RefectoCil

164
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

RefectoCil: Det traditionsrige brand for velplejede øjenbryn

RefectoCil står for markante og velplejede øjenbryn og er det foretrukne mærke, når det gælder øjenbryn og vippefarver. Mærket fås i dag i mere end 50 lande, og farverne til øjenbryn og vipper fra Refectocil er populære verden over.

RefectoCil blev grundlagt i 1930. Virksomhedens grundlæggere, Angela og Josef Gschwentner, havde deres egen frisørsalon i Wien og var ikke tilfredse med de farvemidler, der var tilgængelige på det tidspunkt. De eksperimenterede med forskellige kemikalier, og det lykkedes for dem at udvikle deres egen serie af plejeprodukter og hårfarvemidler.

De fortsatte med at udvide deres sortiment, eksempelvis med farvemidler til øjenbryn. Dette farvemiddel fra RefectoCil er i dag en absolut bestseller, og mærket anses for at være internationalt førende inden for farvemidler til øjenvipper og øjenbryn. I dag står Gschwentners søn for ledelsen af virksomheden – sammen med andre kosmetikmærker er brandet efterhånden blevet en del af GW Cosmetics.

RefectoCil: Hvilke produkter er der at vælge imellem?

RefectoCil omfatter først og fremmest produkter til at farve og style øjenbryn og vipper. Særligt populære er:

Brow styling-produkter, der plejer og farver. De fås som enkeltprodukter og som sæt. RefectoCil-farve fås i mange forskellige farvenuancer, så der er noget for enhver hud- og hårtype, og så resultatet bliver naturligt. Men du kan også vælge mellem usædvanlige farver som rød eller blå, hvis du ønsker et ekstravagant look. Til følsom hud er der plantebaserede farvemidler.

Hvad gør RefectoCil-produkterne til noget særligt?

Med RefectoCil-farven til øjenbryn og vipper betjener brandet et segment, der får stadig større opmærksomhed i skønheds- og kosmetikbranchen. Udtryksfulde bryn og tætte øjenvipper indrammer ansigtet, får det til at se velplejet ud og fremhæver øjenpartiet. Det er en fordel, at farverne kan købes til anvendelse i hjemmet og ikke kræver et dyrt besøg hos en kosmetolog.

Dit look kan få et helt nyt udtryk ved at du ændrer stylingen af dine øjenbryn, og produkterne fra RefectoCil giver kvinder og mænd mulighed for at fremhæve deres naturlige skønhed. Et markant, velplejet look øger dit velbefindende og dit selvværd.

Desuden er RefectoCil-produkterne testet af dermatologer og øjenlæger, og de er ikke testet på dyr. Og de fleste produkter er veganske og indeholder ikke animalske råvarer. Du kan altså være sikker på, at du køber et gennemtestet produkt, der ikke skader den følsomme hud omkring øjnene.

Hvordan bruger jeg RefectoCil-farven?

Med RefectoCil-farven kan vipper og øjenbryn gøres op til tre nuancer lysere. Det er også muligt at gøre den naturlige hårfarve mørkere eller at intensivere den. Også farvning af gråt hår er ikke noget problem.

Farven påføres let på både vipperne og øjenbrynene med en lille børste, så anvendelsen minder om påføring af mascara. Farven på øjenbryn og vipper er vandfast og holder sig i op til seks uger.

Køb RefectoCil, og vælg blandt de mange forskellige produkter

RefectoCil kan købes hos parfumdreams, og der er god sammenhæng mellem pris og kvalitet. Produktudvalget er stort og omfatter ikke kun selve farvemidlet, men også tilbehør som vippeblade, vipperuller, toolkits eller startersæt. Du kan let bestille produkterne hjemmefra og får en fremragende kvalitet for prisen.