Parfumer og Materialist fra David Beckham

Fodboldstjernen David Beckham arvede kærligheden til sporten fra sine forældre. Han er uden tvivl e… Læs mere
25
5/5 baseret på alle bedømmelser

David Beckham Parfumer og Materialist

Fodboldstjernen David Beckham arvede kærligheden til sporten fra sine forældre. Han er uden tvivl en rigtig mand, det har han allerede ofte bevist på fodboldbanen. Men David Beckham er glad for at pleje og style sig selv. Med sin forkærlighed for moderne stil har han påvirket en hel generation af mænd. Han har vist, at mænd kan lægge vægt på skønhed uden at miste maskulinitet. David Beckham forbliver endda i front med parfumerne, som fremstilles både til mænd og kvinder, og sætter således nye standarder. David Beckham´s duftkreationer kan karakteriseres ved deres friskhed og er med tilsætningen af træ-, frugt- og blomsternoter virkeligt vellykkede.
Vidste du at Indhold

Forførende David Beckham dufte hos parfumdreams

En mand der overbeviser i lige så høj grad med en blod som med sin charme: David Beckham. Han begyndte engang sin karriere som succesfuld fodboldspiller. I dag er Beckham primært reklamefigur og forretningsmand. Med hans snilde, kreativitet og ikke mindst med sit udseende har englænderen for længst sneget sig ind i rækken af „Sexiest Mens Alive“ samtidig med, at han udviser utroligt god smag når det kommer til herredufte.

Præsenteret i elegante flakoner tæller duftene imidlertid mere end et dusin parfumer, eau de toiletter og Body Wash gels af mærket David Beckham. Herreduftene overbeviser med sportslighed, maskulinitet og fortryllelse af sanserne takket være en fantastisk kombination af forskellige duftstoffer.

Med til de mest populære duft-kreationer, som kunderne bestiller i vores Parfumdreams online shop hører især:

  • David Beckham Classic Blue som eau de toilette
  • Intimately Men, samt Intimately Yours Men
  • Homme; også som Aftershafe 50 ml, samt
  • David Beckham Instinct

Denne og andre herredufte finder du i vores online shop når du søger på „Beckham Parfum“ eller via oversigten over mærker. Fra elegante dufte som parfume til deo og til EDT fås mærket David Beckham til gode priser.

David Beckham Düfte som gave sæt

Produkttilbuddet fra den berømte fodboldstjerne omfatter ud over eau de toiletter og parfumer også deodoranter og Body Wash gels.  Dermed er tilbuddet komplet og mænd kan pleje sin krop fra top til tå med produkterne fra David. I vores sortiment finder du også helt ideelle komplette gaveæsker, der fås til små priser og som indeholder de vigtigste andele af plejeserien.

Overblik over duft sættene:

  • Duft sættet Beyond

Gavesættet indeholder eau de toilette 50 ml med en brusegel til hår og krop. Versandt wird es in grauer Umverpackung mit silbern schimmerndem Logo.

  • Duft sættet Instinct

Indpakningspapiret er sort med hvide prikker og afspejler en mængde mysik. Indholdet: 30 ml David Beckham EDT samt 200 ml Hair & Body Wash.

  • Beckham Classic Blue duftsæt

Dette gave sæt hører med til klassikerne, fås i kongeblå indpakning og bringes direkte hjem til dig. Også i dette tilfælde består sættet af en eau de toilette samt en brusegel til hud og hår.

 

Bestil en af disse ekstravagante gavesæt allerede i dag fra stjernen Beckham og spar ved købet endnu flere penge - sættet der nemlig noget billigere end hvis du køber produkterne enkeltvis.

 

Mandig, gennemslagskraftig, anbefalelsesværdig: Herreduften „Beckham Signatur“

Den særlige duft denne eau de toilette har skabes takket være basisnoten ambra, mos og patchouli i en træholdig orientalsk retning. Den frugtholdige note af mandarin, melon og enebær tilfører toilette sprayen dens enestående karakter.

Signature Man repræsenterer ambitioner, målrettethed og selvsikkerhed og udstråler en helt særlig elegance. Den kraftige duft er på ingen måde påtrængende og beskrives som særligt anbefalelsesværdig af kunderne.

Man aner allerede når man ser den elegant designede flakon, hvilken duft den kantede strukturflaske med sarte lilla toner udfolder når den åbnes. David Beckhams Signature fås i øvrigt også til kvinder.

Parfume med overraskende virkning

Med „Homme“ startede den smarte englænder David sit første projekt indenfor eau de parfum. Mandeduften blev lanceret på markedet i 2011 og var så populær, at parfume nummer to snart fulgte efter i butikkerne.

Det undrer ingen for tusindvis af fans viste tydeligvis glæde over den tidligere fodboldspiller - især kvinder - så alene navnet Beckham blev til et must-have i badeværelset.

Hvis du spørger en kvinde om den velduftende dufte fra Beckham-serien vil hun opfatte så godt som alle Beckham dufte som særligt sexede og stimulerende. Duftene udvikler sig således til en forførende fordel for den moderne mand for ikke enhver mand kan være en „Beckham“ – med Parfumdreams.de kan enhver komme til at dufte af Beckham.