Pleje, Parfumer og Materialist fra Playboy

Smukke kvinder, hurtige biler, luksusvillaer. Hvilken mand drømmer ikke om at leve som en playboy? … Læs mere
21
5/5 baseret på alle bedømmelser

Playboy Pleje, Parfumer og Materialist

Smukke kvinder, hurtige biler, luksusvillaer. Hvilken mand drømmer ikke om at leve som en playboy? Nu er festen kun et spray væk, for fire nye forførende dufte fra kultmærket PLAYBOY præsenterer sig selv: HOLLYWOOD Playboy, MALIBU Playboy, MIAMI Playboy og VEGAS Playboy fanger essensen af en glamourøs livsstil i modebyerne verden over - press to play
Vidste du at Indhold

Playboy – et mærke for sig

Mærket Playboy har været på markedet i over 5 årtier og er verdensberømt. Det står for kvindelig ynde, endnu mere sex-appeal og for den typiske mandedrøm i 50´erne: Marilyn Monroe. Det var hende der i den første udgave af Playboy Magazin pyntede på coveret og som første pin-up-girl blev hængt op i mændenes skabe. Playboy var født og sammen med mærket fulgte et af tidens mest succesfulde brands.

Det blev dog ikke ved et magasin henvendt til mænd for det kendte Bunny-logo markedsføres i alle variationer i hele verden og går i ordets bogstaveligste forstand „ind under huden“. Fra sexede parfume dufte til spændende brusegels tilbyder Playboy talrige duft- og plejeprodukter til mænd og kvinder. Playboy pleje og parfumer produkterne kan bestilles til gode priser i vores Parfumdreams online shop og har den rigtige duftoplevelse til enhver smag i sortimentet.

Playboy pleje og parfumer – iøjnefaldende emballering med usædvanligt indhold

Deodorant, brusegel, parfume – uanset hvilket produkt, du behøver til din personlige pleje, Playboy tilbyder det helt rigtige produkt til dig.  Vore dages Playboy Generation i dufte, brusegels, After Shave og deosprays  kan godt vises frem, som den iøjnefaldende emballage beviser: Hos Playboy er det nemlig især brusegel tuben, der har sexede detaljer og er designet med kraftige signalfarver. Det gør brugeren nysgerrig på indholdet, der i forbindelse med hudplejen indeholder 100 ml, 150 ml og 250 ml og tilbydes i mange forskellige duftretninger.   

Udvalget af Playboy plejeprodukter er altså meget omfangsrigt og derfor er filtersøgningen i vores Parfumdreams online shop det helt rigtige. Således finder du for eksempel de mest bestilte produkter fra brandet med bare et klik:

  • Playboy Malibu
  • VIP Women og VIP Man
  • Playboy Super
  • Playboy Generation
  • Play it Lovely Women Deodorant
  • Play it Sexy og Play it Wild gavesæt
  • Playboy Super Man After Shave
  • Playboy London EDT for Men
  • og meget mere…

Filtersøgningen kan naturligvis også indstilles efter andre kriterier og kun vise de produkter, der har fået bedst kritik eller har den laveste pris eller kun helt nye artikler.

Playboy pleje og parfume: det siger kunderne

Ud over et stort antal parfumer og EDT (eau de toilette) såvel som natural sprays er det især brusegel til mænd og kvinder, der er populære. En af de mest populære brusegels er Glam & Rich fra VIP Women, som vores Parfumdreams kunder beskriver som „en skøn og feminin duft“, der „føles meget behagelig på huden“ og hvis „cremede skum ikke lader huden udtørre“. Også i forbindelse med en række andre produkter fra mærket Playboy kan du læse sådanne og lignende tilbagemeldinger fra brugerne; og ikke kun om artiklerne til kvinder for det samme gælder for brusegel, after shave eller parfumer til manden;

Uddrag fra kundernes tilbagemeldinger:

 

„Super dejlig brusegel, der bliver ved at dufte på huden længe efter jeg er taget hjemmefra“

„den bedste“

„Har bestilt den igen.

Det er helt enkelt en meget feminin duft“

 

  „Forførende note, jeg elsker denne duft!“

 

Super behagelig brusegel

med den dejligste duft“

 

Også du har mulighed for at efterlade en tilbagemelding online efter køb og brug af plejeprodukter. På den måde kan du hjælpe vores kunde-community når du bestiller produkter. For at skrive en tilbagemelding skal du bare logge ind med dit password og efterfølgende kan du skrive din mening om det købte produkt.

Eftertragtede mærkeprodukter til billige priser

Selvom Playboy er et verdensberømt mærke ligger virksomheden stor vægt på at tilbydePlayboy til enhver pengepung. Dermed sælges parfumerne, EDT og brusegels ikke for høje priser – på trods af den høje kvalitet, som genspejles lige fra emballagen til duftnoten.

I vores Parfumdreams online shop kan du erhverve brusegel på 250 ml fra 2 EUR. Også vores eau de toilette sprays fås til billige priser online. Faktisk sælges alle Playboy plejeprodukter og parfumer til virkelig gode priser. Dertil kommer også vores gaveservice, som du kan gør gratis brug af samt gratis forsendelse fra bestillinger på 20 EUR – dermed kan en bestilling i vores shop virkelig godt betale sig.

Hvorfor prøver du ikke helt enkelt vores service og kombinerer dine indkøb med en gavebestilling til dine kære, eller din kæreste – Playboy produkter egner sig særdeles godt til det formål.