"Da Christian Dior skabte sit modehus i 1946, forestillede han sig en ny femininitet - en komplet femininitet der intet ville mangle. I dag omfavner Dior hele kvinden fra couture til accessories, fra duft til læbestift, helt til den strålende hud. Dior bringer den moderne kvindes skønhed frem med mere udstråling og glæde."

 

Julegaver

 
 

Nyheder

 
 

Bestseller

 

DIOR parfume & makeup

4135
5/5 baseret på alle bedømmelser

Dior parfume: Fra Paris til Hollywood

Allerede siden virksomhedens grundlæggelse har Dior-parfume hørt til mærket Diors repertoire. Med grundlæggelsen i 1946 lagde Christian Dior i Paris grundstenen for et af de mest succesfulde luksusmærker. Efter afslutning af anden verdenskrig lagde modedesigneren særligt meget vægt på at skabe feminint tøj: Tætsiddende overdele med smal talje og nederdele med et elegant fald stod i forgrunden og har siden det første modeshow vakt begejstring hos journalisterne. Således kom hans mode hurtigt helt til Hollywood, hvor kendte stjerner som fx Marilyn Monroe gik med hans tøj.

Dior parfume med historie

For Christian Dior startede den store karriere med damemode og dufte, der var afstemt efter den. Den første Dior-duft var Miss Dior – en parfume som den dag i dag har mange fans. Dufteksperternes job var enkelt og alligevel komplekst: Dior-parfumen skulle dufte ligesom kærlighed. Det der kom ud af det vare en chypre-duft, som var lys, blomsteragtig og feminin. Gennem årtierne blev duften omformuleret nogle gange og forfinet med moderne ingredienser.

Senest komDior-parfumen i en ny udgave i 2021: Topnoten blev mere blomsteragtig med bonderose, liljekonval og iris. Duften bliver noget helt særligt med den sødlige basisnote, som er et varmt kram af tonkabønne og sandeltræ - en moderne variant af kærlighedsduften.

En Dior-duft som finish til outfittet

Christian Dior var af den overbevisning, at en duft er den endelige finish til et outfit - uden den er man ikke klædt helt på. Denne tilgang gælder selvfølgelig for damer og herrer, som hver især kan hylle sig i en Dior-parfume:

  • Damedufte fra Dior: Klassikere som fx Dior Poison oder Dior J’adore har i mange årtier fået kvinder til at måbe. Duftene udtrykker kvindelighed og styrke og kan være fantasifuld og samtidig lidenskabelig.
  • Herredufte fra Dior: Stilsikre mænd fuldender deres outfit med en Dior Eau de Parfum og den dertil passende aftershave. De giver brugeren en markant maskulinitet, som vækker begejstring.

I dag tilbyder Dior ikke kun dufte til at runde stilen af med: Også makeup fra Dior lader mennesker stråle i deres egen individualitet.

Køb parfume fra Dior hos parfumdreams

Den, der gerne vil få luksus hjem til sig, er kommet det rette sted hen hos i Dior. Det store sortiment omfatter dufte, ansigtspleje og makeup til dem, der holder af individualitet og luksus. Gå på opdagelse i det store udvalg af dufte fra Dior hos parfumdreams, og lad drømme blive til virkelighed.