Glynt

Mærket Glynt har frem for alt ét mål: sundt og fortryllende smukt hår. Hertil udnytter den ty… Læs mere
236
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Glynt Krop, Mandepleje og Pleje

Mærket Glynt har frem for alt ét mål: sundt og fortryllende smukt hår. Hertil udnytter den tyske virksomhed gennemprøvede opskrifter og formler fra forskere i Schweiz, der er udviklet i samarbejde med erfarne frisører over hele verden. Følgelige anses Glynts hårpleje ikke kun som udpræget tålbar, men også som særlig innovativ. Plejeprodukterne tilbydes i form af komplette serier, der er perfekt afstemte efter hinanden og både giver hurtig hjælp til ødelagt hår og langfristet bevarer sundt hår. Som del af Hans Conzen Kosmetik GmbH koncernen er hårkosmetikmærket i mellemtiden blevet et insidertip blandt talrige stylister og frisører, det findes i utallige saloner og kan fortsat også bruges derhjemme. Takket være deres puristisk-renhvide fremtræden henrykker produkterne naturligvis i lige så høj grad optisk!

Udviklet både til krævende frisører og kunder

Hårplejeprodukterne fra firmaet Glynt vækker ikke kun begejstring hos kunderne i salonerne og private forbrugere, men lever også op til de særligt høje krav fra professionelle stylister og frisører. Der er altså grund nok til selv at lade sig overbevise af den facetrige produktpalet. Denne er opdelt i blandt andet forskellige spray, plejeprodukter, der giver mere tekstur, volumen eller smidighed, og speciel hårpleje til tørt hår. Også sart hår, der tenderer til at spalte, kan forkæles med Glynt hårpleje, hvorved dets struktur langfristet forbedres. Ikke så underligt, altså, at mere end 6.000 absolutte topfrisører over hele verden anvender produktet i deres saloner. Det ideelle er at anvende produkterne i et indbyrdes afstemt helhedskoncept, men de kan naturligvis også sagtens anvendes løsrevet og give resultater.

GLYNT – produkter til flot hår og en sund hovedbund

De eksklusive hårplejeprodukter fra GLYNT baserer på en gennemprøvet schweizisk sammensætning og lever op til selv meget høje krav. De tyske produkter omfatter flere produktserier til forskellige hårtyper. De passende stylingprodukter giver form, volumen og god styrke, så din frisure holder.

Innovativ GLYNT-hårpleje i luksuskvalitet

GLYNT skaber innovative produkter til hår og hovedbund, der ikke kun imponerer professionelle frisører, men også slutbrugeren. De meget effektive GLYNT-hårplejeprodukter blev udviklet efter flere årtiers forskningsarbejde. De forener den særlige virkning af botaniske grundsubstanser med moderne metoder til udvinding og udvikling af aktivstofferne.

Bag navnet gemmer sig Hans Conzen Kosmetik GmbH, der allerede for over 50 år siden producerede de første GLYNT-produkter for en sund og velplejet hovedbund. Senere blev det også til shampooer, plejemidler, stylingprodukter og hårkure til opfriskning af hårets farve. Oprindeligt blev blandingerne udviklet i Schweiz. I dag foregår arbejdet i firmaets egen udviklingsafdeling nord for Hamborg.

GLYNT-shampooer og -plejemidler til forskellige hårs behov

Hos parfumdreams finder du et bredt udvalg af GLYNT-produkter, der passer perfekt til hårets behov. Udvalget omfatter shampooer, conditioner, masker, hårkure og særlige plejeprodukter, der renser og plejer håret intensivt. De indeholder førsteklasses botaniske indholdsstoffer som enebær, ålegræs, jojobaolie og ginkgo.

Der er også noget for hovedbunden. Hovedbundsserien DERMA bliver balance i hudens barrierefunktion. Den virker beroligende ved kløe og skæl. GLYNT-shampoo med grøn te fra REFRESH-kollektionen giver større fylde. Teen indeholder kalcium og magnesium, som styrker håret. Koffein har en vitaliserende effekt på hovedbunden og bidrager til en bedre forsyning med næringsstoffer til hårrødderne.

En vigtig del af produktpaletten er shampooer og plejemidler, der er en højeffektiv og samtidig skånsom løsning ved forskellige hårproblemer. Kvalitetsprodukterne fra GLYNT er perfekt afstemt efter hinanden og er blide mod håret og hovedbunden. Ikke at forglemme er den harmoniske, lette duft, der afrunder skønhedsoplevelsen. Du kan få plejeserier til forskellige behov:

  • Glynt Hydro: Den nænsomme sammensætning af mineralholdigt ålegræs og Aloe vera giver god fugtighed for smidigt, sundt hår.
  • Glynt Volume: GLYNT-hårpleje med bambusekstrakt, flydende keratin og B5-vitaminer giver fint hår dynamisk fylde, spændstighed og volumen.
  • Glynt Nutri: Koldpresset jojobaolie og macadamiaolie giver næring til skørt hår, gør håret let at style og giver det flotte reflekser.
  • Glynt Sun: Produkter med agaveekstrakter og panthenol giver håret næringsstoffer og fugtighed. En solspray med solfaktor 15 beskytter hårgrænsen, skilningen og steder på hovedbunden med mindre hår mod solskoldning.
  • Glynt Pure: Vandfri GLYNT-shampooer med kornblomstekstrak har en let betændelseshæmmende og antibakteriel effekt. Produkterne sælges i papiremballage med en voksagtig belægning, og der bruges således ikke plastik.

Efter vask og pleje giver de kreative finish- og stylingløsninger fra GLYNT håret glans, definition og hold. Sprayer, geler, fluids, pomader og vokse har forskellig fasthed, så der er noget for enhver smag. Teksturen er fra silkeblød-skinnende til mat. Nu står der ikke længere noget i vejen for et spændende look.

Bestil GLYNT hos parfumdreams

Hos parfumdreams kan du bestille de innovative hårplejeprodukter fra GLYNT til favorable priser. De meget effektive blandinger er udviklet i samarbejde med professionelle frisører. De indeholder udelukkende førsteklasses indholdsstoffer. Alle produkter er veganske, de er dermatologisk testet, og der er ikke brugt dyreforsøg. Producenten har fokus på ansvarlig håndtering af ressourcerne og beskyttelse af miljøet.