Parfumer og Materialist fra David Beckham

22
5/5 baseret på alle bedømmelser

David Beckham parfume: Med succesens umiskendelige flair

Stil ligger til Beckham-familien: Efter sin ekstremt succesfulde karriere som fodboldspiller fik David Beckham og også hans kone Victoria øjnene op for livets finere ting. David Beckhams eau de toilette omfatter i dag over 37 forskellige kreationer, som på verdensplan hører til de mest solgte kendis-parfumer.

Hvordan opstod idéen til en David Beckham parfume?

David Beckham startede sin karriere på fodboldbanen hos Manchester United, da han var 17 år. På højden af sin storslåede fodboldkarriere giftede han sig med Posh Spice Victoria, som var medlem af popbandet Spice Girls. ‘Posh og Becks’, som de kaldes, har fire børn. Da bandet gik i opløsning i år 2000, startede Victoria Beckham en karriere som stilikon. Det smittede af på hendes mand, som efter slutningen af sin sportskarriere kastede sin kærlighed på design af luksusartikler.

I 2005 blev den første duft fra David Beckham lanceret med navnet Instinct, som stadigvæk den dag i dag har mange fans. Parfumen opstod i samarbejde med eksperter fra Coty.

David Beckham parfume til mænd

Ikke så underligt, at der ud af partnerskabet mellem David Beckham og Coty allerede opstod 37 forskellige dufte til mænd. Alle dufte til mænd af David Beckham udmærker sig ved en vellykket blanding af træ-, blomster- og frugtagtige aromaer.

Følgende produkter fra David Beckham er særdeles populære som eau de toilette og eau de parfum:

  • David Beckham Classic Blue: Denne eau de toilette fra David Beckham er en sporty og frisk duft med sexappeal, hvilket skyldes blandingen af moskus, muskatelsalvie og citrusaromaer.
  • David Beckham Respect: Søde krydderier er denne populære dufts varemærke. Rosa peber, grapefrugt og lavendel er nogle af ingredienserne, som gør denne eau de toilette så unik.
  • David Beckham Classic: Klassisk stil står forrest hos denne Beckham-parfume. Denne duft, som forbinder generationer med hinanden, gør indtryk med citrusnoter og varm kumarin, en upåtrængende note, som alligevel har en effekt, som tydeligt fornemmes.
  • David Beckham Bold Instinct: Denne krydrede, træagtige duft med en blanding af whisky, ananas, laurbærblade og en særdeles varm hjertenote af muskat, kanel og kardemomme har et dristigt udtryk. Vores tip: Den perfekte duft til efteråret og vinteren.

Køb parfume fra David Beckham

Og Posh og Beck har slet ikke slået sig til ro endnu. Derfor dukker der hele tiden nye produkter op på markedet under dette varemærke. Beckham parfume fås ikke kun som duft. Hos parfumdreams fås et stort udvalg af kosmetik med forskellige dutnoter fra Beckham, f.eks.deodorant, brusegel og aftershave.