-20%* på pleje og meget mere
Læs mere

Menu

Parfumdreams

Kropsbarbering mænd

2 Vare

Kropsbarbermaskiner til mænd fjerner uønsket hår

Mange mænd vælger at trimme eller helt fjerne kropshår. Brysthår, armhulehår, ryghår og hår i kønsområdet - der er mange zoner, der kan behandles med en body shaver til mænd.

Specielle kropsbarbermaskiner til mænd hjælper med skånsomt at fjerne hårene fra de relevante hårområder og fremkalde så små irritationer som muligt.

Hvorfor har mænd brug for en speciel barbermaskine til kroppen?

Det anbefales ikke at bruge den samme barbermaskine til kroppen som til ansigtet. Der er trods alt andre krav forbundet med fjernelse af kropsbehåring end ansigtshår. Området, der skal barberes, er væsentligt større, og ergonomien er også anderledes på disse dele af kroppen.

Hvis du bare barberer brystet med ansigtsskraberen, slider du knivene for hurtigt og risikerer et dårligere resultat. Bakterier fra intimområdet eller armhuler kan også forblive på barbermaskinen og transporteres derefter til ansigtet. Og det er ret svært at nå ryggen – der får man brug for specielle værktøjer.

Derfor er valget af den rette kropsbarbermaskine afgørende for mænd

En barbering er altid stressende for huden. Kllingerne fjerner ikke kun håret, men også det øverste hudlag. Det angribes, huden irriteres og bliver tør. I værste fald er der endda et lille snit, der bløder lidt. Efter barbering er der også risiko for, at håret bliver indgroet og betændt. Valget af den rigtige kropsbarbermaskine er derfor afgørende.

  • Manuelt barbergrej til våd barbering: Mænd, der foretrækker vådbarbering og kan lide at fjerne deres hår helt, bør bruge andre barberblade til kroppen end til ansigtet. Det gør barberingen hygiejnisk.
  • Elektriske barbermaskiner til kroppen: De fås under navnene bodygroomer eller kropshårtrimmer, og princippet er det samme. Med de forskellige hoveder til påsætning kan kropshår fjernes pålideligt og skånsomt mange steder på kroppen. Det er både muligt at trimme og fjerne håret helt med en bodygroomer. Hovederne til påsætning tager højde for ergonomien i de forskellige dele af kroppen, og mange elektriske barbermaskiner kan endda tages med i bruseren. Fordelen ved elektriske barbermaskiner er, at der normalt ikke kræves yderligere barberskum. Klingerne holder også betydeligt længere tid end ved våd barbering. Der fås specielt tilbehør til ryggen til kropsbarbermaskiner til mænd – en teleskopstav forlænger håndtaget og sørger for, at du også uden hjælp kan få en glat ryg.

Kropsbarbermaskine til manden: Det skal du være opmærksom på ved købet

Ved købet af en kropsbarbermaskine til mænd bør man have fokus på forskellige aspekter:

  • Har den elektriske barbermaskine ledning eller et batteri?
  • Hvor lang tid holder batteriet?
  • Er kropsbarbermaskinen vandtæt?
  • Ved våd barbering: Hvor mange blade har barbermaskinen?

Mange producenter forsøger at overgå hinanden med flest mulige blade. Husk på, at jo flere blade en barbermaskine har, jo dyrere bliver det, når du køber udskiftningsblade. Grundlæggende kan man sige, at få blade muliggør en særlig præcis barbering og flere blade giver et særligt grundigt resultat.

Gør altid kropsbarbermaskinen rent efter barberingen

Efter barberingen skal en kropsbarberingsmaskine altid gøres rent. Dette skyller ikke kun det fjernede hår ud af bladene, men også bakterier. Elektriske barbermaskiner har aftagelige barberhoveder, hvor bladene kan skylles under rindende vand med mild sæbe.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube