Bliv parfumdreams premium-kunde

Med vores parfumdreams premium-medlemskab får du mange skønhedsfordele! Få 10 % rabat på alle produkter, en gratis levering, en eksklusiv, prioriteret ekspreslevering og mange andre fordele!

Prioriteret ekspreslevering

Er du sent på den med gaven til dem, du holder af? Med den prioriterede ekspreslevering garanterer vi, at du modtager dit produkt i løbet af ganske kort tid.

Gratis forsendelse

Du sparer ikke kun yderligere 10 % på alle produkter i shoppen, du får dine yndlingsprodukter leveret gratis til døren eller til en ønsket adresse. Du kan selvfølgelig nemt og ukompliceret returnere dine produkter gratis til os!

Skynd dig ind og få 10 % rabat på alle produkter!

Skynd dig ind og få yderligere 10 % rabat på alle produkter i vores shop! Når du har logget på din premium-konto, får du priser, der er fremhævet med blåt, eksklusivt for dig som premium-kunde.

Afslut dit abonnement helt ukompliceret!

Ønsker du ikke længere at være premium-medlem? Det synes vi er en skam! Hvis du ikke længere ønsker at forlænge dit medlemskab hos os, kan du helt ukompliceret opsige det på my parfumdreams 14 dage, før medlemskabet udløber!

 

Din premium-rabat kan ikke anvendes til gavekort. Når de 12 måneder er udløbet, forlænges dit medlemskab automatisk med 12 måneder mere. Hvis du ikke længere ønsker at forlænge dit premium-medlemskab, kan du afslutte det på my parfumdreams 14 dage, før det udløber. Få fordel af eksklusivt indhold og premium-nyhedsbreve. Med dit premium-abonnement accepterer du vores generelle forretningsbetingelser.