Trilogy

3
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Trilogy Kosmetik: Naturkosmetik fra New Zealand

De to søstre Catherine de Groot og Sarah Gibbs grundlage firmaet Trilogy i år 2002. De var begge på udkig efter kosmetik til deres følsomme hud og opdagede styrken ved naturlige ingredienser, især hybenolie. Hyben er en de frugter, som har det højeste indhold af C-vitamin.

Lang tid før sloganet "clean beauty" opstod, var kvinderne bag Trilogy allerede overbevidste om kraften i rene og naturlige indholdsstoffer. Kosmetik fra Trilogy består kun af vegetabilske olier, naturlige ekstrakter og botaniske, virksomme stoffer. Af disse ingredienser producerer Trilogy innovative kosmetikprodukter med høj effektivitet, som har opnået en topplacering på verdensplan.

Desuden har Trilogy fuld fokus på bæredygtighed og etiske aspekter. Det er det første kosmetikfirma i New Zealand, der fremstiller sine produkter på en CO2-neutral måde. Trilogy anvender miljøvenlige emballager, genanvendte indholdsstoffer og arbejder for mere fair arbejdsbetingelser.

Trilogy Kosmetik: Pleje til alle hudtyper

Cremer, serummer, toner og ansigtsmasker fra Trilogy virker med naturlige indholdsstoffer. De plejer alle hudtyper, især tør og følsom hud. Fugtighedscreme transporterer fugtigheden helt nede i de dybere hudlag. Mineral Radiance Mask forener ekstrakter som eksempelvis kløver og munkehat samt hyben- og natlysolie.

Køb kosmetik fra Trilogy: Hele plejeserien

Parfumdreams har et stort udvalg af Trilogy Kosmetik og til yderst favorable priser. Følgende produkter fra Trilogy er især populære

  • Trilogy Cleanser: Den milde rens fra Trilogy indeholder indholdsstoffer som kamille og aloe vera. Denne rens fjerner skånsomt snavs, overskydende talg og makeup fra huden uden at forstyrre hudens naturlige fugtbarriere. Rosmarin har antioxidante egenskaber og hjælper med at revitalisere og rense huden.
  • Trilogy Exfoliator: Trilogys exfoliatorer og tonere indeholder fintmalede valnøddeskaller, rosenblomstvand og planteekstrakter. Valnøddeskallerne fjerner skånsomt døde hudceller og urenheder, mens rosenblomstvandet beroliger og opfrisker huden. Tilsammen sikrer disse ingredienser en grundig rensning og forbereder huden optimalt til den efterfølgende pleje.
  • Trilogy-masker: Trilogy-maskerne er beriget med værdifulde ingredienser som kaolin-kosmetisk ler, manuka-honning og avocadoolie. Kaolin-kosmetisk ler absorberer overskydende olie og urenheder, mens manuka-honing har antibakterielle egenskaber og beroliger huden. Avocadoolien fugter huden intensivt og forsyner den med vigtige næringsstoffer.
  • Trilogy ansigtscreme: Fugtighedscremerne fra Trilogy indeholder ingredienser som hyaluronsyre, shea butter og vegetabilske olier. Hyaluronsyre er en fugtgivende ingrediens, der hjælper med at få fine linjer og rynker til at se bedre ud. Shea butter nærer og beskytter, mens vegetabilske olier forsyner huden med vigtige næringsstoffer og gør den smidig.

Trilogys olier og serummer indeholder ingredienser af høj kvalitet som hybenolie, macadamianøddeolie og antioxidanter. De regenererer huden og får ar og pletter til at se bedre ud. De indeholdte antioxidanter beskytter huden mod skadelige miljøpåvirkninger og har en beroligende virkning på irriteret hud.

Køb Trilogy-kosmetik hos parfumdreams til en god pris

Du kan bestille kosmetik fra Trilogy i topkvalitet og hundredvis af andre gode mærker hos parfumdreams. parfumdreams tilbyder hurtig levering, gratis prøver og utroligt favorable priser.