Dufte fra Jovoy

20'erne i Paris var en spændende og livlig tid, der frembragte mange farvestrålende personligheder. … Læs mere!

Jovoy Dufte

20'erne i Paris var en spændende og livlig tid, der frembragte mange farvestrålende personligheder. En af dem var Blanche Arvoy, en stærk og interessant kvinde. Hun grundlage parfumefirmaet Jovoy, der inden for kort tid vandt sig et navn i Paris og også ud over Frankrigs grænser. Alle elskede de eksklusive dufte fra det nye mærke og de fornemme og omhyggeligt udformede flakoner. Selv i Amerika lykkedes det kompositionerne fra den energiske unge firmagrundlægger at slå igennem. Men efter Blanche Arvoys død falmede parfumefirmaets tidligere ry, indtil det i år 2006 blev forløst fra sin tornerosesøvn af en visionær. Under François Hénin lykkedes det Jovoy genvinde sin tidligere succes. François Hénin gav i 2011 mærket et visuelt makeover. Grafisk og dog sanseligt omslutter emballagen i sort kroko-design den meget smukke glasflakon. Førsteklasses dufte som for eksempel 7 Parfums Capitaux, de syv dufte, sørger for, at Jovoy i dag med rette igen er et af verdens mest populære parfumemærker.

Vidste du at Indhold

Jovoy – duftkompositioner fra Paris

Jovoy er en udsøgt fransk parfume, der fik sin debut i 1923. Jovoy blev udviklet af den dengang 31 år gamle Blanche Arvoy (født Reneaux), en stor personlighed i 20´erne, der ikke alene kaldte sin parfume og kosmetikvirksomhed Jovoy, men også skabte sine førstedufte i virksomheden under netop dette navn. Fantasinavnet Jovoy svarer til sammensætningen af kælenavnet for Blanche Arvoy „Joe“ og giftenavnet „Arvoy“.

Det specielle ved parfumen var ud over de besnærende dufte især de elegante glasflakoner, der blev pakket i hånden i flotte etuier og indtil i dag er forblevet eftertragtede samleobjekter.

Allerede i 20´erne fortryllede den visionære Blanche kvinderne med sine dufte, der fortsat i dag er kendte, eftertragtede og bør betragtes som absolutte klassikere blandt parfumer. De legendariske dufte:

o   Toujours moi

o   Rue de la Paix

o   Allez Hop oder

o   Gardez moi

stammer fra denne tid. Indtil grundlæggerens død fejrede Jovoy store succeser fra Paris til USA, hvorefter den engang så prestigefyldte duft blandt eau de parfums gik mere og mere i glemmebogen.

Indtil en mand ved navnFrançois Hénin i 2006 sammen med hans familiemedlemmer Marie-Laure de Rodellec og Henri de Pierrefeu tog mærket op igen og tilførte det nyt liv. I identisk formgivning blev de syv hoveddufte fra Jovoy igen markedsført.

Således lykkedes det at lancereJovoy påny og knytte den sammen med tidligere succeser. På parfumemessen i Düsseldorf vandt duften „L’Enfant Terrible“ i 2012 sågar førsteplads i „Prix de Parfum Artistique“.

Sans un Mot til Ambre Premier – unisexdufte fra Jovoy

Som en af de få parfume-mærker tilbyder det eftertragtede mærke såkaldte unisex-dufte, der fås hos os som eau de toilette og eau de parfum i Parfumdreams´ online shop. Disse dufte er skabt ens til mænd og kvinder og tilbyder en enestående duftnuance, der dufter spændende, elegant, frisk og uimodståelig.

Afhængigt af smag- ogduft-forkærlighed står følgende parfumer og eau de toilette sprays til rådighed:

  • La Liturgie des Heures
  • L'Art de la Guerre
  • Jus Interdit
  • L'Arbre Connaissance
  • Sans un Mot
  • Sombres Dessins
  • Private Label
  • L'Enfant Terrible
  • Psychedelique
 • Ambre Premier

 

Disse specielle dufte fra det eksklusive mærke Jovoy fås hos os til billige priser. Allerede fra priser under 80,00 EUR (ekskl. moms)) kan du bestille eau de parfum sprays online til fordelagtige priser. Duftene egner sig også fremragende som gaver til et menneske, der betyder noget helt specielt for dig, indholdet samt flakonen og emballagen er designet med sans for de små detaljer og er et absolut højdepunkt.

Jovoy dufte til kvinder

Med til mærkets populære kvindelige parfumertæller Gardez Moi og Rouge Assassin, for hvem det i begge tilfælde drejer sig om en eau de parfum-spray med den samme flot formgivne glasflakon:

Gardez Moi er en typisk kvindelig parfume med lette, friske noter og uimodståelig elegance.  Du kan bære den både på arbejdspladsen, om aftenen og i fritiden i hverdagen. Den flotte flakon med sølvfarvet låg og sort logo på siden betagtes som et varemærke for Jovoys, som præsenterer hver duft i en umiskendelig emballage.

Rouge Assassin overbeviser med tidløse, traditionelle nuancer og blev nyudviklet i 2012. Den feminine duft af rose, bergamot, moskus og vanilje understreger den moderne kvindes stilfulde elegance uden at virke påtrængende. Parfumen er en ode til kvinderne fra 20´erne og fås ligesom Gardez Moi, i en flot glasflakon.

Der er også tilegnet en duft til mændene

Les Jeux Sont Faits er aktuelt den førende duft til mænd fra Jovoy og i vores Parfumdreams online shop er den det mest købte produkt af dette mærke. Den populære eau de parfum er varm, maskulin og meget behagelig at bære. Citrus, tørrede frugter, krydderier, tobak og rom tilfører herreduften en uimodståelig note og gør Les Jeux Sont Faits til en duft der kan bruges i hverdagen. Den kan lige så vel anvendes på arbejde som om aftenen og til private lejligheder.

Jovoy dufte fra Paris – gennemgående positiv vurdering

I vores Parfumdreams online shop kan duftene fra mærket filtreres igennem bestemte kriterier. Ved brug af filter kritikken „Bedste vurdering“ finder du stort set alle parfumer og toilette sprays, der falder under denne kategori. 

Takket være de mange meninger fra kunderne kan du hurtigt se, at duftene fra det traditionelle mærke er vurderet til at være særligt værdsat, enestående og velduftende. Så hvis du er på udkig efter en ny duft kan vi meget anbefale mærket Jovoy