Spar 25%* på dine forårsfavoritter

Menu

Parfumdreams

La Roche-Posay – dermokosmetik, der gør huden sund

La Roche-Posay er et fransk dermokosmetikmærke, der udvikler innovative hudplejeprodukter, som matcher de forskellige hudtypers virkelige behov. Virksomheden samarbejder tæt med læger og dermatologer, som med deres ekspertise er med til at gøre livet lettere for mennesker med følsom hud. De højeffektive produkter lindrer og understøtter behandlingen af akne, neurodermatitis, skadet hud og allergier. Desuden tilbydes anti aging-produkter til moden hud, fugtighedsgivende solbeskyttelse og beroligende aftersun-cremer.

La Roche-kosmetik: Hudplejeprodukter, der er udviklet af dermatologer

Mange kvinder og mænd synes, at hudens fremtoning og den rigtige pleje er en stor udfordring. Hudproblemer som akne, allergier og neurodermatitis kan nedsætte livskvaliteten, selvværdet og trivslen. La Roche Posay-ansigtspleje og La Roche Posay-kropspleje blev udviklet, så den plejer følsom hud og mindsker kløe og irritation.

Hudlæger og børnelæger arbejder tæt sammen for at udvikle La Roche-kosmetik, der lever op til højeste krav om hudvenlighed og effektivitet. Der lanceres udelukkende 100 procent allergitestet kosmetik, som ikke er testet på dyr. Hvis kun en enkelt forsøgsperson viser en allergisk reaktion, arbejder forskerteamet så længe på at udvikle en ny sammensætning, indtil produktet er fuldstændigt ufarligt.

Produkterne fra La Roche-Posay indeholder vigtige indholdsstoffer og er fri for unødvendige tilsætningsstoffer. De fleste produkter kan bruges ved meget følsom hud. Produkterne er egnede til atopisk, allergisk og reaktiv hud, hud med tendens til akne og svækket hud efter kræftbehandling. Den genindfedtende balsam „LIPIKAR Baume AP+M“, der mindsker kløe ved allergiske reaktioner, meget tør hud og neurodermatitis, har vist sit værd, fordi hudens mikrobiom kommer i balance igen.

Produkter fra La Roche-Posay til ansigts- og kropspleje

Hos parfumdreams finder du et bredt udvalg af Roche-kosmetik fra forskellige serier, der er specielt tilpasset til din huds særlige behov. Produkternes hovedingrediens er det berømte vand fra termalske kilder fra den franske by af samme navn, La Roche-Posay, der gør huden mere smidig og modstandsdygtig. Det beskytter cellerne mod frie radikale, har betændelseshæmmende egenskaber og kan fremskynde hudens regenerering. Desuden mildner det ved de første tegn på irritation, røde pletter og kløe.

Brug den hypoallergene makeup fra La Roche Posay for en jævn teint. Den er velegnet til hud, der er følsom og har tendens til at udvikle allergier. Korrekturstiftene fra La Roche-Posay dækker mindre røde pletter, hudurenheder og mørke rande under øjnene. Mousse-makeuppen til fedtet og blandet hud er rar på huden og har en pudderagtig finish. Creme-makeupper giver en jævn teint, dækker urenheder og får huden til at se perfekt ud hele dagen.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 22.04.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube