Få nyhedsbrevet, og spar 21%**

Menu

Parfumdreams

Playboy parfume: Forførende dufte til hende og ham

Det amerikanske magasin Playboy er kendt for erotiske nøgenbilleder i højeste kvalitet. Det første blad udkom i 1953 med afslørende billeder af Marilyn Monroe. Med sin forførende charme og uovertrufne sexappeal blev hun pin-up girl og del af mange mænds fantasi. Magasinet blev en kæmpesucces. Med grundlæggeren Hugh Hefners løsslupne livsstil som drivkraft blev der skabt et imperium. Smukke kvinder, hurtige biler, herskabelige villaer og vilde fester gjorde ham til den ultimative playboy.

Det berømte bunny-logo fra magasinet fandt vej til både tøj, sengetøj, tilbehør og smykker. Forførende duftende Playboy-parfumer lokker med sensuelle, fængslende kompositioner. De har en høj genkendelsesværdi og giver et strejf af erotik. Kosmetikserien fra Playboy indeholder også mange duft- og plejeprodukter, som for eksempel brusegel, body-mist, deodorant og aftershave-lotioner.

Eau de toilette fra Playboy: Et strejf af forførelse

Brandet Playboy er som få andre parfumer diskret, erotisk forførende, men uden at virke påtrængende. De er inspireret af det glamourøse liv i jetsettet med vilde fester, luksusbiler og uanede muligheder. Playboy-duften til herrer henvender sig til mænd, som ikke kender nogen konventioner, er selvbevidste og klar til en udfordring. Med en udtryksfuld personlighed er der fokus på dufte med en mangfoldig blanding af friske til saftigt krydrede kompositioner, som afspejler passion, maskulinitet og styrke.

Playboy parfumer forener søde noter, blomsteragtige detaljer og træagtige essenser til en moderne komposition. Nuancer af frugtagtigt æble, sød rabarber og lavendel, parret med krydrede akkorder af bergamot, varme træsorter og rom forfører med en ekstraordinær duft, som kvinderne bliver vilde med. Duftkompositionerne er herligt maskuline med sensuel kashmirtræ, bergamot, krydret kanel og eksotisk tonkabønne. Forfinet med markant cedertræ, rå læderakkorder og forførende vanilje, får eau de toilette fra Playboy luften til at sitre.

Men Playboy dufte til kvinder forstår også forførelsens kunst. En populær duftkomposition fra kultbrandet forfrisker med solbær, grøn mynte og passionsblomst. Et strejf af tonkabønne, patchouli og hvid lilje giver parfumen en forførende note. Den er som skabt til moderne, selvbevidste kvinder, som ønsker at fejre deres kvindelighed.

Et erotisk touch skabes i eau de toiletten fra Playboy med frugtagtige, friske noter af grapefrugt, mandarin og rosa peber, som også støder på elegante aromaer af duftblomster (osmanthus) og lakrids. Kronet af cremede varme noter fra sandeltræ, tonkabønne, vanilje og patchouli gør duften dig til en ægte forfører.

Den forførende Playboy-duft understøttes også af en bred kosmetik-serie

Passende kosmetikprodukter til Playboy-parfumerne finder du hos parfumdreams. De fremhæver din yndlingsduft og udfolder samtidig deres plejende egenskaber.

Dufte, deodoranter, aftershaves og brusegel er sammensat på en måde, så duften bevares i lang tid. De harmonisk afstemte ingredienser sikrer, at de supplerer hinanden perfekt. Enkeltvist eller i kombination giver de dig en sensuel duft, som forbliver i erindringen.

Køb Playboy parfume: Det forførende udvalg hos parfumdreams

Hos parfumdreams finder du et stort udvalg af trendy og klassiske Playboy parfumer til mænd og kvinder. Derudover kan du bestille delikat duftende brusegels, en let body mist og langtidsholdbare deodoranter i online shoppen. Efter en våd barbering kan mænd glæde sig over en forfriskende aftershave lotion, der beroliger og plejer huden.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube