne herreparfume har et strøg af græsk mytologi? Nikos lover alle mænd der bruger denne duftvand efter blot et par dråber at kunne opnå en usædvanlig virkning, som du efterfølgende ikke længere vil give slip på.

Lang holdbarhed: virkningen med Nikos Sculpture Homme

Påfør Nikos Sculputre Homme på duftpunkterne i nakken, på halsen, ved pulsårerne og bag ved ørerne. Det kan godt lade sig gøre for denne elegante parfume at udfolde sig optimalt på disse punkter, hvilket ikke mindst skyldes, at huden her opvarmes hurtigere. Parfumører advarer om, at påføre det elegante duftvand direkte på tekstiller og/eller direkte på tøjet. Derved forvrænges ikke alene de enkelte duftnuancer, men duften får i sin helhed derved et helt andet udtryk.

Brug Nikos Sculpture Homme målrettet til forskellige lejligheder og fuldend dit maskuline udtryk. De forskellige nuancer holder i mange timer og formgiver din selvbevidsthed, den kraftfulde og maskuline fremtoning samt det gamle Grækenlands mystik. Ikke mindst den bevingede løve på denne parfumes forside åbner med støtte fra den mystiske fantasifigur helt nye veje. Løft fantasien og forestillingsevnen om en fantastisk duftvand op på et helt nyt niveau og optimer dit look og din fremtoning betydeligt.