20%* rabat til Festival Season

Menu

Parfumdreams

Kosmetiktaske & toilettaske: perfekt organiseret plejerutine

Vil du føle dig som hjemme hos dig selv, når du er ude at rejse? Med gennemtænkte kosmetik- og toilettasker samt makeupkufferter har du også på farten altid det parat, som du skal bruge til din daglige plejerutine. Fra tandbørsten over dagcremen hen til makeuppen finder du også i mindre kosmetiktasker plads til mange af de produkter, du skal bruge hver dag.

Kosmetiktaske, toilettaske eller kosmetikpung: her er forskellene

Toilettaske eller kosmetiktaske – de kompakte tasker har én ting tilfælles: Der er masser af plads til de plejeprodukter, du bruger hver dag, for eksempel tandbørste, dagsmakeup eller fugtighedscreme. Det afhænger af dit behov, hvilket produkt der passer til dig:

  • Kosmetikkuffert: Denne model har et fast kabinet, der kan være af træ eller metal. Det sikrer, at også følsomt indhold opbevares sikkert. Kosmetikkufferten har mange små fag, holdere og skuffer, så du på overskuelig vis kan opbevare din kosmetik inkl. pudder og øjenskygge, læbestifte og læbegloss og foundation.
  • Toilettaske: Den består sædvanligvis af et fleksibelt materiale som læder, silikone eller et syntetisk materiale og må gerne være vandtæt. Mange større modeller kan klappes ud og har flere fag, der ofte er adskilt med net og kan lukkes med lynlås. De er perfekte til rejser – større toilettaske som ekstra bagage, mindre som en organizer i rejsekufferten.
  • Kosmetiktaske: I disse kompakte små tasker er der netop plads til de vigtigste ting, når du er på farten. I disse makeuptasker er der plads til læbestift, kajalstift og pudder, så du kan rette din makeup under en event eller når du er på arbejde.

Tip: Større toilettasker har tit en strop til ophængning. På steder med kun lidt plads er de derfor perfekte til al din kosmetik og dine plejeprodukter.

Den passende toilettaske til rejsen

Hvilken taske eller kosmetikkuffert der er bedst til rejsen afhænger af selve rejse og dit personlige udstyr. Hvis du kun har brug for tandbørste, tandpasta og nogle andre småting, kan du med fordel vælge en klassisk toilettaske – og kan måske endda nøjes med en kosmetikpung. Kosmetikkufferter på flyrejser er en god idé, hvis der er tale om en af de robuste modeller, der kan tjekkes ind som bagage – i en kuffert fylder de for meget. Og også på en bilrejse giver de god mening.

Tip: På flyrejser er gennemsigtige toilettasker praktiske, så indholdet er synligt.

Materiale til dine makeuptasker: gerne vandtæt

Kosmetikkuffert eller toilettaske: indvendigt bør de så vidt muligt være vandtætte. Så kan intet flyde ud, hvis en beholder går itu eller hvis tandbørsten stadig var fugtig, da den blev pakket ned. Det yderste lag kan dog bestå af næsten et hvilket som helst materiale. Populært er følgende materialer:

  • Læder: Den førsteklasses variant med den bløde overflade, der dog også er sart og har brug for særlig pleje.
  • Bomuld: Den lette vægt og den fleksible håndtering gør den populær til håndtasker eller på rejser.
  • Syntetiske fibre: Tekstiler af syntetiske fibre som polyester er særligt robuste, har ikke brug for særlig pleje og har ofte vandafvisende egenskaber.

Bestil kosmetikkufferter og toilettaske online hos parfumdreams

Vores kunder finder nemt og komfortabelt førsteklasses kosmetiktasker og toilettasker – online hos parfumdreams. Lille eller stor, fleksibel eller med fast korpus, med mange indvendige rum eller et enkelt stort rum: Udvalget af flotte tasker fra kendte producenter er stort. Se det nu, og køb online!

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 23.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube