Ferrari

Den kendte italiener Enzo Ferrari grundlagde sin virksomhed i 1939. Ferrari har altid været og vil sandsynligvis vedblive at være et synonym for luksus. Der er ikke blot skabt luksuriøse (røde) sportsvogne af mærket Ferrari, men også tøjkollektioner, accessoires, ure, notebooks og naturligvis også parfumer. Da de såkaldte Tifosi regnes for verdens største fanklub, er det ikke så mærkeligt, at Ferrari især koncentrerer sig om mændene. Mænd, der kun sjældent kan modstå en sort, stejlende hest. Lær duftene af dette luksusmærke at kende og nyd et pust af Ferrari-feeling.

Vidste du at Indhold

Ferrari dufte: Sportlige dufte til sanserne

Den verdensberømte og velrenommerede virksomhed Ferrari er ikke kun kendt for sine sportsvogne, men også for deres talrige andre produkter, som beklædning, tilbehør, ure, computere og eksklusive dufte. Ferrari-dufte fås i forskellige nuancer og i et utal af forskellige designs. På alle duftene er det umiskendelige gule våbenskjold med den sorte hest afbilledet - Ferraris verdenskendte varemærke. Tegnet med hesten har i årevis stået for styrke, kvalitet, innovation og hurtighed.

Sportslige dufte

Duftene fra Ferrari er formgivet i et sportsligt design. Også den indeholdte duftkreation tilfører en frisk og sportslig duft. Ferrari Scuderia After Shave og Scuderia Eau de Toilette er præget af et elegant og sportsligt design. En lille, rød stribe virker som en flot detalje på flakonens lukning. De sportslige dufte egner sig ikke kun som brusegel eller til brug efter sport, men passer til enhver lejlighed, fest eller lignende. Designet udvikles løbende af Ferrari. Sportslighed har altid være et af de karakteristiske komponenter kombineret med den varme og temperementfulde farve rød. Duftene fra Ferrari minder hver dag om en tur i en luksuriøs sportsvogn.

Dufte til sanserne

Ferrari-dufte kan som for eksempel Ferrari Essence Collection Pure Lavender Eau de Toilette Spray virke afslappende for sanserne. Derved kan du rigtigt nyde afslappede øjeblikke. Endnu en helt speciel duftnot er Silver Eau de Parfum Spray fra Essence Collection, der ligesom Pure Lavender Eau de Toilette leveres i en glasflakon med elegant knaplukning. De fleste dufte fra Ferrari fås i flakoner med 100ml mens Ferrari Scuderia Shower Gel fås med 400ml, er drøj og dermed optimalt egnet til daglig brug sammen med en eksklusiv Ferrari duft. Ved hjælp af Ferrari Scuderia Shower Gels kan sanserne allerede stimuleres fra morgenstunden. Også deodoranten, parfumen og deres eau de toilettes sørger hele dagen for eksklusive dufte til sanserne.

Ferraris design

Den stejlende hest på gul baggrund er kendt som Ferraris varemærke for enhver og står for en af de bedste sportsvogns producenter i verden. Produkterne fra Ferrari, som for eksempel duftene, har desuden i lang tid også stået for luksus. Desuden er det ofte røde design karakteristisk for mærket. Også Ferrari Red Deodorant Spray, Red Deodorant Stick eller Red Shower Gel fås i rød. Ferrari Scuderia Deodorant Spray findes desuden også som kromfarvet. Desuden tilbyder Ferrari dufte i et sort design eller elegante flakoner. Også Ferrari Light Essence Acqua Eau de Toilette Sprays har et attraktiv design: Blåt farvet glas og hvidt transparent glas flyder sammen med hinanden.

Ferrari gavesæt

I Ferrari Red Shanghai gaveæsken finder du eksklusive dufte og som ekstragave medfølger også en nøglering, hvor Ferrari-hesten er afbilledet. Dermed er det enkelt og praktisk at tilføje tilbehør til gaveæskerne, som spreder ekstra glæde hos modtageren. Nøgleringen giver samtidig plads til at drømme om en rigtig sportsvogn, hvis man altså ikke allerede har en. Derudover tilbydes også andre gaveæsker fra Ferrari, der tilbyder helt specielle dufte, som for eksempel Ferrari Black Duo Set.