Pleje, Kosmetik og Dufte fra DIOR

1846
5/5 baseret på alle bedømmelser

Vidste du at Indhold

DIOR - kvalitet og plankton

I 1946 blev luksusproducenten Dior grundlagt og har hovedsæde i Paris, Frankrig. Modemærket blev grundlagt af Christian Dior og har i mange år været internationalt kendt og gælder som førende indenfor branchen. Ud over eksklusive parfumer fører Dior også et bredt sortiment af førsteklasses beklædning, urer, tilbehør, lædervarer, sko, briller og kosmetik.

DIOR i Parfumdreams online shop

Det var i 1947, at Dior lancerede parfumen til kvinder „Miss Dior“ på markedet. Siden da har Dior stået for dufte i topklasse. Ingen anden producent har præsteret på så fuldendt vis kunne indfange det typisk franske og omsætte det i en parfume. I vores online parfumeri finder du eau de parfum, eau de toilet og eau de cologne fra Dior til små priser. Forskelle imellem disse tre typer ligger i koncentrationen af duften. Også andre Dior-artikler som foundation, eyeliner, puder, læbestift, lipgloss, læbekonturstift, mascara, eyeliner, øjenskygge, neglelak, negleplejende creme, anti-aging pleje, after shave og deodoranter fra Dior finder du i vores online shop. Gå på opdagelse i Diors verden og lad dig forføre af den elegante franske livsstil. Du finder blandt andet følgende dufte i vores onlineshop

 

 • DIOR Sauvage
 • DIOR Homme
 • DIOR Les Poisons
 • DIOR J’adore
 • DIOR Fahrenheit
 • DIOR Miss Dior
 • DIOR Addict
 • DIOR Dune
 • DIOR Les Creations
 • DIOR Dolce Vita
 • DIOR Higher, samt
 • DIOR Escales.

DIOR - Fahrenheit - Parfum

I flakoner med 50 ml, 100 ml og 200 ml, klassisk og holdt i rød og forgyldt gul overbeviser DIOR Fahrenheit med nuancer fra bergamot, jasmin, ambra, moskus, læder og meget mere. Denne fashionable og idérige duft har udtryk og kraft og er i hele sin komposition fantastisk usædvanlig.

DIOR - Capture XP - rynkecreme

Creme Capture XP fra Dior er en rynkecreme, hvis effekt er at se med det samme. Og det par excellance. Du finder varianter til tør hud samt til blandet hud i vores shop. Denne førsteklasses balsam beskytter huden imod udefrakommende påvirkning og opbygger den indefra.

DIOR - Sérum Sorbet Pro-Jeunesse - fugtighedsserum

Koncentratet Sérum Pro-Jeunesse forbedrer energistrømningerne i huden og tilfører den fugtighed. Dermed tilføres huden nyt liv og udstråler sundhed og friskhed. Essensen fra forskellige blomster fra DIORs egen have sørger for at tilføre duften noget helt specielt.

DIOR - Foundation Diorskin Nude Fluid

Diors korrekturserie, hvortil også foundationen Diorskin Nude Fluid hører, har for længst opnået kultstatus. Den fås med et indhold på 100 ml og i ni forskellige hudtoner, hvormed den forkæler og plejer huden takket være indholdsstofferne af høj kvalitet. Resultatet er en fantastisk sund hudfarve som ikke skinner. Med denne effektive foundation vil det føles som om, du ikke har nogen sminke på.

Hvordan udmærker DIOR sig?

DIOR udviklede et virkestof specielt til solbeskyttelse. Navnet på denne patenterede effekt er Coleus. Det drejer sig her om en biologisk stimulerende andel, der optimerer den organiske produktion af melanin og dermed sørger for mere brun hud. Dette eksempel viser på imponerende vis, hvor meget DIOR udmærker sig ved sin brug af førsteklasses og innovative indholdsstoffer. Også når det drejer sig om beklædning, tilbehør, smykker - kort sagt hele hans sortiment - står DIOR for høj kvalitet, fantastisk bearbejdning og luksuriøse detaljer. Ingen anden producent har præsteret at integrere det fanske la vie duce i den grad i sine produkter, som DIOR gør. Du kan også nyde det søde franske liv og lade dig forkæle af DIORs dufte, krops plejemidler og meget mere.