Parfumer fra Humiecki & Graef

Maison Humiecki & Graef, der blev grundlagt som luksusmærke af de to produktdesignere Sebasti… Læs mere
14
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Humiecki & Graef Parfumer

Maison Humiecki & Graef, der blev grundlagt som luksusmærke af de to produktdesignere Sebastian Fischenich og Tobias Mueksch, tilbyder spændende dufte til mænd og kvinder. Usædvanlig og eksklusiv er de vigtigste egenskaber, der kendetegner parfumen fra firmaet Humiecki & Graef og muliggør et duftvalg, som kun få mennesker under sig selv. Gennem årene er fremkommet mere end et halvt dusin produktserier, og her har den luksuriøse producent specialiseret sig i unisex-dufte. Mænd og kvinder kan således i lige høj grad få glæde af producentens spændende essenser og aromaer.

Eksklusiv og elegant - parfumen til de særlige anledninger i livet

Naturligvis kan duftene fra Humiecki & Graef anvendes i de daglige omgivelser, men de kommer endnu bedre til deres ret som unikke duftnoter i særlige øjeblikke som ved en gallamodtagelse eller lignende festivitas. Selv om parfumen fra det luksuriøse mærke har sin pris, behøver man ved køb over internettet ikke investere alt for dyrt i de spændende duftserier med deres opsigtsvækkende flakoner. Vores onlineshop viser, hvor billig eksklusivt sammensatte dufte nu til dags kan være, og indbyder til at bestille.
Vidste du at Indhold

Humiecki & Graef - urfølelse i en flakon

Humiecki & Graef forbinder de menneskelige grundfølelser og emotioner med hinanden og skaber en enestående duftoplevelse. Hos Humiecki & Graef har vi ikke kun at gøre med en enkelt parfume og duftvand, men i langt højere grad også med følelser og emotioner, som vi går og skjuler inden i os selv og som vi har skjult inden i os selv i årevis. Således skaber duftene fra Humiecki & Graef et betonet kontrapunkt til hverdag og stress. De enkelte duftessenser og parfumer fører os hen imod en offensiv intensivering af denne grundfølelse. Humiecki & Graef har kun et mål og det er at reflektere livets dufte og at sammenbringe dem i denne eventyrlige flakon. Det er lykkedes for grundlæggerne og for mærket at hente et af ikonerne fra duftenes verden ind i virksomheden. Der er her tale om ingen ringere end Christoph Laudamiel - et af ikonerne i den samlede branche. I parfumeverdenen gælder han som enfant terrible. Efter en grundigere relaunch opstod et helt nyt design og flakonerne Humiecki & Graef smigrer nu øjet på storslået vis. På den måde er det lykkedes for Humiecki & Graef at revolutionere det engang så klassiske koncept og den standardiserede tilgangsmåde til luksusparfumeriet og give duftene en helt ny og moderne fortolkning.

Innovation og ren luksus i otte dufte

Det er Sebastian Fischenich og Tobias Mueksch, der netop i deres hjemstavn og i deres dufte og herefter delte den med hele resten af verdenen. De otte forskellige dufte indeholder deres ideer og visioner og giver livet en helt ny retning.

Følgende duftkreationer står til rådighed:

 

  • Humiecki & Graef Askew,
  • Humiecki & Graef Blask,
  • Humiecki & Graef Bosque,
  • Humiecki & Graef Condour,
  • Humiecki & Graef Clemency,
  • Humiecki & Graef Eau Radieuse,
  • Humiecki & Graef Geste,
  • Humiecki & Graef Multiple Rouge og Skarb.

Humiecki & Graef Askew indeholder mismod og skift fra konstruktiv til destruktiv energi. Kardemomme, blødt læder og ingefær såvel som egyptisk mimose og grapefrugt forbindes her til en bemærkelsesværdig duft. Humiecki & Graef Bosque symboliserer en følelse af tilfredshed. Denne duft består af en harmonisk komposition af grapefrugt, safran og vetiver samt en intensiv og varm moskusnote. Man har helt enkelt lyst til at lægge sig ned i denne varmende komposition.

 Eau Radieuse ml 176 som moderne remake af en klassiker

Humiecki & Graef Eau Radieuse er en parfume, der overbeviser med en kølig, forfriskende følelse. Indtil vore dage gælder den som en slags futuristisk remake af klassikeren Eau de Cologne og den opnår rent faktisk at imponere med noter af frisk bananskræl, en ung og fyrig mandarin samt citroner fra Italien. Pebermynteblade og bambus samt rabarbersaft fuldender denne forfriskende duft. Ikke mindst Humiecki & Graefs gestus og de andre parfumer og duftkreationer vækker helt nye ønsker i os og giver plads til, at hemmelige ønsker og emotioner igen får plads i os. Associationerne forvandler duften og parfumen til en ny livseliksir, der smelter sammen med huden og kroppens egen duft. Askew leger ikke mindst med den friske grapefrugt og tilføjer derefter en intensiv krydret duft af ruskind og kardemomme.