Astor Kosmetik

Astor makeup og pleje

Helt tilbage fra 1952 har Astor fulgt filosofien "Skønhed er at leve" og har gjort det til sin mission at udvikle makeup og plejeprodukter, med hvilke alle kvinder kan understrege deres uforlignelighed. Oprindeligt blev førsteklasses-mærket grundlagt med navnet Margaret Astor. Da Beecham Group overtog, blev det muligt at ekspandere, i dag er Astor en del af parfume- og kosmetikkoncernen Coty Inc.

Kosmetik og pleje til en sund teint og produkter til forførende læber, velplejede negle og udtryksfulde øjne – makeup- og pleje-programmet fra Astor forbinder aktuelle trends og farver og tilbyder værdifulde produkter til overkommelige priser. For en mageløs finish, langvarig farve til læberne og et fantastisk øjekast sørger innovative formler fra Astor makeup og plejeprodukter, som forener rene og værdifulde mineralstoffer og giver en behagelig fornemmelse. Her opdager enhver kvinde, uanset alder, makeup og pleje, som får hende til at stråle!

Kosmetik fra Astor

Astor - Teint - Perfect Stay 24H Concealer + Perfect Skin Primer
 

AstorTeintPerfect Stay 24H Concealer + Perfect Skin Primer

55,00 kr* / 6,50 ml
54 kr / 6,50 ml
Astor - Negle - Quick & Shine Neglelak
 

AstorNegleQuick & Shine Neglelak

35,00 kr* / 8 ml
34 kr / 8 ml
Astor - Negle - Acetonefri Nail Polish Remover
 

AstorNegleAcetonefriNail Polish Remover

39,00 kr* / 100 ml
38 kr / 100 ml
BP: 38 kr* / 100 ml
Astor - Teint - Lift me Up Concealer
 

AstorTeintLift me Up Concealer

67,00 kr* / 7 ml
65 kr / 7 ml
Astor - Negle - Pro Manicure Whitener Base Coat
 

AstorNeglePro Manicure Whitener Base Coat

55,00 kr* / 12 ml
54 kr / 12 ml
BP: 450 kr* / 100 ml
Astor - Øjne - Seduction Codes No.04 Volume & HD Definition Mascara
 

AstorØjneSeduction Codes No.04 Volume & HD Definition Mascara

55,00 kr* / 10,50 ml
54 kr / 10,50 ml
BP: 514 kr* / 100 ml
Astor - Læber - Soft Sensation Lipcolor Butter Ultra Vibrant Color
 

AstorLæberSoft Sensation Lipcolor Butter Ultra Vibrant Color

63,00 kr* / 1 stk.
61 kr / 1 stk.
BP: 61 kr* / 1 stk.
Astor - Læber - Soft Sensation Lipcolor Butter
 

AstorLæberSoft Sensation Lipcolor Butter

63,00 kr* / 5 g
61 kr / 5 g
Astor - Læber - Soft Sensation Color & Care Læbestift
 

AstorLæberSoft Sensation Color & Care Læbestift

63,00 kr* / 4 g
61 kr / 4 g
Astor - Negle - Perfect Stay Gel Shine neglelak
 

AstorNeglePerfect Stay Gel Shine neglelak

51,00 kr* / 12 ml
50 kr / 12 ml
BP: 417 kr* / 100 ml
Astor - Læber - Perfect Stay Fabulous Matte Lipstick
 

AstorLæberPerfect Stay Fabulous Matte Lipstick

71,00 kr* / 3,80 g
69 kr / 3,80 g
Astor - Læber - The Romantics Lip Bar Cream
 

AstorLæberThe RomanticsLip Bar Cream

133,00 kr* / 1 stk.
130 kr / 1 stk.
BP: 130 kr* / 1 stk.
Astor - Øjne - Eye Artist Brow Booster
 

AstorØjneEye Artist Brow Booster

51,00 kr* / 5 ml
50 kr / 5 ml
Astor - Øjne - Perfect Stay 24H WP Eyeshadow & Eyeliner
 

AstorØjnePerfect Stay 24H WP Eyeshadow & Eyeliner

55,00 kr* / 3,25 g
54 kr / 3,25 g
Astor - Øjne - Perfect Stay 24H Precision Liner
 

AstorØjnePerfect Stay 24H Precision Liner

51,00 kr* / 1,10 ml
50 kr / 1,10 ml
Astor - Øjne - Perfect Stay 24h Thick & Thin Eyeliner Pen
 

AstorØjnePerfect Stay 24h Thick & Thin Eyeliner Pen

55,00 kr* / 1 stk.
54 kr / 1 stk.
BP: 54 kr* / 1 stk.
Astor - Tropical Collection - Perfect Stay 24H Eyeshadow Pen & Liner
 

AstorTropical CollectionPerfect Stay 24H Eyeshadow Pen & Liner

55,00 kr* / 3,25 g
54 kr / 3,25 g

Vidste du at Indhold

Astor Cosmetics – for levende skønhed

Det smarte kosmetikmærke Astor Cosmetics tilbyder kun de bedst tænkelige plejeprodukter til øjne, læber, negle, ansigt og hår. Produktionen blev grundlagt i 1952 af familien Astor. Han har udviklet og produceret fantastisk kosmetik i over 60 år, som viser kvinder fra deres smukkeste side. Helt efter mottoet: Udlev din skønhed. Den store erfaring og passion Astor lægger for dagen sikrer den helt uovertruffen produktkvalitet. Det er virksomhedens målsætning at skabe skønhed og bibeholde den.

Astors ansigt

I efterkrigstiden var den tyske producent Astor langt foran andre kosmetikproducenter. Som pioner for skønhedspleje designede virksomheden plejeprodukter til modebevidste kvinder, som gerne ville sætte et statement med deres makeup. De innovative produkter udviklede sig efterfølgende til en verdenssucces. I dag er Astor den førende kosmetikproducent i Europa. Det store sortiment omfatter mere end 500 forskellige produkter. Her finder du noget for enhver kvinde. Med kosmetikken fra Astor skaber enhver kvinde sit eget stilsikre og moderne look.

Udviklingsteamet gør under fremstillingen brug af velafprøvede formler og opskrifter og producerer makeup, der retter sig imod alle mål- og aldersgrupper. Mange produkter indeholde eksklusive indholdsstoffer, som skaber et autentisk og enestående look samtidig med at de sørger for effektiv pleje.

Det specielle ved Astor

Astor er i stand til at give kvinder en helt speciel skønhedsoplevelse. Kosmetikprodukterne giver alle kvinder et flot udseende. Mærket finder inspiration hos kvinder og sætter fokus på produkter, der understreger personlighed og posivitet og giver energi. Kosmetiken er tiltænkt moderne og æstetisk bevidste kvinder, der er selvbevidste, følger tidens puls og godt kan lide at lege med farver. Hos Astor drejer alting sig om farver - præcis som i livet. Mærkeproduktet afspejler personligheden og giver indre styrke uden at smøre tykt på. Astor står nemlig for naturlig skønhed, åbent hår og smagfuld makeup. Flere af produkterne har flere gange modtaget priser. Der findes speciel kosmetik for allergikere, som er uden olier og parfume. Det dækker selv hårdnakkede urenheder og farvninger perfekt.

Heidi Klum repræsenterer Astor

Den tyske supermodel Heidi Klum er Astors ansigt udadtil. Ligesom mærket er hun lidenskabelig, elsker at nyde livet og positivt indstillet. Heidi er altid tro mod sig selv og gælder som inspiration og forbillede for kvinder. Hun besider ikke alene en ydre skønhed men også en indre skønhed. Ikonet er både mor, prominent, model og kreativ direktør ved Astor. Hun kender de mange krav kvinder stiller til kosmetik.

Hvilke produkter kan du erhverve fra Astor?

Astor er imod dyreforsøg. Producenten har beskæftiget sig med temaet i mange år og fremstiller udelukkende naturlige indholdsstoffer af høj kvalitet. Produkttestene gennemføres uden dyreforsøg og Astor lader ikke deres produtker teste af eksterne testinstituter.

Virksomheden er aktiv indenfor forskningen og alternativ udvikling af kosmetik. Produkternes emballage kan genbruges. Alle indholdsstoffer er anført på emballagen. I sortimentet findes fantastiske og farverige plejeprodukter og kosmetik til yngre og ældre kvinder. De vil falde i alles smag, fremhæver alle fordele og passer til enhver teint. Anti-allergene Astor makeuppen omfatter et utal af foundations til forskellige hudtyper. I vores shop finder du anti-aging-produkter, der opstrammer huden med rigelig fugtighed og E-vitamin eller en mascara, der sørger for volumenfulde og flot afrundede vipper.

Til Astor Cosmetics produkterne tæller blandt andet:

 • Mascara,
 • Øjenskygger,
 • Eyeliner,
 • Concealer,
 • Rouge,
 • Pudder,
 • Foundation,
 • Lipgloss,
 • Lip Liner,
 • Læbestift,
 • Neglepleje,

Uanset lejligheden - Astor tilbyder en lang række produkter. Hos os i shoppen kan du indkøbe Astor Cosmetics-produkter til gode priser. Med produkter iscenesættes kvinders bedste sider på perfekt vis. De sensationelle musthaves som Heidi Color Last VIP Lipstick eller Big & Beautiful Volume Mascara vil du helt sikkert også synes om.