Essence

3441
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

essence makeup - udtryksstærk kosmetik til små penge

I starten af nullerne grundlagde ægteparret Christina Oster-Daum og Javier González kosmetikvirksomheden Cosnova, som også essence hører til, i Hessen - til stor glæde for unge og ældre forbrugere. essence-produkter er ikke kun målrettet mod en bestemt aldersgruppe, men henvender sig til en bred vifte af kunder. Udvalget er stort og prisen er lille. Men hvad er det, der gør essence så speciel?

Køb produkter af høj kvalitet fra essence

Produkterne fra essence er ikke kun tiltalende visuelt, de byder også på den bedste kvalitet. I forbindelse hermed kan sortimentet sagtens vises frem. Udover artikler til en vellykket makeup er der også hudplejeprodukter eller kunstige negle. Således tilbyder kosmetikvirksomheden en afvekslingsrig vifte af forskellige plejeartikler. Alle essence-produkter fås i trendy farver, har en stor grad af pigmentering og er produceret på bæredygtig vis. Således skal affald undgås og der skal ydes et værdifuldt bidrag til miljøet.

  • essence teint-produkter: Fra primer og foundation til pudder tilbyder essence alt, hvad kosmetikhjertet begærer. Udover produkter, som understreger teinten, tilbyder essence også et passende udvalg af forskellige pensler og svampe. Således lykkedes en perfekt påføring af makeuppen og at fordelene den optimalt.
  • essence øjenmakeup: Udvalget af øjenmakeup fra essence er stort. Mascara i forskellige versioner samt flydende eyeliner sørger for dramatiske øjeblikke. Også udvalget af øjenskygge imponerer hele tiden med nye trendfarver og teksturer. Der kan ikke kun fås enkeltvise øjenskygger i stort antal, men også øjenskyggepaletter. Øjenbrynene danner afslutningen - samt kohlstifter, som afrunder makeuppen til øjnene perfekt.
  • Læbestifter fra essence: Mangfoldigheden af læbestifter, som understøttes af passende liplinere og afrundes med lipgloss - er udformet på en interessant måde og er af høj kvalitet. Således kan der alt efter ønske skabes udtryksfulde eller diskrete looks. Til plejen ind imellem står læbeprodukter til rådighed, som lindrer sprukne læber og forbereder til lægningen af makeup.
  • Neglelak fra essence: Sortimentet fra essence åbenbarer farver, som ser enkle ud og runder af med meget mørke farver. Af og til suppleres sortimentet med poppede farver. Teksturen er også til at stole på: Neglelakkerne er lette at påføre og er overbevisende med deres store dækkeevne.

Alle essence-produkter er ikke bare køn at kigge på - de består også til 100 procent af veganske indholdsstoffer og er fri for parabener, mikroplast og PEG’er. Desuden går kosmetikmærket op i dyrevelfærd.

essence er mere end kun en kosmetikvirksomhed

Den, der kigger nærmere på mangfoldigheden fra essence, vil hurtigt finde ud af, at der findes et egnet produkt for enhver smag. essence vil gerne byde på afveksling og samtidig opmuntre sin kundekreds. Hvert menneske er nemlig individuelt, smukt og enestående. Denne enestående skønhed kan understreges og målrettet fremhæves med de passende makeup-artikler.

Kosmetikmærket lægger desuden vægt på, at produktsortimentet kan købes af alle til en overkommelig pris. For at det lykkes, er essence ikke kun repræsenteret i Tyskland, men også i andre europæiske lande, Nord- og Sydamerika, Asien, Afrika samt i Mellemøsten.

Lær essence at kende, og bestil online hos parfumdreams

essence tilbyder produkter for talrige områder inden for kosmetik. Således kan alle opfylde sig forskellige ønsker med ansigtspleje, makeup, manicure eller dufte. Hos parfumdreams finder du et afvekslingsrigt udvalg, som du kan udforske og prøve.