Spar 22%* på solcreme, plejeprodukter og mange andre produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
sen7 9 Vare

sen7

Lommeforstøveren af mærket sen7 egner sig fremragende som stilfulde accessoires i hverdagen. Forstøveren tillader, at du altid kan påføre yndlingsparfumen og kan fyldes op efter behag. På rejser kan den kompakte beholder altid tages op ad bukselommen: Den er lille og diskret.

Stilfulde accessoires med praktisk merværdisen7 lommeforstøveren kendetegnes af sin ekstreme robusthed. Den kan uden problemer opbevares i bukselommen eller i håndtasken. Det elegante design tillader en tilpasning til alle omgivelser. Helt enkelt en smart ledsager i hverdagen, der både kan bruges af mænd og kvinder!

Vidste du at Indhold

Sen7- en enestående teknologi

Sen 7 er en enestående parfumeforstøver Mens de oprindelige parfumebeholdere ofte er upraktiske så er Sen 7 lille, praktisk og behagelig at anvende. Eftersom den er fremstillet af brudsikre materialer, kan du i modsætning til glasbeholdere let og ukompliceret transportere den. Takket være det eksklusive og diskrete design egner dette produkt sig både til brug privat og i arbejdssammenhænge. Udarbejdelsen af konceptet har fra begyndelsen af været fokuseret omkring at Sen 7 skal være unisex. Dens neutral ydre egner sig både til duftene til kvinder samt til aftershaves til mænd. Sen 7 er ikke kun optisk noget specielt. Også teknisk har den noget helt specielt at byde på. Afhængigt af hvad du foretrækker kan du vælge imellem en til typer af påfyldingssystemer. Easyfill-systemet fungerer som følger: Først fjerner du ventilhovedet fra duftflakonen. Herefter påsætter du Sen 7 og bevæger den op og ned. Efter få sekunder er forstøveren fuld og klar til brug. Alternativt kan du vælge et system med en tragt. For at påfylde Sen 7 på denne måde fjerner du den nederste del og bruger den som tragt. På den måde kan parfumen, som erhverves i æsker, anvendes uden aftagelig ventil og forstøver.

Sen7 hos Parfumdreams.de

Vi sælger Sen7-systemet fordi vi er overbevist om, at det er et ideelt supplement til dine dufte. Du kan vælge imellem en række forskellige varianter afhængigt af personlig smag og behov. Den klassiske lommeforstøver består af kunststof og leveres i en lang række farver. Color Linie imponerer med sine kraftige og ungdommelige farver, hvilket også gør den til en ideel gaveidé til unge mennesker. Overfladen på Rubber sen7 Rubber er komplet fremstillet af gummi. Dermed har den et godt, fast greb og gør den blandt andet velegnet til brug ved lave temperaturer udendørs, hvor den trods fugtige hænder, er let at betjene. I Special Edition er talrige specielle modeller lanceret på markedet, der også opfylder høje krav til design og materialer. Variante Classic sen7 er stålbørstet og udmærker sig især ved et robust stålkorpus, som (næsten) kan klare enhver udfordring. En variation til denne model er Swarovski sen7 Crystal Flower, som er besat med 'Elements'-kunstkrystaller fra det renommerede firma Swarovski. En helt udsøgt luksus er uden tvivl Special Editions sen7 Sterling Silver 925, som er fremstillet i en ægte sølvstøbning. Noget helt specielt ved Sen 7 Systems er, at du også selv kan fremstille kombinationer. Hvis du har med to forstøvere at gøre, hvortil der bruges den samme type påfyldningsteknologi kan ud fleksibelt kombinere over- og underdelen.

Sen7 - også den perfekte ledsager når du er på rejse

En af de største fordele ved Sen7 Systems er, at de er særdeles velegnede til alle former for rejser. Ikke så få mennesker er i vore dage ofte på rejse med jobbet. De allerfleste vil ikke give afkald på den duft de plejer at bære når de er hjemme. Det er dog relativt vanskeligt at organisere. De fleste parfumer er påfyldt glasbeholdere, som gør det vanskeligt at transportere dem. Hvem har ikke prøvet at vikle sådanne flakoner ind i flere lag papir for når de åbner kufferten ikke at opleve, at der kun er skår og i værste fald snavset tøj tilbage. Det er ikke længere nødvendigt. Sen7-automater består af modstandsdygtigt og robust kunststof, der kan klare stort set enhver form for transport uanset om den ofte tages med ud omkring til store lufthavne eller på ture hen over dårlige veje udenfor Europa. Mens de fleste ferierejsende opbevarer deres kosmetik i deres oppakning så har forretningsrejsende ofte kun en taske med i kabinen på flyet og kan ikke medbringe kosmetik. For at du kan møde dine kunder og forretningspartnere med en frisk duft, er du nødt til at medbringe din duft i håndbagagen, hvilket i dag ikke længere er så let fordi sikkerhedsforanstaltningerne betyder, at du kun kan medbringe meget små mængder flydende væske i kabinen. De fleste almindelige flakoner kan ikke medtages fordi de er større end disse retningslinjer tillader. Men ikke Sen7. Den kan medtages i håndbagagen uden at blive konfiskeret af sikkerhedskontrollen. 

Vores service til dig

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 17.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube