Mega Summer Sale: Spar op til **75%*** på mange produkter

Menu

Parfumdreams
Pyunkang Yul 4 Vare

Pyunkang Yul

Skincare i høj kvalitet fra Pyunkang Yul for en sund og smuk hud

Skincare-produkter fra Korea bliver mere og mere populære. Med det sydkoreanske mærke Pyankang Yul er endnu en virksomhed trådt ind på det europæiske marked og overbeviser med produkter i høj kvalitet.

Hvad kendetegner mærket Pyunkang Yul?

Hudplejemærket Pyunkang Yul stammer fra Sydkorea og står for naturlige indholdsstoffer og minimalistiske formler. Det er grundlagt af Pyunkang Oriental Medicine Clinic. Produkternes formler er baseret på traditionel asiatisk urtelære, så huden kan tåle dem.

Mærkets særlige egenskaber omfatter:

  • Naturlige ingredienser som planteekstrakter, rødder og urter er indeholdt i cremerne og sikrer en god hudvenlighed. I udvælgelsen af ingredienser lægges der vægt på høj kvalitet og bæredygtige ingredienser.
  • Minimalistiske formler med fokus på essentielle aktive ingredienser fremmer hudens sundhed og er særligt velegnede til følsomme hudtyper.
  • Fugtgivende pleje er et vigtigt fokus for mærket Pyunkang Yul, som lægger vægt på, at produkterne beroliger og fugter huden. Hudens barriere styrkes og fugtigheden i huden bevares.
  • Det formår at balancere mellem tradition og moderne forskning. Mødet mellem traditionel koreansk medicin og fremskridtet er at finde i de valgte ingredienser samt den holistiske filosofi bag produkterne.

Pyunkang Yul står ikke kun for ansigtspleje, men også for en sund hud. Mærket arbejder tæt sammen med dermatologer og involverer dem i nye udviklinger, der imødekommer hudens behov. Som et resultat har Pyunkang Yul vundet tillid hos dermatologer og eksperter fra kosmetikindustrien, hvilket i sidste ende har overbevist mange købere i Asien, Europa og resten af verden.

Hvilke produkter kan købes hos Pyungkang Yul?

I sortimentet fra Pyunkang Yul finder du alt til en strålende hud. Et godt grundlag for en vellykket ansigtspleje er ansigtsrensen fra Pyunkang Yul. Serummerne fra Pyunkang Yu giver ansigtet en særlig generøs portion fugt. Til sidst efterlader fugtighedscremen huden smidig og hydreret hele dagen. Du finder også hårpleje fra Pyunkang Yul hos parfumedreams.

Køb Pynunkang Yul, og føl dig smuk og velplejet

Oplev produkterne fra Pyunkang Yul i onlineshoppen hos parfumdreams. Det er let at kombinere produkterne og skabe en skincare-rutine med flere trin – bestående af f.eks. serum og Pyunkang Yul fugtighedscreme – så den fulde virkning udfoldes. Bestil produkterne til din nye skincare-rutine allerede i dag:

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 17.07.2024

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube