BaByliss

53
5/5 baseret på alle bedømmelser

BaByliss: Hårstyling i særklasse

BaByliss er et af markedets internationalt førende navne inden for hårstylingapparater. Men BaByliss blev kendt for sine kosmetik- og hårplejeprodukter, der også omfattede blandt andet hårtørrere, krøllejern og glattejern.

Den franske virksomhed BaByliss blev grundlagt i 1961. I 1960erne opfandt frisøren Lelièvre i en frisørsalon i Paris krøllejernet, der dengang blev kaldt BaByliss; et navn, der sidenhen også blev varemærkets navn. Der gik ikke længe, før mærket blev populært blandt frisører og kosmetologer i flere lande.

En løbende videreudvikling af produkterne, opfindelsen af nye produkter og innovative teknologier gjorde BaByliss stadig større og styrkede varemærket. I dag findes mærket i over 60 lande. Siden 1995 har det været en del af den amerikanske Conair Group, en af verdens største producenter af wellness- og små husholdningsapparater.

Hvilke hårstylingapparater har BaByliss?

Udvalget af hårstylingapparater fra BaByliss er stort, og der er noget for ethvert behov. Du kan vælge mellem følgende produkter:

BaByliss-apparaterne har mange ekstra features. En hårtørrer eksempelvis er mere end bare en hårtørrer, den har en ion-funktion, asymmetriske diffusorer, op til seks forskellige temperatur- og intensitetstrin og mange andre tekniske ekstrafunktioner. Også glatte- og krøllejernene har mange raffinerede tekniske detaljer og er gode beviser for, at brandet ikke for ingenting er verdens førende inden for dette segment.

Professionelle stylister, frisørsaloner osv. kan nyde godt af BaByliss Pro Linie, der omfatter særligt kraftige apparater, der er specielt udviklet til professionelle brugere. De er egnet til præcis, hyppig og intensiv brug.

BaByliss-produkter til velplejede hårstyles: Hvad gør brandet til noget særligt?

BaByliss-produkterne er stylingapparater i høj kvalitet, der skaber flotte frisurer uanset hårtype. De er med til at fremhæve kvinders og mænds bedste side af sig selv og få håret til at sidde perfekt. De beskytter og plejer håret, de bruger den nyeste teknologi, og de har et flot look. Elegant design og funktion går op i en højere enhed, og den lette håndtering og den høje kvalitet gør BaByliss-oplevelsen perfekt.

Langt hår, kort hår, tykt hår, tyndt hår – BaByliss har det helt rigtige apparat til din hårtype. Krøller med stort volumen, et glat look eller perfekt trimmet skæg: BaByliss svigter dig ikke.

Køb BaByliss online, og nyd godt af det store udvalg

Hos parfumdreams kan du købe BaByliss online og vælge blandt mange forskellige produkter. Når du køber produkter fra BaByliss online, kan du gå på opdagelse i ro og mag og få det store overblik over hele sortimentet og de favorable priser.