Hårpleje fra Invisibobble

Bag det sjove navn Invisibobble gemmer sig et innovativt mærke, der tilbyder hårelastikker i forskel… Læs mere
12
5/5 baseret på alle bedømmelser

Invisibobble Hårpleje

Bag det sjove navn Invisibobble gemmer sig et innovativt mærke, der tilbyder hårelastikker i forskellige farver og variationer. Det førsteklasses accessoires ser ikke bare besnærende godt ud, men plejer endda indirekte håret og sørger for hurtig, effektiv og skånsom styling. Alle hårelastikker af mærket har form som et spiralkabel, og det giver et mere skånsomt tryk mod håret. Det er en enorm fordel for håret, for på den måde undgås effektivt knækket hår og uskønne spor, mens elastikken samtidig føles meget blød og næsten ikke mærkes. Lige meget, om det er som hjælpe til styling eller simpelthen bare for at samle håret bekvemt, så overbeviser de farveglade elastikker altid.

Kæmpe farvepalet med små hoveder

For at Invisibobble-accessoires kan passe perfekt til ethvert look og enhver hårfarve, fås de i en masse forskellige farvevariationer. En knaldende pink mødes for eksempel med en traditionel sort, en subtil sølvfarvet eller en turkis, der minder om ferie. Denne kæmpe farvepalet er også et af mærkets stærke sider. for på denne måde virker accessoiret ikke kun utrolig venligt, men det kan også varieres i det uendelige. Det bliver garanteret aldrig kedeligt med Invisibobble hårelastikker, samtidig takker håret for en skånsom behandling - med en flot glans og en perfekt tekstur.

Endda med ekstra anvendelsesmulighed

Hvis man ikke lige har Invisibobble accessoires i håret eller bare et øjeblik fjerner elastikken for at rette på frisuren, kan man i mellemtiden ligefrem bruge dem som fikst armbånd. Takket være deres fleksible kabelform passer de uden problemer om slanke håndled og giver dermed det individuelle look et ekstra blikfang og et velkomment kulørt highlight. Disse praktiske hjælpemidler kommer oprindelig fra hjertet af München, men sælges også internationalt. På den måde erobrer det farveglade accessoires med det sjove navn hele verden og skåner samtidig aktivt sart kvindehår.